Ceday Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 en iyi para hangi yaratıklarla kasılır?? su jewelry türü itemler opal, crude saphire etc falan nelerden cıkıyor? lvl 36 mage im suan..adam akıllı item alabilmek icin sanırım para kasmak lazım biraz :)
Ceday Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 bu goblinleri nerde bulabilirim? daha hic görmedim..
Ceday Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Haungalara giderken sagda kalıo sanırım. Hmz görmüstüm harelde, hoplayan zıplayan bisiler vardı o tarafta..
Buzi Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 En iyi para abyss de.Hem yuksek lvl itemlar cıkar onları satarsın playerlara.Hemde cıkan abyss leri ya yuksek fiyattan satarsın yada miraseth de sansını denersın,chitin ve yuksek lvl itemlar cıkabılır.Ama sansın yoksa gemleri sadece sat :)[signature][hline]2 kere banlanmıs 4x Assasian :D
Ceday Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 nerde bu abyss? bi de party ile mi kesmek lazım? ben seni görüyorum bu arada paso buzkirpisi :)
kaisersoze Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 miraseth nasıl yapılıyo ? yada diger kaliteli setler ? parçalar ne gerekir şunları bil bilsek keşke ya çok iyi olacakta işte[signature][hline]Çözüme yardım etmezsen problemin parçası olursun ....
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 delos zone'a gidiyorsunuz önce moradon'dan. sonra delos zone'da çıktığınız yerden karşı taraftaki bölgeye gidiyorsunuz çölü geçip. orada bulursunuz zaten. nehir filan var. abyss dungeon'da party gerekmez, cave leech'ler vardır ve çok kolay ölürler, hatırladığım kadarıyla da 400-600 gp arası birşey çıkıyordu. abss dungeon'ın tek dezavantajı iki ırkın birbirine koşulsuz saldırabileceği sayılı mekanlardan biri olmasıdır. siz masum masum leech keserken, bi lvl 55 gelip sizi harcayabilir, onu da göz önünde bulundurun. fakat bu ölümler çok önemli değil, nitekim exp, para, eşya kaybetmezsiniz. tek kaybedeceğiniz şey oyundan aldığınız zevk katsayısıdır. zaten genelde başkalarının alanına girmezseniz size bulaşmıyorlar. en üst katında vendorlar vardır ayrıca.[signature][hline]höt! hnn. bdı bdı dır dır bdı. hnn.
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 said: kaisersoze, 17 Ekim 2004 14:08 tarihinde demiş ki: miraseth nasıl yapılıyo ? yada diger kaliteli setler ? parçalar ne gerekir şunları bil bilsek keşke ya çok iyi olacakta işte miraseth moradon'daki bir vendordur. abyss gem'leri götürürseniz, size random item verir. yalnız random item harbiden de random'dır. bir abyss gem'den kek çıkar, diğerinden chitin set parçası. eğer gidicekseniz en az 50 abyss gem'le filan gidin miraseth'e. yoksa sıkılırsınız.[signature][hline]höt! hnn. bdı bdı dır dır bdı. hnn.
Ceday Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 ha birde oyunda banka var mı??
Ceday Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Sanırım lvl 40-41 goblin questiyle geciliyor? öle bi quest gördüm de.. adam gibi party bulunca baya hızlı lvl atlanıyor aslında, ama bazı partyler harbi uyus edio adamı :)
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 bu arada storage'inize koyduğunuz eşyayı parayı, aynı account'unuzdaki başka bir charla alabilirsiniz. ceday arkadaş 41-44 demiş zaten, 40-41 değil :) 40-41 battlefield ile geçiyor. özledim be canım çekti.[signature][hline]höt! hnn. bdı bdı dır dır bdı. hnn.
Quanzi Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Mage 45 lvl isen, (seir olursan) 1 saatte 15-20 gem arası seni bekliyor. Sabah ve gece saatleri en durgun saatler. Golem falan hikaye, illaki birileri pot alır sıra dondürür. Deli ederler adamı[signature][hline] DaoC EU Server Excalibur Kendorf -Sultans- Voider Eldritch *Kendorf attacking to glacier giant* -Why? :( WHY?? -for die... (masochistic action, I'm relax :) [Bu mesaj Quanzi tarafından 17 Ekim 2004 20:58 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Quanzi tarafından 17 Ekim 2004 20:59 tarihinde değiştirilmiştir]
Ceday Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 glacier blast scroll ne kadar ediyor??
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 coder, cave leech'lerden çıkıyor. yalnız sabırlı olun, sonra bana gelip "ee çıkmıyo" demeyin :)[signature][hline]höt! hnn. bdı bdı dır dır bdı. hnn.
Öne çıkan mesajlar