BramStoker Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 şu videoyu izleyip hayatıma çekidüzen vereceğim diyorum. sonra breaking bad'in yeni bölümü geliyor veya person of interest'in... o aylardır beklediğim fim nihayet vizyona giriyor. oturup saatlerimi harcıyorum. demin imdb'de puanladığım filmlerin saatlerini hesapladım ki izlediğim filmlerin büyük çoğunluğu orada değil hayatımda o kadar ders çalışmamışımdır. vizyona mı açsam bilemedim. :( çok "bişiler" izliyorum çok. http://www.youtube.com/watch?v=vQAzpV7GC0U&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 izleme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Dünyanın en iyi filmi falan ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 kendi gölgene basar sendelersin ıssız sokaklarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar