Chaotic Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Merhabalar. Aslında şu sıralar rx8 alabilecek kadar kazanırım diye hesaplamış olmama rağmen işler pek yolunda gitmediği için şu an kullandığım aracı da satıp üzerine birşeyler koyarak 27 28 bin liraya bir araç almak istiyorum. Eskiden çok kilometre yapardım artık böyle bir sıkıntım da olmadığı için benzinli yada dizel benim için farketmiyor pek. 6000 motor bir araç bile alabilirim. 2 kişilik bir araç bile olabilir çünkü kısa mesafe için kullanıyorum babamında aracı var 4 kişilik gerektiğinde onu alabilirim Temel kriterlerim şunlar. -Çok arıza yapacak bir araç olmasın -98 modelin altı olmasın -konforlu bir araç olsun -seri bir araç olsun -hb coupe sedan fark etmez -marka model fark etmez -tampon çamurluk gibi kazalar hariç ağır kaza yapmamış olsun -0, 2.el farketmez çok geniş bir skala için soru soruyourm farkındayım fakat bir bakıma o açıdan da önemli bu çünkü bu kadar geniş bir alan içerisinde yukarıda saydığım kriterleri sağlayacak birçok farklı türde birçok farklı araç mevcut. ama bu soruyu rx8 almak isteyen birinin sorduğunu da göz önüne alarak cevap verebilirseniz sevinirim. Saygılarımla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 2006 jetta bulursun o fiyata. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 6000 motor alınca benzini ve vergiyi nası oduyosun 28k lık araba butcesiyle? leon, etek altı boya 2 degisen 207 1.6 thp pejo rc 207 xenonlu 170lik golf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 bu da megane rs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 chervolet cruze ls dünyanın en yakışıklı arabası falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Cruze fiyatına göre yakışıklı evet ama çok hantal bir araba ve 10lt altı düşebilceğini sanmıyorum tüketimde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 8.2 diye tanıtıyorlar şehiriçi için ama dediğin gibi 10civarlarında dolaşır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Allure- Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Honda Civic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 2006 jetta 6 ileri hem, 5 ilerisine göre daha az yaktırırsın. Konfor ve gidiş olarak gayet iyiler. 115k kilometre bu araçlar için gayet az, eğer bakımı fln yapılmışsa güzel. Böyle örnekler çok piyasada. Ama park yerim dert diyorsan uzun araçlar olduğu için kalabalık şehirde sıkıntı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-alfa-romeo-2009-model-alfa-147-1-6-progression-37200-km-de-2-parca-boyali-75068168/detay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Allure- Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 dediğiniz arabalar da güzel ama 30k'ya alacağı aracın servisi de ucuz olmalı, vw/alfa falan servislere yeri gelince yüksek meblağlar bayılabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Chaotic said: -Çok arıza yapacak bir araç olmasın -98 modelin altı olmasın -konforlu bir araç olsun -seri bir araç olsun -hb coupe sedan fark etmez -marka model fark etmez -tampon çamurluk gibi kazalar hariç ağır kaza yapmamış olsun -0, 2.el farketmez rx8 almak isteyen birinin sorduğunu da göz önüne alarak cevap verebilirseniz sevinirim. lancer mazda 3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar