Infeqted Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 bugatti 4 turbo bu da necati abinin distan patlamali motoru :)[signature][hline]café del mar´dan carte blanche´ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MoMo Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 uhahaha g.tunde patlamıs dedı yaauuvv.[signature][hline]isteseydi onun kulu olurdum, çiğneyip geçtiği yolu olurdum. bi ömür aşkıyla dolu olurdum, ne yazık bunlar bilmeden gitti... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YSidiousY Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 said: rexx, 16 Ekim 2004 14:24 tarihinde demiş ki: G*tunde patlamı$ sanırım... *!kopar* hızlı ve öfkelideki 1 deki Dom un aletide çok güzeldi[signature][hline]Prima, Quae vitam dedit,hora carpsit Nascantes morimur,finisque ab orgine Uzaylıda olsa,insan insandır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
glamdring_S Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 ya siz resmen şaşırmışsınız nooldu yani önünde nos açınca allah allah sexten zevkli dedikleri bu olsa gerek...[signature][hline]Thrash 'Till Revolution Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YSidiousY Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 said: glamdring_S, 16 Ekim 2004 21:44 tarihinde demiş ki: ya siz resmen şaşırmışsınız nooldu yani önünde nos açınca allah allah sexten zevkli dedikleri bu olsa gerek... suslan pıs :D matalist sen ne anlarsın arabadan NOS tan :D:D:D[signature][hline]Prima, Quae vitam dedit,hora carpsit Nascantes morimur,finisque ab orgine Uzaylıda olsa,insan insandır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
glamdring_S Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 1-ben metalci diilim metal müzik dinlerim yaşam tarzımda bi metalcilik gördysen söle 2-Evet biri sanat öbürü... ne bilim metal yığını fanatikliği[signature][hline]Thrash 'Till Revolution Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YSidiousY Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 şakalarımı biliosun dimi işte buda onlardan biri klasik san söledim bi laftır bu yani bidaha demene gerek yok baydı demenede gerek yok :-)[signature][hline]Prima, Quae vitam dedit,hora carpsit Nascantes morimur,finisque ab orgine Uzaylıda olsa,insan insandır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
glamdring_S Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 ii bea takılın siz[signature][hline]Thrash 'Till Revolution Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 bugattinin özelliği 1000 beygirden yüksek ilk seri üretim olucak olması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 bizde bir biçerdöver var 200 bg motor var sesini yakından dinleyemiyosunuz kulaklar dayanmıyo ancak 250 300 metre uzakta kendi sesinizi duyuyonuz[signature][hline]vampir dövdüm çok yoruldum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NotoriuS Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 said: laverda, 17 Ekim 2004 10:32 tarihinde demiş ki: bizde bir biçerdöver var 200 bg motor var sesini yakından dinleyemiyosunuz kulaklar dayanmıyo ancak 250 300 metre uzakta kendi sesinizi duyuyonuz zuahaha :D[signature][hline]Sen ne için hazırsan oda senin için hazırdır.... Me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MoMo Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 said: glamdring_S, 16 Ekim 2004 21:58 tarihinde demiş ki: ii bea takılın siz hosuma gıtmıs olamaz mı.eger ılgını cekmedıyse okumazsın nıe sorun yaratıyosun anlamadım.[signature][hline]isteseydi onun kulu olurdum, çiğneyip geçtiği yolu olurdum. bi ömür aşkıyla dolu olurdum, ne yazık bunlar bilmeden gitti... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 konuyu kişisel tartışmalara çekmenin anlamı yok.Bence motordan çıkan sesin estetiği önemli yani nasıl anlatıyım.Bir güçlü ses var bir estetik.Ferrari'nin sesi estetik.Corvette'nin sesi güçlü.Ben güçlü sesten yanayım o ayrı.[signature][hline]Acıyıda,tatlıyıda,insan kendi hazırlar,kendi yer;değişen sadece seçilen malzemelerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Ben Bmw hastası Skyline sesinin hastasıyım... Bi dergide gördüm m3 ü 1000 bg yapmıslar nos takılınca 1500 bg oluyo pisikopat[signature][hline]Kopan bir ipe, sımsıkı bir düğüm atarsanız, İpin en sağlam yeri artık bu düğümdür. Ama ipe her dokunuşunuzda, canınızı acıtan tek nokta, Yine o düğümdür... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar