rApbOyZ Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Selam Beyler Benim Assian Karaktere Srad Cleaver felam lazım Coder Sende warsa bana bir zahmet yardımcı ol senle konusalım arkadaslar nerelerden cıkıor bunlar Lamiros diyorlar ama ben kestim okadar cıkmadı sizin bilginiz varsa yardımcı olun lütfen[signature][hline][spo1=Kimdir Bu)]Bende bilmiyorum :)[/spo]
Malibu Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Lamiros ve Lamia dan kukry çıkartmıştım ben Adonis server ında muhtemelen burada da aynıdır. Ancak mirage shard gibi dagger lar sanırım Boss lardan düşer.[signature][hline]Charles Rhadamantis
rApbOyZ Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Beyler bir gün toplanıp gidelim Coder Sen Humanla gel biz Orcla Kardeş Kardeş keselim Colnye deki Lamia ları olurmu :)?[signature][hline][spo1=Kimdir Bu)]Bende bilmiyorum :)[/spo]
kaisersoze Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 bende geliyim bende :) benide alın aranıza plss . lvl 30 oldum deli flame yolluyorum eheh .[signature][hline]Çözüme yardım etmezsen problemin parçası olursun ....
_ceza_ Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 kukry : lamıa'dan cıkma olasılıgı %15 lamıros'tan cıkma olasılıgı %20-25 Lamentatıon'dan cıkma olasılıgı %35-40..... cleaver : Boss'lardan cıkar....... shard : boss ve abyssden cıkar.... Bana lamıa dan (3 kukry ve 2 ıronxbow)cıktı umıdını kaybetme kesmeye devam et lamıa yaklasık 150 200 tanede bır bow cıkıyor....[signature][hline]Nick : ceza Level : 5x Clan : I Am NP : 650
rApbOyZ Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 _ceza_ tanisalim senle gideriz lamia ya falan[signature][hline][spo1=Kimdir Bu)]Bende bilmiyorum :)[/spo]
sniper Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Bosslar: Eslantın muhtelif yerlerinde ( Golemlerin olduğu yerde, aposların olduğu yerde , dtslerin olduğu yerde bir de trollerin olduğu yerde ) çıkarlar. Bunlar shula,dragon tooth, snake quen, harpy queen,talos, troll king, dervish founder. Birde pianada hyde, atilla(rabianın altında) çıkar. CZ'de bowl'ı zaten herkes bilir :) Tank olmadan troll king,harpy quenn,snake queen ve talosa hiç bulaşmayın derim.
rApbOyZ Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Tamam gideriz senle :))[signature][hline][spo1=Kimdir Bu)]Bende bilmiyorum :)[/spo]
Öne çıkan mesajlar