cihant Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Patiler Afganistan'dan iş teklifi geldi.Bagram askeri üssü içinde çalışıcam eğer gidersem.Kabil'in kuzeyinde, göreceli olarak daha güvenli bir bölgede.Şirket baya sağlam,para yeni başlayan için güzel bi miktar,daha da güzeli yükselmeye açık bir pozisyon. 1-2 sene içerisinde şu an kazandığımın kat kat fazlasını kazanabilirim ve daha üst pozisyonlara geçebilirim. Ama tabi bir de Afganistan faktörü var beni kara kara düşündüren.Bu aralar nasıl bilmiyorum ama kulağa vahşi batının Texas'ından hallice biyer olarak geliyor. Aileden,arkadaşlardan uzak kalmak çok koymaz diye tahmin ediyorum ama oradaki psikolojim nasıl olur tam kestiremiyorum. Kafam allak bullak oldu iyice :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 gitme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 gitme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Chaotic gitmiş olsa gerek afganistan'a sen de git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Yaş kaç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 23 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 git bence. yapamazsan psikolojini çok zorlamadan dönersin. gitmezsen için içini yiycek bu sefer 'gitsemiydim acaba ' diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 zor karar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Gidilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 askeri üsse bişey olmaz heralde ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 welcome bro! http://cache.boston.com/universal/site_graphics/blogs/bigpicture/afghan_06_03/afghanistan9.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 git kardeşim, hiç gidip görmemiş olmaktan iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 giderdim herhalde ben ya. kontratları altışar aylık yapardım ama :)= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 gidin olm olmadı ben de gelirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 amcam 3-4 yıl Irak'ta çalıştı zor kaçtı geri.. İyi para alıyodu ama değmez yani... Afganistan da aynı taddadır muhtemelen gitme bence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 ne kadar para veriyolar? geçen bi arkadaş çok sağlam iş teklifi diye 3.5k söyledi. seninki de öyle olmasın. afganistanda calısacaksan pozisyonu bilmiyorum ama 6k dan aşağı olmasın bence para. yoksa değmez. ha 6k verseler de bence değmez. tehllikeli bölge. her ne kadar güvenli olursa olsun. savaş çıksa ilk nereleri vururlar? hava alanları ilk sırada olur gibime geliyo benim. o açıdan da tehlikeli. edit: ooo askeri üsmüş. aman diyim hacı. ha eğer deneme süresi gibi bişe varsa böyle 3 ay sonra vazgeçebileceksen (sözleşme anlamında) git bi dene istersen. en azından afganistanı görmüş olursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 teklifi reddettim.aslında bana kalsa gidicektim ama ailem fazla heyecan yaptı.onları çiğneyip gidemedim. Bu arada kabul etseydim gideceğim üste gerzek amerikan askerleri kuran yakmış.halk amerikan elçiliğini taşlamaya,taliban üsse saldırmaya fln başlamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 ben giderim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Afyon'dan dönersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 ne iş yapcan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 git baktın işkenceye döndü dönersin ama gitmedne buna karar verme kjaybediceğin bişi yok bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Wolas said: git baktın işkenceye döndü dönersin ama gitmedne buna karar verme kjaybediceğin bişi yok bence cevapları bi okuyaydın balam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 okumuştum son 3 msjı atlamışım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 geçmiş olsun bu gün bitane amerikan askeri cinnet geçirip 16 kişiyi taramış ffs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar