lancelotdulac Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Ben KabloNET firmasından almıştım kabloneti.Başta 68 milyondu şimdi 44 milyona düşürdüler 64k bğalantının ücretini.Tabii bonus ile 64+64 ile 128 olarak kullanıyorsun. Modem için 75 milyon ödemiştik o zaman.Kurulum filan için ilk ay iki ay ücreti öder gibi faturanı ödüyorsun.[signature][hline]My Honour is My Life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggiee Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 yani su anda ben 44 milyona aylık 64k baglantıyla baglanabilicem. modem fiyatı için de saol. bonus olayını anlamadım yannız. biraz acarsann..[signature][hline]darkforter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 valla 128 kablo var. 100 milyon veriyorum. adsl ye geçicem bende :D. her öğlen kopuyo 2 saat git gel yapıyo çok sinir (izmir ksk bostanlı) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Ya şimdi bunlardan 64k alınca sana 128k hizmeti veriyorlar, 128k alınca 196k hizmeti böyle gidiyor.Tabii her KabloNet firması bunu yapıyor mu bilmiyorum.Bir çok farklı Kablonet firması var.Modem fiyatı değişmiş olabilir ben 2 yıl önce ki fiyatı verdim.Ama çok da değişeceğini sanmam dolara endeksli bir fiyattır.[signature][hline]My Honour is My Life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar