Korax Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Evet ben yurtdışı eğitim düşünüyorum. Konservatuvardayım,üniversite 2. sınıf.Kanada'ya geçmeyi planlıyorum,en başında neler yapmam gerek ne gerekli kime başvurucam ne edecem ne yapacam inciğine cıncığına kadar bi anlatırsanız sevinirim.[signature][hline]Korax, 27 Ağustos 2004 15:58 tarihinde Brook'a demiş ki: Dünya ahiret bacım olsun.. Ayda görürsem affetmem. [spo1=Paticik Halay ekibi] _o_ _o_ _o_ _o_ ..|.....|.....|.....| ./ ./ .../ .../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EfsaneUye Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 türkiye'de oku boşver gavur memleketini[signature][hline]Artık o bir efsane... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YSidiousY Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 onların başvuru formları oluyo okuldan veya internetten arattcan bi uni beğencen veya sizin üninin kanki unileri var onlara bsşvurcan her dönemde gidemiosun belli zamanlar var yabancıların kayıtları için Heralde Toronto ya gitcen orda türk bol bibak istersen http://www.utoronto.ca/[signature][hline]Prima, Quae vitam dedit,hora carpsit Nascantes morimur,finisque ab orgine İnşallah bende yardım severlerin melek kanatlarından alıcam inşallah inşallah inşallah...:-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 belki faydalı olur : www.turkstudent.net Bu arada şimdiden başarılar...[signature][hline]Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE! Ne kadar gereksiz bir olay :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 ilk olarak sana tavsiyem bi danisman bul kendine. sirf bu isi yapan, sana epey yardim ederler. yol yontem gosterirler. ilk is buna bak. sonra muhtemelen kanada oldugu icin senden tek bi sey isteyecekler para. eger okulun parasini karsilayabiliyosan ne ala, yoksa o kadar, bence kanada'dan vazgec. oranin fiyatlari dusuk diger ulkelerdeki uni'lere gore, ama burs alma ihtimalin cok dusuk. son olarakta okulun sitesine girip bakacaksin bi arkadasin dedigi gibi. basvuru formlarini indireceksin, neler gerekiyomus bunlari ooreneceksin transfer icin. eger "admissions"tan birileri geliyosa TR'ye gorusme icin mutlaka gidip gorus, kabul edilmen icin buyuk + kazandirir sana. ayrica eger basvuracagindan eminsen, adamlarla mail'la olsun telefonla olsun sik sik gorus, sorular sor, her ne kadar yapmacik da olsa onlarla ilgilendigini goster... butun bunlarin tabi kolay yolu danisman bulmak. gidip gorusuyosun, sana uygun okullarin listesini cikariyo. neler yapman gerektigini sooluyo. senin formlarini takip ediyo. okulla senin icin gorusuyo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MilleR Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 walla benim birlikte calıstıım edcon sirketi var. eger istte oturuosan nisantası'da. ben yani gitmedim sonradan simdi turkiyedeyim ama onlar yardımcı olaiblirler heralde. Edcon Eğitim Danışmanlığı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Teşekkürler arkadaşlar. ben yatay geçiş yapmayı düşünmüyorum buarada.Mezun olduktan sonra geçeceğim.Şimdi anlamadığım,danışman falan olmadan benim yapmam gereken şey nedir?Siteye girip başvuru formunu bulmak :) Admission olayı,bunu tam anlamadım yani,türkiyeye oradan birisimi gelirse görüşeceğim? Teşekkürler.[signature][hline]Korax, 27 Ağustos 2004 15:58 tarihinde Brook'a demiş ki: Dünya ahiret bacım olsun.. Ayda görürsem affetmem. [spo1=Paticik Halay ekibi] _o_ _o_ _o_ _o_ ..|.....|.....|.....| ./ ./ .../ .../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MilleR Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 walla sen kendin bi sey yapmadan once. tabii istersen yapmaya calıs ama. eger bi sirkete danısırsan gercekten cok kolaylasır isin rahat edersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Hmm çok pahalıya patlarmı? Birde ankarada böyle bi şirketten haberdar olan varmı hiç bi bilgim yok bu konuyla oyüzden bilmiyorum.