kehanet Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 arkadaslar ben zebulayi kurdum ve gm olarak girebiliyorum. ama "plevel 1" acc lerle oyuna girdigim anda "nebulaya baglanmak icin lutfen nebula baglanti programini kullanin. baglantiniz kesiliyor." diyor. ve lost veriyor. bu sorunu nasil cozecegimi bana soylerseniz sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dagger Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 2.0.3 versionlu client kullan[hline]Anadolu uygarlığın beşiğidir. Evet beşiğidir. Uygarlık orada doğmuştur ama korkarım büyümek için başka yere göçmüştür. - Ludvig Bauhaus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kehanet Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 arkadasim cok tesekkur ederim sorun halloldu sayende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Magget Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 ya siz 2.0.3 cilent kullanıyorsunuz hehe banada login verirmisiniz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Bak logini kendi serverini kurduktan sonra LoginServer=127.0.0.1,2593 yazarak kendi serverine girebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar