saplashaman Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 İste mevzuu o burada beni elestirenler en azindan dava dese,anlicamda hala ilgi cekmek icin bin tane takla atiolar.koyun gibi milletiz vesselam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 her millet hak edildigi gibi yönetilir,sonra niye y.özdil okuyosunuz demeyin. bu olayı okuyup da "vay benim başbakanıma helal olsun,padişahım aslanım haşmetlim,şu güce bak vay be" diyecek 30 milyon insan var tr de.devleti baba olarak görmeye devam ettikce gider böyle kisisel tatmin / masturbasyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sandalye Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Aket-Atum said: Korumaların herhangi bir tutuklama yetkisi vs. var mı? Bu adamlar düz koruma mı yoksa polislerden falan mı seçiliyorlar? Daha önce göz altına alınmışık üç arkadaş Başbakana "cumhuriyet değil akp yıkılacak" dediğimiz için. İlk müdaheleyi polis yapmıştı. Hemen alandan uzaklaştırılıp bir dükkana sokmuşlardı. Daha sonradan korumalar gelip "slogan sağ mıydı solmuydu" diye sorduktan sonra bir arkadaşı darp etmişti. Giderkende polise bunları terörden gözaltına alın vs diye talimatlar verip gitmişlerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Sağ mıydı sol muydu? sorusu çok garipmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar