Grom Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Bu marka iyi mi sizce? Ben bunu kadıköyde sorduğumda 200 milyon milyon demişti,4 taksit olarak. Bu fiyat,bu markaya iyi mi? Yoksa başka bi marka mı almalı?[signature][hline]It Is A Good Day To Die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grom Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 up[signature][hline]It Is A Good Day To Die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 abi 505II ye 200 milyon verilmez . 606 sını o fiyata satiolar. :)[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grom Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Hmm. Ben şimdilik pek anlamadığım için sordum. Peki 100-120 doları geçmiycek o fiyata göre kaliteli ne önerebilirsiniz?[signature][hline]It Is A Good Day To Die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 digitech rp 200 olabilir.[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norton_Antor Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 oha abi rp 200 ü tr de 200 doların altına bulamazsın.[signature][hline]administrator error -oo saçını mı kestirdin çok yakışmış. -salak salak konuşma ikimizde iğrenç göründüğümü biliyoruz... son projem:yemek yerken ağzından ses çıkaranları öldürme derneği progresifim progresifsin progresif :rock::rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dariel Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Ikiside yetersiz aletler, Zoom 505 II var elimde, kısa bir süre sonra tatmin etmeyebiliyor, aynı şey rp200 içinde geçerli ama effectleri zoom dan daha kaliteli. Zoom un da aksine clean tone ve effectler yerde sürünür. Amfi similatorü, compressor ü falan var ama yetersiz. Yeni başlıyorum ilk elime alıcağım pedal bu olucak diyorsan bence uygun aletler ikiside neyin ne olduğunu öğrenirsin enazından. Eklemeyi unutmuşum, 505 II nin ikinci eli 90 dolara falan gidiyor. [signature][hline][b]Any man is capable of driving a blade into another man's chest. Anyone who thinks otherwise is a fool and won't live long. Killing is not a bad thing in and of itself; it is the intent behind the action that counts.[b] [b]Umrae[b] [Bu mesaj Dariel tarafından 17 Ekim 2004 19:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darestan Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 ya 100 dolar felan verecem ama iyi bi efekt olsun diyorsan hiç düşünme git boss metal zone al sadece distortion ama anlatılmaz yaşanır abi yada para biriktir gt-6 al =) zoom lar çok dandik bu arada cidden dandik 15 gün sonra bayar seni illa processor alcam diyosan digitech al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 bende behringer x v-amp var ve memnunum. zoom 505II'den 10 dolar daha pahalı normalde. ben 70 euro'ya almıştım ama türkiye'de durum nasıl bilmiyorum. ayrıca zoom 505II kalitesi ve civarlarındaki aletler çok yetersiz oluyor genelde. eğer bulabilirsen dediğim behringer'i dene derim. entegre pedalı olması çok iyi bir özellik. digitech'ten ise kaç derim.[signature][hline]"Ben bir şeyi iki kere demeeeeem, iki kere demeeeeem." Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
farewell Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 eğer fazla anlamiyosan işten , zoom alma. yukarda arkadaşin dediği gibi Metal Zone al. ha eğer bulabilirsen DOD Corrosion al , en kral pedal yani.[signature][hline]%108 alcoholocaust! bir insanlik ayibiyim bu alemde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norton_Antor Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 nası fektleri öğrenmek için?[signature][hline]administrator error -oo saçını mı kestirdin çok yakışmış. -salak salak konuşma ikimizde iğrenç göründüğümü biliyoruz... son projem:yemek yerken ağzından ses çıkaranları öldürme derneği progresifim progresifsin progresif :rock::rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dariel Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Yani chorus neye benziyor flenger la arasındaki fark neymiş, reverb neymiş gibi. Hem EQ yada alışmış oluyorsun.[signature][hline][b]Any man is capable of driving a blade into another man's chest. Anyone who thinks otherwise is a fool and won't live long. Killing is not a bad thing in and of itself; it is the intent behind the action that counts.[b] [b]Umrae[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 said: Norton_Antor, 18 Ekim 2004 15:59 tarihinde demiş ki: nası fektleri öğrenmek için? yani diyoki tak aa reverb diye bisi varmis aa vahvah da boyleymis de sonra gercek prosesor al[signature][hline]café del mar´dan carte blanche´ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 505 başlangıç için fena değil bence alabilirsin. çok iyi bi alet değilde çok öenmli olmaz senin için şu an[signature][hline]Demon_of_Hell, 26 Eylül 2004 23:25 tarihinde demiş ki: fantezilerimden biride taş gibi bir ayşe teyzenin gelip üstümdeki elbiseleri caaarrrtt diye yırtmasıdır... Mirage Icq'da demiş ki: Predator (10:17 PM) : terminale gittim çok iyi bir film ya Mirage (10:17 PM) : terminalör? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar