Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gitsem mi uzak diyarlara?

cihant

Öne çıkan mesajlar

Patiler Afganistan'dan iş teklifi geldi.Bagram askeri üssü içinde çalışıcam eğer gidersem.Kabil'in kuzeyinde, göreceli olarak daha güvenli bir bölgede.Şirket baya sağlam,para yeni başlayan için güzel bi miktar,daha da güzeli yükselmeye açık bir pozisyon. 1-2 sene içerisinde şu an kazandığımın kat kat fazlasını kazanabilirim ve daha üst pozisyonlara geçebilirim.

Ama tabi bir de Afganistan faktörü var beni kara kara düşündüren.Bu aralar nasıl bilmiyorum ama kulağa vahşi batının Texas'ından hallice biyer olarak geliyor. Aileden,arkadaşlardan uzak kalmak çok koymaz diye tahmin ediyorum ama oradaki psikolojim nasıl olur tam kestiremiyorum.

Kafam allak bullak oldu iyice :S
Sosyal ağlarda paylaş

ne kadar para veriyolar? geçen bi arkadaş çok sağlam iş teklifi diye 3.5k söyledi. seninki de öyle olmasın. afganistanda calısacaksan pozisyonu bilmiyorum ama 6k dan aşağı olmasın bence para. yoksa değmez. ha 6k verseler de bence değmez. tehllikeli bölge. her ne kadar güvenli olursa olsun. savaş çıksa ilk nereleri vururlar? hava alanları ilk sırada olur gibime geliyo benim. o açıdan da tehlikeli.

edit: ooo askeri üsmüş. aman diyim hacı.

ha eğer deneme süresi gibi bişe varsa böyle 3 ay sonra vazgeçebileceksen (sözleşme anlamında) git bi dene istersen. en azından afganistanı görmüş olursun.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...