Ayfon Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Yahu su show tv'deki programin amaci nedir? Ne salak koreografi, ne salak yarismacilar vardir bu programda. Bu mu yani yetenekli insanlar? Matrak mi geciyolar milletle. Hayir komik filan da degiller millet zorla gülüyo. Icimde kaldiydi paylasmadan edemedim.
Ren Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 karikatür çizebilsem arkeolog olacak adam başlığı altında gecenin bir yarısı eski forum postlarını uplayan tip çizerdim.
Qualance Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Her duyduğumda "sizde yetenek yok programı" diye algılıyordum, okuyuncada aynısı oluyormuş :D
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 kötü kodlanmış bir program bence. çok fazla mem yiyor
Marty Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 yeteneksizleri hizli bi sekilde eleyip insanlara guzel bisey yapabilenleri gostermek yerine tam tersini yapiyolar da ondan boyle. ajdari da bunlar uretti.
Katibim Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Atatürkün resmini 5 dk da çizen adamı yeteneksiz diye eleyen zihniyete Sergen Yalçın'ı Hülya Avşarı yetenek yargılaması için oraya koyana Bunlara alkış ttup mesaj gönderenlere anladınız siz onu
Öne çıkan mesajlar