PiJAJE Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 herkez buraya nereye ne charla girceni yazsın yoksa oyun çok sıkıcı oluyor team clan fln işi götürür ... hadde yazmaya başlayalım...... ben (zaten oynuyorum) PVP SUNUCU ELF NOT: ELF OLACAKLAR ÖZEL PM ATSINLAR BEN ZATEN LVL 20 KADAR OLAN QUESTLERİ NEREDEYSE HEPSİNİ BİLİYORUM 4-5 SAATİMİZİ ALMAZ LVL 14-18 OLMAK[signature][hline]Şu an yaşıyorsun ... Peki hiç ölümü ve ölümden sonrasını hiç düşündünmü? www.huzuradoru.com www.harunyahya.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 hehe lvl leri bilsende onları yapmak için gerekli olan bir zaman zarfı söz konusu :) 4 saatte lvl 15 söz konusu olamaz. Horde da undead oynıcak bikaç kişi varız bizde. yeterki aynı serverda olalım gene aynı takımda olmasakda karşılıklı kapışırız :) Bu arada US serverlarını yeniden aktive ettiler ama open betanın sözü geçmiyo bi yerde, bu gece 23:00 suları bişi olmazsa yarın bi haber çıkar kesin.[signature][hline]Gerçek Oyuncunun Mekanı http://www.gametogame.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Valla hepsinden 3er 5er tane açıp denicem. Beğendiğimi yazarım sonra artık.[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 orc olmak sartiyla bisey acicam[signature][hline]ErnestRulazz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiJAJE Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 said: OmeN, 16 Ekim 2004 20:14 tarihinde demiş ki: hehe lvl leri bilsende onları yapmak için gerekli olan bir zaman zarfı söz konusu :) 4 saatte lvl 15 söz konusu olamaz. Horde da undead oynıcak bikaç kişi varız bizde. yeterki aynı serverda olalım gene aynı takımda olmasakda karşılıklı kapışırız :) Bu arada US serverlarını yeniden aktive ettiler ama open betanın sözü geçmiyo bi yerde, bu gece 23:00 suları bişi olmazsa yarın bi haber çıkar kesin. lvl 7 lomak 1 saatimi almaıd :) ben yaptığım şeyi diyorum sana o dediğim questlerin hepsi max 5 dk sürüyor...[signature][hline]Şu an yaşıyorsun ... Peki hiç ölümü ve ölümden sonrasını hiç düşündünmü? www.huzuradoru.com www.harunyahya.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiJAJE Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 ayrıca sunucu sayılarını arttırmışlar onud belirteyim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Bende ilk önce değişik karakterlerle eğlenmeyi düşünüyorum betanın ilk 3-5 günü...[signature][hline]Profocio Hosting Bir pati futbol maçından sonra Babacum hakkında şöyle yorumlar olmuş: fizban: bi insan bu kadar boş koşup, bu kadar anlamsız şeyler yapabilir tora: abi iki rekat kosma mac bitecek ben orda ulan nie uzatıyosunuz die bagrıyorum adam hala sahanın içinde bos bos kosuyo holyman: Kenderin arkı orta saha. Babacum tam saha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 open beta icin bi ön basvuru gerekiyor mu? diger topiclerde yaziosa bile takip edemedim onlari :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 daha başlamadı başvurular ged Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Human Mage[signature][hline]Corbeau powers our uo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 said: lvl 7 lomak 1 saatimi almaıd :) ben yaptığım şeyi diyorum sana o dediğim questlerin hepsi max 5 dk sürüyor... ilk 5 ila 7 lvl lık questler zaten oyuna başladığın city de bulunuyor, onları kısa sürede yapman normaldir, ama genede 5dk süren bi quest yok oyunda (msj taşımak hariç:) çünkü git şurdan 5 kurt,3 kuzu, 1 dene de tavşan kes içinden çıkanları getir tipi questlerde bilen her kestigin yaratıktan düşmesi gereknler düşmüyor ve bi süre sonra bu düşmeme olayı insanı deli eder boyuta geliyor. Neyse kısacası belli bir lvl dan sonra yapıcak quest de kalmadığı için zorunlu olarak başka şehirlere gitmen ve kendi class ına ait özel questler yapman lazım. Bunların lvl 15 e kadar gerçekleştirilmesi 4-5 saatlik iş diğil. Stress test sırasında 3-4 günde ancak lvl 15 civarı olabiliyorduk hiçbir şeyin yerini bilmeden kendimiz araştırarak. Bunları öğrendikten sonra bile bu sürenin 3-4 günden 3-4 saate düşüceğini sanmıyorum arkadaşım, bunlar tabiki sadece benim fikirlerimdir. edit: ayrıca US closed betadaki eski oyuncularla open betaya yeni alıcakları adamalrın serverları farklı olucak büyük ihtimal. [signature][hline]Gerçek Oyuncunun Mekanı http://www.gametogame.net [Bu mesaj OmeN tarafından 16 Ekim 2004 22:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delyyyy Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Dwarf paladin olucam en sonunda buldum adamımı magelere korumalık yaparız gerekirse msnden falan konusuruz gercekten yanlız çok zor oluyor oyun özellikle büyücüler için[signature][hline]WoW American Beta Server Beta Server2 Arkaintos Level9 Human Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 NE Rogue party elemanları hazırda beklıyor cok kişi ezicez /no1[signature][hline] °_° [Bu mesaj Lind3r0th tarafından 17 Ekim 2004 00:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiJAJE Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 telderasil ve darkshore bu iki şehirdeki questleri max desen 6 saatte rahat yapıyorsun ve bunlar tam gelişim yolunda ben ordan söyledim bu 5 saat olmaz 9 saat olur ama lvl 15 olmak 10 saat bulmaz bunuda belirteyim....ve senin dediğin tarzdaki creep questleri bile minimum item çıkm aoranı %40 ı geçmez... zaten şehir haritalarını tam olarak bilince quest yapmak çok zor değil(tabi dungeonlar hariç party gerekiyor) [signature][hline]Şu an yaşıyorsun ... Peki hiç ölümü ve ölümden sonrasını hiç düşündünmü? www.huzuradoru.com www.harunyahya.org [Bu mesaj PiJAJE tarafından 17 Ekim 2004 00:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 ok eywallah, herkesin oynama şekline göre değişiyor tabi ben daha bi sindidrerek oynuyorum demekki :) Bu arada worldofwar.net ekibi her iki kıtaya ait hazırlanmış baya detaylı iki haritayı yayınladı, kullanmak veya göz atmak istiyenler için linkler aşağıda kolay gelsin. - Kalimdor Continent Map - Eastern Kingdoms Continent Map[signature][hline]Gerçek Oyuncunun Mekanı http://www.gametogame.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiJAJE Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 www.thottbot.com buda benden olsun oyunda aldım elemanın birinden tüm quest npc artık ne halt ararsanız hepsi var(questler başlangıç bitiş leri fln maplide var :) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paticik.com/wow u bitirmemize az kaldı.. En kral kaynak orası olucak ehheh =)[signature][hline]Corbeau powers our uo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Eğer Cosmos UI yi kurarsan (thottbotda mevcut) oyunda sag ve solda ekstra menüler, haritalarda bi takım faydalı değişiklik ve menüsünden ayarlıyabildiğin bi ton şey var. Buna ilaveten thottbot a kendi karakterinin itemlerinide gönderebilirsin, hatta gönderde bizde görelim neler toplamışsın :)[signature][hline]Gerçek Oyuncunun Mekanı http://www.gametogame.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiJAJE Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 said: OmeN, 17 Ekim 2004 01:03 tarihinde demiş ki: Eğer Cosmos UI yi kurarsan (thottbotda mevcut) oyunda sag ve solda ekstra menüler, haritalarda bi takım faydalı değişiklik ve menüsünden ayarlıyabildiğin bi ton şey var. Buna ilaveten thottbot a kendi karakterinin itemlerinide gönderebilirsin, hatta gönderde bizde görelim neler toplamışsın :) ben artık kasmıyorum pc pek tat vermiyo ark kasıyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 bu oyunu konsolada çıkarırlar bu gidişle sen merak etme :)[signature][hline]Gerçek Oyuncunun Mekanı http://www.gametogame.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiJAJE Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 said: OmeN, 17 Ekim 2004 01:09 tarihinde demiş ki: bu oyunu konsolada çıkarırlar bu gidişle sen merak etme :) ngageye çıksın kesin ALRIM puhaaa:)[signature][hline]Şu an yaşıyorsun ... Peki hiç ölümü ve ölümden sonrasını hiç düşündünmü? www.huzuradoru.com www.harunyahya.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 orc rogue[signature][hline]So much violence in our name A life, a silence masked in shame Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mikado Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Bende orc shaman acacagim..[signature][hline]Kaybettigim seyler arasinda en cok aklimi ozluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 bir orc warriorda ben varım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 valla görmiyeli Horde baya azmış bea, hehe güzel güzel. Bu orc ların hepsi open beta baslamadan msj laşsın bence, aynı serverda beraber takılın bizde undead olarak gelirisz sonra yanınıza :)[signature][hline]Gerçek Oyuncunun Mekanı http://www.gametogame.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar