cihant Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Patiler Afganistan'dan iş teklifi geldi.Bagram askeri üssü içinde çalışıcam eğer gidersem.Kabil'in kuzeyinde, göreceli olarak daha güvenli bir bölgede.Şirket baya sağlam,para yeni başlayan için güzel bi miktar,daha da güzeli yükselmeye açık bir pozisyon. 1-2 sene içerisinde şu an kazandığımın kat kat fazlasını kazanabilirim ve daha üst pozisyonlara geçebilirim. Ama tabi bir de Afganistan faktörü var beni kara kara düşündüren.Bu aralar nasıl bilmiyorum ama kulağa vahşi batının Texas'ından hallice biyer olarak geliyor. Aileden,arkadaşlardan uzak kalmak çok koymaz diye tahmin ediyorum ama oradaki psikolojim nasıl olur tam kestiremiyorum. Kafam allak bullak oldu iyice :S
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Chaotic gitmiş olsa gerek afganistan'a sen de git.
copry Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 git bence. yapamazsan psikolojini çok zorlamadan dönersin. gitmezsen için içini yiycek bu sefer 'gitsemiydim acaba ' diye.
barnacle Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 askeri üsse bişey olmaz heralde ya
Norak Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 welcome bro! http://cache.boston.com/universal/site_graphics/blogs/bigpicture/afghan_06_03/afghanistan9.jpg
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 git kardeşim, hiç gidip görmemiş olmaktan iyidir.
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 giderdim herhalde ben ya. kontratları altışar aylık yapardım ama :)=
Cd- Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 amcam 3-4 yıl Irak'ta çalıştı zor kaçtı geri.. İyi para alıyodu ama değmez yani... Afganistan da aynı taddadır muhtemelen gitme bence..
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 ne kadar para veriyolar? geçen bi arkadaş çok sağlam iş teklifi diye 3.5k söyledi. seninki de öyle olmasın. afganistanda calısacaksan pozisyonu bilmiyorum ama 6k dan aşağı olmasın bence para. yoksa değmez. ha 6k verseler de bence değmez. tehllikeli bölge. her ne kadar güvenli olursa olsun. savaş çıksa ilk nereleri vururlar? hava alanları ilk sırada olur gibime geliyo benim. o açıdan da tehlikeli. edit: ooo askeri üsmüş. aman diyim hacı. ha eğer deneme süresi gibi bişe varsa böyle 3 ay sonra vazgeçebileceksen (sözleşme anlamında) git bi dene istersen. en azından afganistanı görmüş olursun.
cihant Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 teklifi reddettim.aslında bana kalsa gidicektim ama ailem fazla heyecan yaptı.onları çiğneyip gidemedim. Bu arada kabul etseydim gideceğim üste gerzek amerikan askerleri kuran yakmış.halk amerikan elçiliğini taşlamaya,taliban üsse saldırmaya fln başlamış
Wolas Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 git baktın işkenceye döndü dönersin ama gitmedne buna karar verme kjaybediceğin bişi yok bence
funq Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Wolas said: git baktın işkenceye döndü dönersin ama gitmedne buna karar verme kjaybediceğin bişi yok bence cevapları bi okuyaydın balam
photographer Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 geçmiş olsun bu gün bitane amerikan askeri cinnet geçirip 16 kişiyi taramış ffs
Öne çıkan mesajlar