Dagger Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Ben yazmadım dbsource.net ten buldum. İşe yarar gözüküyor. PLEVELler ile oynanmasının engelliyor http://www.paticik.com/scripts/showscript.php?no=595[hline]Anadolu uygarlığın beşiğidir. Evet beşiğidir. Uygarlık orada doğmuştur ama korkarım büyümek için başka yere göçmüştür. - Ludvig Bauhaus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coaxem Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Bunun injectionla yakından uzaktan alakası yokki sanırım gm accountlarını kullanılmasın diye guvenlik scripti :P[hline]<<<< Benim Efsanemdi TektoniK UO Dunyası >>>> Ama artık benim degil :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dagger Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 plevellerle oynaya bilio injection bu da ona çözüm bu arada coaxem bi ara 130013005 ten irtibata geç benle sen inj. olayın çözmüştün galba[hline]Anadolu uygarlığın beşiğidir. Evet beşiğidir. Uygarlık orada doğmuştur ama korkarım büyümek için başka yere göçmüştür. - Ludvig Bauhaus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coaxem Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Hmm bi ara ilgileniyoduk ama bıraktım server islerini.Serverim zaten baska arkadaslarla yola devam ediyo orada kullanılacak bu programlar :) Bi abimiz vardı ben client yazdım o inj cozumunu yazdı. icq 52131226[hline]<<<< Benim Efsanemdi TektoniK UO Dunyası >>>> Ama artık benim degil :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Yemişim injectionunu bekleyin bi sene daha nasıl olsa bilgisayar bölümünde okuyorum kendi client imi yapacam herşey client versionunda beyler sudur ben bi client yaptım injection çalışmıyor ama oyun içinde client versionunu check ettiğimde herhangi dier bir clientte benim kinin versionu ile aynı olabiliyor ve injection kullanılabiliyor biraz daha üzerinde çalıştığımda bu konu kapanacak zaten Wild Genie'de öyle yaptı client en başta oluşturduğu programsız açılmıyordu ve versionu değişikti ona sorun o daha Bilir[hline]Feel Power of Mind You can Feel Alright Try To Be Best in Your Mind Icq=176375932 [b]Istiaron Developer Arthur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slay3r Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 yaf beylers bu injection nedir neye yarar bi aciklarmisiniz yaf bayadir duyuom bu injection 3d party progunu da ne bulup inceleyebildim nede örenebildim nedir aciklarsanis sevinirm bide progra edinebilcem url i verirsenis ii olur ehuh :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Açıklarım Url vermem sen bulaşma bu injection içine aslında zaten clientler editlenerek bazı buglar yaratılabilir injection clientlere patch yaparak her birine ayrı ayrı bug kapıları açıyo bu kapılardanda oyunda serverda örneğin bir şeylerin renklerini değiştiriyo bazı belki değişik bir renk ile client leri çökertiyo vs vs işte clientlerdeki açıkları kullanarak hile yapıo şerefsiz[hline]Feel Power of Mind You can Feel Alright Try To Be Best in Your Mind Icq=176375932 [b]Istiaron Developer Arthur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slay3r Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 hımmms yane hex le felam oynayarak clienti bosuon bug yaration yane bi 3d p. felam deil annadims. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 said: gmarthur, 24 May 2003 13:50 tarihinde demiş ki: Yemişim injectionunu bekleyin bi sene daha nasıl olsa bilgisayar bölümünde okuyorum kendi client imi yapacam herşey client versionunda beyler sudur ben bi client yaptım injection çalışmıyor ama oyun içinde client versionunu check ettiğimde herhangi dier bir clientte benim kinin versionu ile aynı olabiliyor ve injection kullanılabiliyor biraz daha üzerinde çalıştığımda bu konu kapanacak zaten Wild Genie'de öyle yaptı client en başta oluşturduğu programsız açılmıyordu ve versionu değişikti ona sorun o daha Bilir[hline]Feel Power of Mind You can Feel Alright Try To Be Best in Your Mind Icq=176375932 Istiaron Developer Arthur genie ninkini de kırdılar ki.[hline][b]ICQ: 4435695 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Yok bildiğim kadarı ile o bilerek bozmus quaxis teki edit olayı yüzünden bir önceki version deil o kendi tekrar yapmış doğrusunu duyduklarıma göre[hline]Feel Power of Mind You can Feel Alright Try To Be Best in Your Mind Icq=176375932 [b]Istiaron Developer Arthur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 o olay dogru da. o olaydan önce sınıf arkadasım kırdı mesela connectorını quaxisin. tek taraflı koruma olmuyor.. malesef.[hline]ICQ: 4435695 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WildGenie Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Ordaki Dialog Clienti Crash Etmek İçin. Fakat İnjection Olan Birisi Zaten Gump Kill Kullanır. O Yüzden Yere timerle bir item yaratıp itemin @timer'inda uid'i disconnect etmek lazım. SRC var ile pleveli yüksek birisini disconnect edemez scp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar