Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Superonline kanser


Fin

Öne çıkan mesajlar

kanser olmak üzereyim evet saatte ortalam 5 kere bağlantı kopuyor,bağlantı kopmasa bile hız rezalet oluyor 600-700 ms oluyor.8m bit kullanıyorum bu arada 512'ye kadar düşürdüler kopuyor oda arkadaşım TT kullanıyor 1m bağlantısı benimkinden en az x500 kaliteli bina içi bişi oldugundan sanmıyorum.modemde de problem yok günde 30 tane arıza kaydı bırakıyorum.son 2 aydır bu şekilde devam ediyor iptal etmek istedim 2 yıl sözleşmem var 685TL istediler vazgeçtim bu şekilde kullanmakta istemiyorum.

öyle fena darlandım tüketici haklarına git dedi bi tane arkadaşım haklı çıkabileceğimi sanmıyorum arkada 15sayfalık bi kontrat gibi bişi imzaladım,öyle biraz içimi döktüm gibi arayınca müşteri hizmetlerini o telesekreter kısmında baya bi sövüyorum ama merhabaa bla bla diye girince mirabaa moduna geçiyorum falan =
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

daha once boyle birsey okumustum. surekli aradigini (tel fatura ciktisi), ariza kayitlarini gosteren ciktilarla git tuketici mahkemesine, sozlesmede belirtilen hizmeti alamadigin gerekcesiyle taahhutunu iptal etmek istedigini, bunun icin de alamadigin hizmetin parasini odemenin adil olmadigini belriten bir dilekce yaz. kazanirsin.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ara superonline'ı ama müşteri temsilcisi değil, supervisor ile görüşmeyi talep et. Israr et. Bağlarlar sonunda. Sorunun aylardır sürdüğünü, ayıplı hizmet verdiğini, üşenmeyip eve noter çağırıp bir zabıt tutturacağını, eğer teknisyen ya da sorununu çözecek birisini göndermedikleri takdirde tüketici hakem heyetine başvuracağını ve sorunu ilk bildirdiğin tarih olan ....... tarihinden itibaren geriye dönük tüm ödemelerini geri almak için başvuracağını, sana başka bir yol birakmadiklarini söyle.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 4 hafta sonra ...
Aydınlat abi bizim nereye neyle nasıl başvurdun ?
Ben de Biri'den memnun değilim , aylardır 2-4 Mbit veriyorlar , eskiden çatır çatır 8 alıyordum , tutturdular binanızda sorun vardır diye , kabul etmiyorlar.
Tel gelince internet kesiliyor bi de , bu da son aylarda başladı , splitterı değiştim fayda etmedi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Fin said:

sonuç çıktı bugün
hattım iptal edildi
534TL iade edildi
ggnormk


Benim fiber internette 8 gündür acayip kötü. Sürekli packet loss yaşıyorum. Adamlar routerı falan değiştirdiler ama düzelmedi, bir de akk zımbırtısı devreye girdi tamamen çekilmez oldu. İptal etmeyi düşünüyorum, yalnız bu herifler 2011 martta mı haziranda mı ne aramıştı hızınızı 20 ye çıkaralım 49 lira ödeyin diye 2 yıl taahhüt falan var galiba. Telefonla arayan elemana sormuştum 3 kere eğer iptal edersem geri kalan ayların ücretini ödeyecek miyim diye, cevabı "sadece kullandığınız ay farkını ödersiniz" olmuştu.

Soruma gelirsek acaba ayıplı mal olayına, hiç bir şey ödemeden bu işten kurtulma yöntemi var mı?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ha
öncelikle hatanın tamamen internet sağlayısından kaynaklandığını belirlemeniz lazım
fatura çıktısı aldım son bi ay içinde superonline müşteri hizmetleri 141 kere aranmış karsılıklı,elektrikçi geldi amper ölçümleri yaptı onları bilgisayardan yazdırdı,traceip değerleri falan bunların hepsini birleştirip tüketci hakları kuruluna basvuruyorsun bi kopyasınıda [email protected] sanırım böyleydi oraya yolladım işlem başlattıgımı söyledim
bi iki hafta sonra manager aradı yaşanan problem için özür diledi iban numarası hesap bilgilerini istedi para iadesi yapılacagını söyledi.
kısacası modem bina tesisatta herhangi bi problem olmadığını ispatlamanız lazım yoksa müşteri hizmetleri katiyen sallamıyor
binanızın tesisatında bişi vardır modemde splitterda cart curt bi sürü arıza kaydı bıraktırıyorlar.
bu arada üds vardı bugün kaçırmışım =
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

kötü hizmet vermiyorlar kesinlikle
fiber olmamamsı kötü istanbul'daki evde fiber var orda süperonline kullanıyorum uçuyor adeta
normal hatlarda sorun var oda muhtemelen telekomun yeto altyapısındadır
20+ yaş artı birini TT savunması ironik.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...