iarwain Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 alpha aşamasında olan ruşka yapımı bir oyun buldum.hikayesi fena değil apokalips kafası.görüntü kaliteside hadi medium diyelim.arayüzler filan kötü ama kapatabiliyosunz.oyun ilk başlarda tamamen crafting.silah armor filan yapmak için mining,lumbj,botanic filan yapıyosunuz sonra bir ton research yapıyosunuz filan.sdfdsf birde böyle büyük cyborglar var onları filan tameliyosunuz ben başaramadım daha. Küçük bir form dolduruyosunuz,sonra 300mb bir setup var.birde oyunun wikisine bakın önce. http://www.afterworld.ru/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 görüntü kalitesine medium demeyelim biz bunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 kağıt mı o adam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 das Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar