trunbrelenor Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 malsahibi dark sm ye ezik demenin sebebini cok merak ediyorum ... midgardin en iyi solo classidir ... ml9 convoker rr10 full buffli bi dark sm napar hic gordunmu? biz mid olarak sahit oluyoruz nasi stealther katliami olduguna her gun ... ama bana gore en iyi rvr spec i 41 supp 35 darkness ... tabi bu nf den sora boyle yoksa 47 dark 26 sup cok guzeldi old front da... ama dark sm midgard da kendi basinin caresine bakan ender classlardan o yuzden gruplara rahat alirlar[signature][hline]Bafbof - Buffer Shammy - Merlin Mid Ece - PvE Whore Sexiest Norse - Merlin Mid Svigt - WTB Zephyr Dede - Merlin Mid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gorgo Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 3 Sorc 2 Caba 2 Cleric 1 Therg Bu grupun tüm bireyleri rr6 ve üstüyse olay bitmiştir.. Ne insta mezz ne insta stun ne Montarloo ne Brutalix ne Domain tanıyor muahhuauha....[signature][hline]Azo [LVL50 6L0 Sorcerer] Kibos [LVL50 4L0Necromancer] Gallon[LVL20 İnfiltrator] Azo [LVL43 Warden (Mazi)] "Dünya Nasıl Olması Gerekiyorsa Öyle Kendini Kurtaramayanı Kimse Kurtaramaz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malsahibi Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 kendi başının çaresine bakar işte almazlar gruba galahadda. LT in grupta etkisi çok az. nuke atabiliyor sadece. o zaman runemasterlar varken niye dark sm alalım intercept eden petli pbae varken? LT classların tek olayı solo gezer, MOCla.[signature][hline]Chucky Belgarionn Riva the Cabby of the HUN Atillabey the Armsman of the HUN Dantess the Infiltrator of the HUN Polga the Sorceress of the HUN Allegria the Skald of Tough Luck Beathrix the Spiritmaster of Tough Luck [Bu mesaj malsahibi tarafından 15 Ekim 2004 19:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 dark sm gruptakilere hp transfer yapar, sonra ltiyle kendisini healler, ayni seye devam eder tek yaptigi nuke degil. ayrica pbaoe mezzi, aoe mezzi spirit debuffi da var. supp ve dark smin birlikte oldugu grupta dark smin spirit debuff yaptigi adamlara supp sm pbaoe ile 1k dmg vurur. dark sm sahibi olarak soyluyorum, hic assagilanacak class degil bana gore.[signature][hline]Thanatos : Technician Hardwired for Assassination and Nocturnal Analysis/Technician Optimized for Sabotage wildpervert, 09 Eylül 2004 02:48 tarihinde demiş ki: daha çok manita ehehhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 dark sm ciler bozuldu eheh :)[signature][hline]|Gazi| 21021987-927-538 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emircanz Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Konu maksadını aşmış bence olay mezden sm lere gelmiş :D[signature][hline]Imsonia Sumotoru (Level 50 Cabalist) -- Turkish Knights -- For Albion İçim (Albion/MERLIN) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Mezz de en ustun irk hibernia ama en beter mezz sorc mezz'i[signature][hline]Zegna 7.2.2004 tarihinde bir bar cikisi demis ki Olm adamlar ucuyor bende bisey yok Olm ne ictiniz ki bu kadar Biz once rakı ictik.. Eee??? Sonra ben rakı ictim.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 her classin kendine gore guclu yanlari var ve inceliklerini bilirseniz istedigniz kadar adam oldurebilirsiniz.bunun aksi yok, bardin o kadar interupti vardir ama 2 vurusta olur uzerinde leather armor healer hpsi ile fakat cok iyi mezz eder yada pbaoe casterlar moc atar basar pbaoe yi adamin biri stuni kodumu kafasina olayi biter, hersey nasil oynanicaini bilmekte necromancer ile tonla adam kesen insanlar var oyunda,yada dogru grup kombinasyonuyla istedigini yapan, ki bunlara kendimde sahit oldum yaptim yada bana yapildi vs. allahin buffbotunu alip kendinize hand of god cekip istedigniz kadar adam kesebilirsiniz, yada caster carinizin yanina bg paladin alip fg rr5-9 kesebilirsiniz. ha ama suda olur karsiniza 2 kisi cikar sizin full grubunuzu bitirir, birazcikta timing ve oyun matematigini bilmekle alakali yoksa her classta mezz var ona bakarsaniz albde hem mezz hem stun edebilir gayet(smite cleric) önemli olan bunun icin neleri feda ediceksiniz, bi dikkat edin bakalim o mez ve stun eden healerlar ne kadar iyi healliyor. yada super mezz eden sorclar kac dmg vuruor, cok dmg vuran sorc kac salise mezzlior.hepsi karakterinizin hangi acidan guclu oldugunu anlamakta yatiyor.[signature][hline]homo homini lupus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StJoe Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 said: Glatheros, 16 Ekim 2004 00:25 tarihinde demiş ki: her classin kendine gore guclu yanlari var ve inceliklerini bilirseniz istedigniz kadar adam oldurebilirsiniz.bunun aksi yok, bardin o kadar interupti vardir ama 2 vurusta olur uzerinde leather armor healer hpsi ile fakat cok iyi mezz eder yada pbaoe casterlar moc atar basar pbaoe yi adamin biri stuni kodumu kafasina olayi biter, hersey nasil oynanicaini bilmekte necromancer ile tonla adam kesen insanlar var oyunda,yada dogru grup kombinasyonuyla istedigini yapan, ki bunlara kendimde sahit oldum yaptim yada bana yapildi vs. allahin buffbotunu alip kendinize hand of god cekip istedigniz kadar adam kesebilirsiniz, yada caster carinizin yanina bg paladin alip fg rr5-9 kesebilirsiniz. ha ama suda olur karsiniza 2 kisi cikar sizin full grubunuzu bitirir, birazcikta timing ve oyun matematigini bilmekle alakali yoksa her classta mezz var ona bakarsaniz albde hem mezz hem stun edebilir gayet(smite cleric) önemli olan bunun icin neleri feda ediceksiniz, bi dikkat edin bakalim o mez ve stun eden healerlar ne kadar iyi healliyor. yada super mezz eden sorclar kac dmg vuruor, cok dmg vuran sorc kac salise mezzlior.hepsi karakterinizin hangi acidan guclu oldugunu anlamakta yatiyor. Konu kapanmıştır diyelim mi :)[signature][hline]Stjoseph rr8 Paladin (Kay Albion) Yettimgari rr3 Skald(Merlin Midgard) Teddyybearr rr5 sorc (Kay albion) For Albion için!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Bard RF giyer ama, ufak bi nokta :)[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 bard ve druidlerin en onemli avantaji traitors dagger alabilmeleri bana gore, procu acip tank gibi 100lerce dmg absorb ediyolar.[signature][hline]Thanatos : Technician Hardwired for Assassination and Nocturnal Analysis/Technician Optimized for Sabotage wildpervert, 09 Eylül 2004 02:48 tarihinde demiş ki: daha çok manita ehehhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 offensive olan caster dmg typeleri absorb etmiyor mu?[signature][hline]Yaşamı yaşanır kılan bazen olumsuz bazende olumlu olan insan düşünceleridir. Xayder Tearaway Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saint Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Traitor's procu offensive, melee attack yapınca ancak proc edip dmg verebiliyo, combatta degilseniz proc etmiyo.[signature][hline]Sianure - Infiltrator (Kay - Retired) Beluga - Reaver (Kay - Retired) Sianure - Warrior (Galahad - Retired) Mothman - Buffbot (Kay - Sold ) Necroll - Necromancer (Kay - Sold) Bafilebeni - Buffbot (Galahad - Sold) Gariban - Skald ( Mordred - Active ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spectacular Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 onca ML RR abilty geldi siz hala mezz de mi takildiniz.....[signature][hline]Magent Starfall RR6 ice wiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar