Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

WoW ve UO

NexcaT

Öne çıkan mesajlar

bu gidisle wow u da uo gibi oynamaya baslar millet. tesadufen gezerken buldugum bir kac programcikla bir suru acilmis kacak wow sunucusuna eristim ve gordumki adamlar fransizca server kurup npclere fransizca questler yerlestirmeye baslamislar.

uzucu :(

bu arada wow u bir sekilde oynadim elbette ve inanilmaz begendim, bosa beklemiyormusuz

wow CE pre orderladim bu sayede
[signature][hline]World of Warcraft <-----> www.Alaturqua.com <-----> Everquest 2

[Bu mesaj NexcaT tarafından 17 Ekim 2004 19:14 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Bunlar UO zamanındaki karşı çıkışlara benzedi :)

Dediğin gibi büyük ihtimalle böyle kaçak dışarı çıktıysa, yakında beleş serverlar açılmaya başlar. Haa tabiki orjinal serverdan aldığımız zevkin 10'da 1'i olur. UO'da öyle değil miydi?[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered.
@ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected]
ek$i | DevianArt | Eve-Online
Sosyal ağlarda paylaş

uo da aptal scriptler yaizp server açiyosun, gel wow da mob ekle de servera göriim hehe
uo da quest yazmak yok, wow ap ayrı bişi. Bi quest için herkeze ayri instance açiyo en basidinden bunu becerebilmeleri 1 yıl alır heralde. Kaldı ki 2k kişi olmadan boş serverda kim ne için kassin wow u
Sosyal ağlarda paylaş

her oyun emule edilebiliyor bu sadece wow ve uo icin gecerli degil
yeni nesil oyunlari emule etmekde zor ve orjinali kadar asla verimli olamiyor dunyalarda cok buyuk oldugu icin dunyada buyuk ihtimalle kimseyi goremezsiniz..
lineageinde emulatoru var 1.5milyon kisi oynuyor bu oyunu ama hic dolu bi emu serveri yok ornegin
Sosyal ağlarda paylaş

lineage'i emulatörde oynayacak adam kalmadığı içindir belki de :) toplamda 3 milyondan fazla kişi oynuyor çünkü 1 ve 2'sini :)

zaten şurda hepsi ne kadar ki mmo kitlesinin ^_-[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

lineage serisi toplamda 4.100.000 kisi tarafindan oynaniyor goruluyor istatistiklerde

http://pw1.netcom.com/~sirbruce/Subscriptions.html

bu sayfadan mmo tarihine ve subscription sayilarina erisebilirsiniz.[signature][hline]World of Warcraft <-----> www.Alaturqua.com <-----> Everquest 2

[Bu mesaj NexcaT tarafından 18 Ekim 2004 04:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

evet ordan baktım ben de
sonuçta oynayan orjinalini oynuyo zaten, daha yetinmeyip emulatör peşine düşmemişler[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...