kehanet Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 benim yapmak istedigim, yeni bir acc acinca oyuna statlari benim istedigim gibi (mesela hepsi 75 olacaak sekilde) oyuna girsin. bunu bir gate den gecerek de yapabiliriz ama nasil olacagini bilmiyorum:). birde belirli skillleri de vermek istiyorum bunlarin hepsini yapabilecek bir script varsa adresini verirseniz cok sevinirim
Dagger Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Script isteğinde bulunmadan önce scripts bölümünde inceleme yapıp bişeyler öğrenmeni tavsiye ederim. [ITEMDEF i_statgate] //itemi eklerken kullanılacak isim DEFNAME=i_statgate //bu da durmalı DISPID=i_moongate_blue //hangi itemin şeklinde olacağı TIMER=-1 //yok olmaması için timer'ı devre dışı bırakma ON=@STEP //üstünde durulduğu zaman olacaklar STR=75 INT=75 DEX=75 GO Britain //Playerı britaine yollar RETURN 1 // işlemi bitirme (mecburi değil burda)[hline]Anadolu uygarlığın beşiğidir. Evet beşiğidir. Uygarlık orada doğmuştur ama korkarım büyümek için başka yere göçmüştür. - Ludvig Bauhaus
kehanet Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 haklısın tabi biraz incelemeliyim ama bu islerden pek anlamiyorum:) yardimin icin tesekkur ederim bu dedigin skill ler icinde gecerlidir umarim. denemeye calisacagim simdi saol
whissinn Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Bak skilleri istiorsan ordaki su yaziya soyle ekleme yap: on=@step src.allskills 1000 butun skillerini 100.0 lar fakat kendin skill koymak istersen oraya soyle koy mesela src.anatomy 1000 de anatomy i 100.0 yapar artik istedin skilli anatomy yazan yere koy baska birsey istersen soyle.
Öne çıkan mesajlar