Prawler Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Premium membership çıkarmışlar rezil etmişler. Bedava vermesi gerkeen şeyleri paralı yapmışlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 ya iyi olmuş aslında bi yararı yok bari orda cool bi şekilde takılanlar madem o kadar coollar koymaz onlara.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 kapı gibi adult friend finder falan varken, kimsenin yonja ya para vereceğini sanmam :P[signature][hline]It outnumbers you one to many. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Become a Yonja Gold Member for the price of a dinner! Select your membership level: 7 Days $2.95 30 Days $4.95 90 Days $12.95 180 Days $19.95[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 O üyelik fiyatlarına neler dahil :P[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 millete göz kırpabiliosun,bi de advanced search eklemişler daha rahat ortam adamı olmak için.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 tam kerane olmuş[signature][hline] Ever felt away with me Just once that all I need Entwined in finding you one day Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stigmata Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 said: Sly-One, 12 Ekim 2004 14:17 tarihinde demiş ki:for the price of a dinner! LoL.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 şu paralı web sitelerinde müşterileri en çok kaçıran şey kesinlikle günlerle belirtilen üyelik fiyatları 1 ayı şukadar dese daha çok çekici geliyor 180gün şukadar diyince müşteri kazıklandığını anlıyor[signature][hline]mıhıhı kedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 6 ay dan çok daha göz alıcı. adam kendi hesaplıyo 6 ay ettiğini hmm diyo[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Abi bikaç ay önce anket vardı orada ne gibi yenilikler olsundiyodu bende advanced search fln yazmıştım bak şerefsizler meer para için yapıyolarmış böyle şeyleri =) Adamlar iyi yere tezgah açmış yalnız. Yonja daki artizler şimdi karizmayı çizmeyelim diye toplu olarak gold membership e geçecekler =)[signature][hline] V ò d à n | ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thealon Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Euheueheu[signature][hline]No Women No Cry !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 artık priceless resimlerindeki hesap defterlerinde Yonja Account: 4.95$ Per Month tarzı bi ibare görürseniz şaşırmayın.[signature][hline]It outnumbers you one to many. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Yonja ne ki?[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Aha onlarda paralı oldu demek.Eh son zamanlarda çok talep vardı.[signature][hline]My Honour is My Life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 adresi: http://www.yonja.com[signature][hline]Online Gaming şeysi // Teargas in your eyes // Yazılarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laistragon Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 inşallah toptan paralı ederler şu portalı.[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ eXiLe UO Shard Staff Member UO Data Center | ?Laistragon? | | My Photos | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shocktr Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 yonja'nin sonu yakın. sadece bukadar bilgi vereyim şimdilik.[signature][hline]Legends may sleep But they never die... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 peki shocktr gelişmeleri bekliyoruz senden[signature][hline] Ever felt away with me Just once that all I need Entwined in finding you one day Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shocktr Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 said: -Mix-, 12 Ekim 2004 20:38 tarihinde demiş ki: peki shocktr gelişmeleri bekliyoruz senden Arkadaşımız Londra'dan bildiriyor :P İnşallah istediğim gibi gelişecek.. neyse[signature][hline]Legends may sleep But they never die... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Git abd ordusuna stratejist fln ol sen üniversitelerde ders ver harcanma buralarda =)[signature][hline] V ò d à n | ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Valla direk sildim üyeliğimi :) ben böyle kapitalist ve çıkarcı bir düzenin parçası olamam diye de mesaj attım :P[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Hür ve özgür şarap ve lezzet portalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Helal olsun. Ben hala ne olduğunu bilmiyorum ve bilmek istemiyorum. Linke tıklamayacağım, kapitalist pislikler!..[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Iyk ya uzak dursun öyle şeyler[signature][hline] [/b] Aşka dair ne var ne yoksa, al giderken İşime yaramaz.. Bana yaramaz.. Çünkü artık çok zor aşık olmak Ama bir de olursam, bu son olacak [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 ben sizin gibi düşünmüyorum valla.. Okul arkadaşlarımın çoğuyla yonjadan görüşüyorum ben rahat ve kolay oluyor. Biraz kaba bir tabir olcak ama karı kız ayarlamaya kullanıyorum pek. Biraz önce gecenin geç saati olmasının da etkisiyle saçmaladım biraz ama :)[signature][hline]Online Gaming şeysi // Teargas in your eyes // Yazılarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar