Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bilgisayar parçaları [Satılık]


barbu

Öne çıkan mesajlar

Yeni bilgisayar topladım. Eski parçalarımı satmak istiyorum. Kutuları filan durmaktadır.

İşlemci : 200TL
Intel Core 2 Duo E8400, 3.0GHz, LGA 775, 6MB L2 Cache, 1333MHz, 45nm

Anakart : 160TL
Gigabyte GA-EP45-DS3R

Ekran kartı : 150TL
Visiontek 512MB Ati Radeon HD 4870

Ram : 150TL
OCZ DDR2 PC2-8500 Reaper HPC 4GB( 2x2GB ) 1066MHz
Detayları için link: http://www.ocztechnology.com/ocz-ddr2-pc2-8500-reaper-hpc-4gb-edition-eol.html
Bu linkteki resimde borular bakır gözükmüyor ama bendekinde bakır boruları.

Güç kaynağı : 100TL
Seasonic S12 550W 80 PLUS
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bunların hepsini 500e hatta daha fazlaya 2. el satıp/alan ölü fiyatına iş yapan dükkanlara satıyorum. neden bahsediyorsunuz siz?

Son zamanlarda SATILMIŞ olan parçaların fiyatlarının ortalamasına göre koydum bu fiyatları. Çok pahalı diyenleri cidden anlayamıyorum. Ya öylesine, konuşmak için konuşuyorlar, ya da trol. Ya da dolara çevirip öyle karşılaştırın fiyatları. İnsanlar hala doları 1.40larda sanıyor heralde. Olsa olsa parça başına 10tl hadi bilemedin çok iyi fiyata gördüysen 20tl ucuza gider. Hani araştırmalarıma göre böyle.

Dediğim gibi çok yakın zamanda bu fiyatlar civarında satılmış oradaki parçalar. Bir tek güç kaynağını bulamadım satılan. Ona da 0 550W ve 80+ olan güç kaynaklarına göre baya bir indirip koydum. 150-160tl ve seasonic bile değil mesela 550W vatanda. 100tl dedim geçtim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

e iyiymiş o zaman.. bende de neredeyse seninki ile aynı sistem var. e8400, 4870 1 gb bi tek ram ocz 1066 mhz 3 gb.. 3x1 şeklinde. ben de upgrade yapcam 1-2 aya, 450 TL gibi bişey alabilirim diye tahmin ediyordum. baltalama falan yok benim mesajımda, samimi olarak ederinin bu kadar olduğunu düşünüyorum. daha fazlasına satabiliyorsan haberdar et hatta dediğim gibi bende aynılarını 1-2 aya satcam.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bir malın satış fiyatı aldığın zamanki fiyattan değil sattığın zamanki fiyattan hesaplanır.
Dolar şuan yüksek muadili bir bilgisayar parçasının sıfır fiyatından belli bi oranda indirim yaparak satarsın 2.el parçayı...

Onun dolar düşükken almış olması kuru düşük hesaplayarak satmasını gerektirmez.

Paticikte de bişey kolay kolay ederine satılmaz, herkes apaçi çünkü, genelde de konuyla ilgili bilgili insanlar olduğundan sadece kelepir denen alışverişlere yönelim oluyor. Ama hiç almakla alakası olmayan adamların sırf fiyat trollemesi de cidden hoş olmuyor...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

gercek değerleri diger forumlarda mesela 30 ar tl daha dusuk kendi sistemime yakın oldugu için surekli takibini yapıyorum. Yanlış anlama ama senin koydugun fiyatlara insanlar biraz daha eklerse bu sistem yerine cok daha iyi sistem yapabilir. mesela i5 işlemci ve anakartı yanınada 512 yerine 1 gb lık bi ekran kartını cok rahat yapabılır ve bu sisteme yerine bir kac tl fazla verip bu sisteme acık ara fark atılcak sistem kolaylıkla yapılabilir.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

adamların anlamadığı şey benim bu fiyatları koyarken SATILMIŞ 2. el aynı parçaların fiyatlarına göre koymuş olmam. Yakın zamanda satılmış olan parçalar var. 20 tl yukarı satılmış olan da var 20 tl aşağısına satmış olan da.

Neyse dediğim gibi araştırmamı yapıp da koydum fiyatları. Acelem de yok. Fiyatlar şuan için böyledir. Piyasada satılan mallara göre de normaldir.

Almak isteyenler PM atabilirler.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...