Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Az önce önümde nos açtılarrrr.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
uhahaha g.tunde patlamıs dedı yaauuvv.[signature][hline]isteseydi onun kulu olurdum,
çiğneyip geçtiği yolu olurdum.
bi ömür aşkıyla dolu olurdum,
ne yazık bunlar bilmeden gitti...
Mesaj tarihi:
said:
rexx, 16 Ekim 2004 14:24 tarihinde demiş ki:
G*tunde patlamı$ sanırım...

*!kopar*

hızlı ve öfkelideki 1 deki Dom un aletide çok güzeldi[signature][hline]Prima, Quae vitam dedit,hora carpsit

Nascantes morimur,finisque ab orgine

Uzaylıda olsa,insan insandır...
Mesaj tarihi:
said:
glamdring_S, 16 Ekim 2004 21:44 tarihinde demiş ki:
ya siz resmen şaşırmışsınız nooldu yani önünde nos açınca allah allah sexten zevkli dedikleri bu olsa gerek...

suslan pıs :D matalist sen ne anlarsın arabadan NOS tan :D:D:D[signature][hline]Prima, Quae vitam dedit,hora carpsit

Mesaj tarihi:
1-ben metalci diilim metal müzik dinlerim yaşam tarzımda bi metalcilik gördysen söle
2-Evet biri sanat öbürü... ne bilim metal yığını fanatikliği[signature][hline]Thrash 'Till Revolution
Mesaj tarihi:
şakalarımı biliosun dimi

işte buda onlardan biri klasik san söledim bi laftır bu yani bidaha demene gerek yok baydı demenede gerek yok :-)[signature][hline]Prima, Quae vitam dedit,hora carpsit

Mesaj tarihi:
bizde bir biçerdöver var 200 bg motor var
sesini yakından dinleyemiyosunuz kulaklar dayanmıyo ancak 250 300 metre uzakta kendi sesinizi duyuyonuz[signature][hline]vampir dövdüm çok yoruldum :)
Mesaj tarihi:
said:
laverda, 17 Ekim 2004 10:32 tarihinde demiş ki:
bizde bir biçerdöver var 200 bg motor var
sesini yakından dinleyemiyosunuz kulaklar dayanmıyo ancak 250 300 metre uzakta kendi sesinizi duyuyonuz

zuahaha :D[signature][hline]Sen ne için hazırsan oda senin için hazırdır....
Me
Mesaj tarihi:
said:
glamdring_S, 16 Ekim 2004 21:58 tarihinde demiş ki:
ii bea takılın siz

hosuma gıtmıs olamaz mı.eger ılgını cekmedıyse okumazsın nıe sorun yaratıyosun anlamadım.[signature][hline]isteseydi onun kulu olurdum,
çiğneyip geçtiği yolu olurdum.
bi ömür aşkıyla dolu olurdum,
ne yazık bunlar bilmeden gitti...
Mesaj tarihi:
konuyu kişisel tartışmalara çekmenin anlamı yok.Bence motordan çıkan sesin estetiği önemli yani nasıl anlatıyım.Bir güçlü ses var bir estetik.Ferrari'nin sesi estetik.Corvette'nin sesi güçlü.Ben güçlü sesten yanayım o ayrı.[signature][hline]Acıyıda,tatlıyıda,insan kendi hazırlar,kendi yer;değişen sadece seçilen malzemelerdir.
Mesaj tarihi:
Ben Bmw hastası Skyline sesinin hastasıyım...

Bi dergide gördüm m3 ü 1000 bg yapmıslar nos takılınca 1500 bg oluyo pisikopat[signature][hline]Kopan bir ipe, sımsıkı bir düğüm atarsanız,
İpin en sağlam yeri artık bu düğümdür.
Ama ipe her dokunuşunuzda, canınızı acıtan tek nokta,
Yine o düğümdür...
  • Yeni Oluştur...