herkesebendengazoz Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 soru şu: bir şarkının soundunu nasıl bulabilirim? yanlış ifade etmiş olabilirim, açıklıyorum, haluk levent mapushane şarkısını dinliyorum ben, bu şarkıdan haluk leventin sesini çıkararak geri kalanını elde etmek istiyorum, var mıdır sound indirebilecegim siteler?, programlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Valla orjinal kaydı nasıl bulursun bilmiyorum ama ses kartı ayarlarında karaoke gibi bişey var ordan vokali ciddi seviyede kısabliyorsun. O olmadı Guitar Pro var ordan çalıp üstüne söyleyebilirsin şayet amaç buysa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 sonuna karaoke yazıp aratabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 backtrack falan diye arat ama türkçe şarkılarda çok zor. gitar pro. go. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 hah işte türkçeler için karayoke diye arat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Winamp eklentilerine bak. Eger sarki multi-channel ise cok buyuk kismini ayirabiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Cik. Cikaramazsin. Yani mixi bitmis bi parcanin karmakarisik frekanslarinin icinden sadece istedigin ensturmanin sesini yada vokali cikaramazsin. Vokali en alt duzeye ceken programlar var arkadaslarinda dedigi gibi, ama onlarda bu isi cok kayipli bi sekilde yapiyolar. O frekans araligindaki butun ensturmanlar gidiyo, ses kalitesine dusme oluyo bariz bi sekilde. Bunun icin alternatif yöntemler uygulayanlar var tabi. 1. Parcanin nakarati/solo kisimlari ile söz kismi ayni ise, nakarattaki kisimi kesip söz kismina yapistirarak parcayi tamamlamak 2. Yine ayni sekilde kesip bicerken, eksik kalan kisimlari tekrardan calarak/yazarak tamamlayip calmak 3. Parcayi bastan sonra yeniden yapmak 4. Parcanin karaokesini bulup satin almak 2. ve 3. secenek icin enazindan amatör bi studyo ekipmanin/ortamin olmasi lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 hani bass falan olsa yapabilirsin de, vokâl olayı zor kardeş. zorlama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
herkesebendengazoz Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 parçanın isminin sonuna kareoke diyip aratmak dahihaneceymiş, çok fazla seçenek yok ama yinede çıkıyor 3-5 şarkı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 eved. biz arkadaşları olarak corpy'ye aynştayn diyoruz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Ancak başkaları için yaşanan bir hayat, yaşamaya değer bir hayattır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Cura te ipsum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 başlıktaki dikkat soru var uyarısını görmedim ve topice girdim çok pişmanım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 nullum desiderium Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 çok entelsin senko :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 quod irrumabo est in hic?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Mr_Hand said: quod [b]irrumabo[/b] est in hic?! şunu bulamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Beyler illa best englishimi mi konusturayim. Had dagilin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 copry said: Mr_Hand said: quod [b]irrumabo[/b] est in hic?! şunu bulamadım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar