NexcaT Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 bu gidisle wow u da uo gibi oynamaya baslar millet. tesadufen gezerken buldugum bir kac programcikla bir suru acilmis kacak wow sunucusuna eristim ve gordumki adamlar fransizca server kurup npclere fransizca questler yerlestirmeye baslamislar. uzucu :( bu arada wow u bir sekilde oynadim elbette ve inanilmaz begendim, bosa beklemiyormusuz wow CE pre orderladim bu sayede [signature][hline]World of Warcraft <-----> www.Alaturqua.com <-----> Everquest 2 [Bu mesaj NexcaT tarafından 17 Ekim 2004 19:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 fasafiso onlar bi halta yaramaz official serverda alacağın zevkin 1/10 bile zor olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Core Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 aslina bakarsaniz turkce server orjinal servera benzer sekilde yapilirsa bence olabilir.. ancak oyle fasa fiso bir server olmamali tabi.. takimin cok onemsemesi lazim projeyi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 yahu blizzard bu serverları ayakta tutmak için ne kadar para ve insan gücü harcıyor.Bedava yapılan bir serverın böyle bir çalışmanın yanına dahi yakalaşamayacağını göremiyor musunuz? istediği kadar önemsesin projeyi çok birşey değişmez bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Bunlar UO zamanındaki karşı çıkışlara benzedi :) Dediğin gibi büyük ihtimalle böyle kaçak dışarı çıktıysa, yakında beleş serverlar açılmaya başlar. Haa tabiki orjinal serverdan aldığımız zevkin 10'da 1'i olur. UO'da öyle değil miydi?[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Befounder Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 UO'nun OSI'i kadar ilimli yaklasmiyor Vivendi ve Blizzard bu olaya. Su ana kadar ki bircok buyuk wow emulation sitesini kapatti. Gotwow kapandi, runuo'nun runwow projesi kapatildi. UO kadar buyuk bir olcege gelebilecegini sanmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sQu Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 uo da aptal scriptler yaizp server açiyosun, gel wow da mob ekle de servera göriim hehe uo da quest yazmak yok, wow ap ayrı bişi. Bi quest için herkeze ayri instance açiyo en basidinden bunu becerebilmeleri 1 yıl alır heralde. Kaldı ki 2k kişi olmadan boş serverda kim ne için kassin wow u Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Taaki Amerika'nın kanunlarının olaya el atamadığı ülkelere erişene kadar.. Bkz: MP3 dalgası ve ruslar :)[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fmea Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 her oyun emule edilebiliyor bu sadece wow ve uo icin gecerli degil yeni nesil oyunlari emule etmekde zor ve orjinali kadar asla verimli olamiyor dunyalarda cok buyuk oldugu icin dunyada buyuk ihtimalle kimseyi goremezsiniz.. lineageinde emulatoru var 1.5milyon kisi oynuyor bu oyunu ama hic dolu bi emu serveri yok ornegin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 lineage'i emulatörde oynayacak adam kalmadığı içindir belki de :) toplamda 3 milyondan fazla kişi oynuyor çünkü 1 ve 2'sini :) zaten şurda hepsi ne kadar ki mmo kitlesinin ^_-[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NexcaT Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 lineage serisi toplamda 4.100.000 kisi tarafindan oynaniyor goruluyor istatistiklerde http://pw1.netcom.com/~sirbruce/Subscriptions.html bu sayfadan mmo tarihine ve subscription sayilarina erisebilirsiniz.[signature][hline]World of Warcraft <-----> www.Alaturqua.com <-----> Everquest 2 [Bu mesaj NexcaT tarafından 18 Ekim 2004 04:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 evet ordan baktım ben de sonuçta oynayan orjinalini oynuyo zaten, daha yetinmeyip emulatör peşine düşmemişler[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar