kithnos_1 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Ayda 30 TL * 24 Ay ile Vodafone bu tabletlerden dağıtmaya başladı. Aldım bir tane. Yalnız GSM bandı var diye aldım ama , sesli arama olayını çözemedim henüz , Dialer applicationu yok lan ! Henüz uğraşıp çözemedim mevzuyu. SMS alıp gönderiyor ama GSM üzerinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Dokunmatigi nasil? Herhangi bir sayfadayken iki parmakla buyutup küçültme hareketini zor yapiyor yazmislar yorumlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 şu 100mb internet olayı şaka gibiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Fena değil dokunmatiği bence . Fiyatına göre uygun ve eğlenceli bir alet gibi duruyor. HD video falan çekiyor , HDMI çıkışı var , e zaten Android tabanlı bütün cihazlar gibi , aplikasyon zenginliği had safhada. Yalnız şu GSM Voice Call u çözmemiz lazım gençler , bir yerde bi haber/çözüm okuyan olursa yazsın buraya :) Hem cahil hem kazıklanmış gibi hissediyorum kendimi , ulan GSM 800/900 1800/1900 bandında çalışıyorsun SMS atıyorsun , Dialer aplikasyonu koymuyorsun . Anlamadım gitti , ingilizce bir iki yerde yapılıyor yazmışlar voice call.Yapıyorum diyen nasıl yaptığını anlatmamış ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 abi harici bi apk yükle nolcak ihtiyacın yok stock apk'ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 25 yaşından büyüklere vermiyorlarmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 benim pek ilgimi cekmedi acikcasi. ayda 19 lira olsaydi alinabilirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Dynun said: abi harici bi apk yükle nolcak ihtiyacın yok stock apk'ya Ne var bu işi gören tavsiye edebileceğin ? Hep Voip caller lar çıkıyor markette karşıma Edit : Buldum gibi bir iki tane de , Nexus S im ile uyumlu gösteriyor da ZTE marka olan bu tabletlerde uyumsuz gösteriyor. Blapkmarketten direk apk bulup deniyeyim bkalım ne oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Kurdum ama yapmıyor yine de arama , aramaya basıyorum tepki vermiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Root ettim dün cihazı , bu modele uygun custom güzel bir ROM nerden bulur , nasıl kurarım ? Bir de şu olayı tam bilemiyorum anlamıyorum , bunlar 3.2 Honeycomb tabanlı tabletler , 4.0 Sandwich 'e upgrade edemiyor muyuz , üreticinin bir sürüm çıkarmasını bmı bekliyoruz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar