Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Shank 2


GM-Newbie

Öne çıkan mesajlar

Haber Kaynak ve Devamı = http://www.oyunhabercisi.com/2012/02/19/shank-2-videolu-inceleme/

[video]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=6zGhg1tR-vQ?feature=oembed" width="459">



Hayranlarının merakla beklediği kavgacı eski çete adamı Shank Shank 2 olarak tekrar karşımızda. Kendisine yakın olanlar tehlikede ve Shank tekrar güç kullanmak zorunda kalacak. Kendisine yakın olanları içinde bulundukları durumdan kurtarmak için tabancalar, av tüfeği, otomatik silahlar, testere, el bombası ve bunun gibi bir çok silahı kuşanmamız gerekiyor. Orjinal oyundaki çizgi roman tarzı görsellere yeni standartlar getiren Shank 2 çıtayı biraz daha yükseltiyor.

Oyun Özellikleri

Survival Mode: Bu tamamen yeni ve inanılmaz eğlenceli arcade tarzı çoklu oyunculu mucadelede Goons orduları ile takım arkadaşlarımızla birlikte mücadele ediyoruz.

Multi-weapon Combat System: Yeniden tasarlanan combat sistemi sayesinde Goonslar ve Bossları yapay zakaları geliştirildi. Onları yenebilmemiz için saldırı ve hareket kombolarını kullanmamız gerekecek.

Richer Environments : Zengin bir ortam etkileşimi sayesinde tavanı çökertebiliriz, varilleri patlatabiliriz, sandıkları savurabiliriz ve bunun gibi birçok şeyi yapabiliriz. Yeterki bunları bulun ve keşfedin oyun size bunu sunuyor.

Stunning Visuals : Veteren karikatür yönetmen Jeff Agala tarafından yönetilen Shank 2 görsel stil olarak çok çarpıcı bir şekilde bizi oyunun içine çekiyor.

Yapımcı: Klei Entertainment
Yayıncı: Electronic Arts
Tür: Aksiyon, Macera
Platform: PC, PS3, XBOX 360

Shank 2 için önerilen sistem gereksinimleri:

OS: Windows XP SP3, Windows Vista SP2, Windows 7 SP1
İşlemci: Intel Pentium 4 (or equivalent) running at 2.4GHz or greater; AMD Athlon 64 (or equivalent) running at 2.4GHz or greater
Hafıza: 1.5 GB or greater
hd alanı: 1.5 GB
Ekran Kartı: NVIDIA Geforce 6800 Ultra (256MB) or ATI Radeon X1950 PRO (256MB) or greater
Ses: 100% DirectX9.0c compatible sound card and drivers
DirectX®: DirectX June 2010
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...