Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

wow us open betaya gircek olanlar!!

PiJAJE

Öne çıkan mesajlar

herkez buraya nereye ne charla girceni yazsın yoksa oyun çok sıkıcı oluyor team clan fln işi götürür ... hadde yazmaya başlayalım......

ben (zaten oynuyorum) PVP SUNUCU ELF

NOT: ELF OLACAKLAR ÖZEL PM ATSINLAR BEN ZATEN LVL 20 KADAR OLAN QUESTLERİ NEREDEYSE HEPSİNİ BİLİYORUM 4-5 SAATİMİZİ ALMAZ LVL 14-18 OLMAK[signature][hline]Şu an yaşıyorsun ... Peki hiç ölümü ve ölümden sonrasını hiç düşündünmü?
www.huzuradoru.com
www.harunyahya.org
Sosyal ağlarda paylaş

hehe lvl leri bilsende onları yapmak için gerekli olan bir zaman zarfı söz konusu :) 4 saatte lvl 15 söz konusu olamaz.

Horde da undead oynıcak bikaç kişi varız bizde. yeterki aynı serverda olalım gene aynı takımda olmasakda karşılıklı kapışırız :)

Bu arada US serverlarını yeniden aktive ettiler ama open betanın sözü geçmiyo bi yerde, bu gece 23:00 suları bişi olmazsa yarın bi haber çıkar kesin.[signature][hline]Gerçek Oyuncunun Mekanı
http://www.gametogame.net
Sosyal ağlarda paylaş

said:
OmeN, 16 Ekim 2004 20:14 tarihinde demiş ki:
hehe lvl leri bilsende onları yapmak için gerekli olan bir zaman zarfı söz konusu :) 4 saatte lvl 15 söz konusu olamaz.

Horde da undead oynıcak bikaç kişi varız bizde. yeterki aynı serverda olalım gene aynı takımda olmasakda karşılıklı kapışırız :)

Bu arada US serverlarını yeniden aktive ettiler ama open betanın sözü geçmiyo bi yerde, bu gece 23:00 suları bişi olmazsa yarın bi haber çıkar kesin.

lvl 7 lomak 1 saatimi almaıd :) ben yaptığım şeyi diyorum sana o dediğim questlerin hepsi max 5 dk sürüyor...[signature][hline]Şu an yaşıyorsun ... Peki hiç ölümü ve ölümden sonrasını hiç düşündünmü?
www.huzuradoru.com
www.harunyahya.org
Sosyal ağlarda paylaş

Bende ilk önce değişik karakterlerle eğlenmeyi düşünüyorum betanın ilk 3-5 günü...[signature][hline]Profocio Hosting
Bir pati futbol maçından sonra Babacum hakkında şöyle yorumlar olmuş:
fizban: bi insan bu kadar boş koşup, bu kadar anlamsız şeyler yapabilir
tora: abi iki rekat kosma mac bitecek ben orda ulan nie uzatıyosunuz die bagrıyorum adam hala sahanın içinde bos bos kosuyo
holyman: Kenderin arkı orta saha. Babacum tam saha.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
lvl 7 lomak 1 saatimi almaıd :) ben yaptığım şeyi diyorum sana o dediğim questlerin hepsi max 5 dk sürüyor...

ilk 5 ila 7 lvl lık questler zaten oyuna başladığın city de bulunuyor, onları kısa sürede yapman normaldir, ama genede 5dk süren bi quest yok oyunda (msj taşımak hariç:) çünkü git şurdan 5 kurt,3 kuzu, 1 dene de tavşan kes içinden çıkanları getir tipi questlerde bilen her kestigin yaratıktan düşmesi gereknler düşmüyor ve bi süre sonra bu düşmeme olayı insanı deli eder boyuta geliyor. Neyse kısacası belli bir lvl dan sonra yapıcak quest de kalmadığı için zorunlu olarak başka şehirlere gitmen ve kendi class ına ait özel questler yapman lazım. Bunların lvl 15 e kadar gerçekleştirilmesi 4-5 saatlik iş diğil. Stress test sırasında 3-4 günde ancak lvl 15 civarı olabiliyorduk hiçbir şeyin yerini bilmeden kendimiz araştırarak. Bunları öğrendikten sonra bile bu sürenin 3-4 günden 3-4 saate düşüceğini sanmıyorum arkadaşım, bunlar tabiki sadece benim fikirlerimdir.

edit: ayrıca US closed betadaki eski oyuncularla open betaya yeni alıcakları adamalrın serverları farklı olucak büyük ihtimal.

[signature][hline]Gerçek Oyuncunun Mekanı

[Bu mesaj OmeN tarafından 16 Ekim 2004 22:17 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

telderasil ve darkshore bu iki şehirdeki questleri max desen 6 saatte rahat yapıyorsun ve bunlar tam gelişim yolunda ben ordan söyledim bu 5 saat olmaz 9 saat olur ama lvl 15 olmak 10 saat bulmaz bunuda belirteyim....ve senin dediğin tarzdaki creep questleri bile minimum item çıkm aoranı %40 ı geçmez... zaten şehir haritalarını tam olarak bilince quest yapmak çok zor değil(tabi dungeonlar hariç party gerekiyor) [signature][hline]Şu an yaşıyorsun ... Peki hiç ölümü ve ölümden sonrasını hiç düşündünmü?
www.huzuradoru.com
www.harunyahya.org

[Bu mesaj PiJAJE tarafından 17 Ekim 2004 00:50 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ok eywallah, herkesin oynama şekline göre değişiyor tabi ben daha bi sindidrerek oynuyorum demekki :) Bu arada worldofwar.net ekibi her iki kıtaya ait hazırlanmış baya detaylı iki haritayı yayınladı, kullanmak veya göz atmak istiyenler için linkler aşağıda kolay gelsin.

- Kalimdor Continent Map
- Eastern Kingdoms Continent Map[signature][hline]Gerçek Oyuncunun Mekanı
Sosyal ağlarda paylaş

Eğer Cosmos UI yi kurarsan (thottbotda mevcut) oyunda sag ve solda ekstra menüler, haritalarda bi takım faydalı değişiklik ve menüsünden ayarlıyabildiğin bi ton şey var. Buna ilaveten thottbot a kendi karakterinin itemlerinide gönderebilirsin, hatta gönderde bizde görelim neler toplamışsın :)[signature][hline]Gerçek Oyuncunun Mekanı
Sosyal ağlarda paylaş

said:
OmeN, 17 Ekim 2004 01:03 tarihinde demiş ki:
Eğer Cosmos UI yi kurarsan (thottbotda mevcut) oyunda sag ve solda ekstra menüler, haritalarda bi takım faydalı değişiklik ve menüsünden ayarlıyabildiğin bi ton şey var. Buna ilaveten thottbot a kendi karakterinin itemlerinide gönderebilirsin, hatta gönderde bizde görelim neler toplamışsın :)
ben artık kasmıyorum pc pek tat vermiyo ark kasıyor...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
OmeN, 17 Ekim 2004 01:09 tarihinde demiş ki:
bu oyunu konsolada çıkarırlar bu gidişle sen merak etme :)

ngageye çıksın kesin ALRIM puhaaa:)[signature][hline]Şu an yaşıyorsun ... Peki hiç ölümü ve ölümden sonrasını hiç düşündünmü?
www.huzuradoru.com
www.harunyahya.org
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...