[signature][hline]Korax, 27 Ağustos 2004 15:58 tarihinde Brook'a demiş ki: Dünya ahiret bacım olsun.. Ayda görürsem affetmem. [spo1=Paticik Halay ekibi] _o_ _o_ _o_ _o_ ..|.....|.....|.....| ./ ./ .../ .../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wanderer Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 patlar inan bana :) yani abd falan patliyor, eger super bi adamsan ve sansliysan burs bulabilirsin tabi. ama eger degilsen, ta..li bi ailen yoksa gitmek biraz zor.[signature][hline]templars of steel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 mezun.com a da bi bakıver[signature][hline]Server is busy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Benim bahsettiğim gitme olayı değil,rehberlik olayı için çok para alırlarmı diyorum.[signature][hline]Korax, 27 Ağustos 2004 15:58 tarihinde Brook'a demiş ki: Dünya ahiret bacım olsun.. Ayda görürsem affetmem. [spo1=Paticik Halay ekibi] _o_ _o_ _o_ _o_ ..|.....|.....|.....| ./ ./ .../ .../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Buarada link için teşekkürler.[signature][hline]Korax, 27 Ağustos 2004 15:58 tarihinde Brook'a demiş ki: Dünya ahiret bacım olsun.. Ayda görürsem affetmem. [spo1=Paticik Halay ekibi] _o_ _o_ _o_ _o_ ..|.....|.....|.....| ./ ./ .../ .../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Ama sadece amerika hakkında bilgi veriyor. Kanada ile ilgisi olan yokmu arkadaşlar?[signature][hline]Korax, 27 Ağustos 2004 15:58 tarihinde Brook'a demiş ki: Dünya ahiret bacım olsun.. Ayda görürsem affetmem. [spo1=Paticik Halay ekibi] _o_ _o_ _o_ _o_ ..|.....|.....|.....| ./ ./ .../ .../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 taksimde bi yerde gormustum kanada eğitim merkezi gibi biseydi tarlabası mı tepebaşı mı oralarda binası var[signature][hline]Server is busy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 ben kanadada okuyorum sana tavsiyem eger isleri ugrasmadan halletmek istiosan danisman bulman ama biraz tuzludur onuda belirtiyim kendi basina yapacaksan kendine once bi universite bul o universitenin basvuru kosullarini oku sitesinden ve orda anlatilan sekilde basvur, eger sorun olursa mail atip yardim iste. ankarada bildigim bi danismanlik sirketi yok ama kanada konsoloslugu orda oldugu icin vize almakla istanbuldakiler kadar ugrasmassin. bi sorun olursa yardim etmeye calisirim[signature][hline] o_0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 bi de ozel mesajtan ulasirsan benim icin takip etmesi daha kolay olur burayi unutabilirim[signature][hline] o_0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 yurtdışı eğitim fuarı, bi bakın ieft[signature][hline]Server is busy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 aradığın şeyi buldum geç de olsa Kanada Eğitim Merkezi[signature][hline]Server is busy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Hobarey çok sağolasın ya. Acaip makbule geçti![signature][hline]Korax, 27 Ağustos 2004 15:58 tarihinde Brook'a demiş ki: Dünya ahiret bacım olsun.. Ayda görürsem affetmem. [spo1=Paticik Halay ekibi] _o_ _o_ _o_ _o_ ..|.....|.....|.....| ./ ./ .../ .../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 bişey deil maksat vatandaş yararlansın :P[signature][hline]Server is busy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 :) ah bide harçlar bukadar fazla olmasa :([signature][hline]Korax, 27 Ağustos 2004 15:58 tarihinde Brook'a demiş ki: Dünya ahiret bacım olsun.. Ayda görürsem affetmem. [spo1=Paticik Halay ekibi] _o_ _o_ _o_ _o_ ..|.....|.....|.....| ./ ./ .../ .../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 kardesim yurtdisi'nda okuyacam diyosun... olacak tabi.. paranin suyunu cikarmis olman gerek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Green, liseden mezun olamazsan Vancouver Boldwell'e geçiyorum ben.[signature][hline]I'd like to try to live my life again. I'd like to see where I was going wrong. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar