kozalak Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 bi process calistirip streamwriter ile komut yolluyorum.ama komut hizli gidiyor ve girilmemis oluyor.soyle ki process prst= new process(); streamwriter sw=prst.standartinput; burda processi baslattiktan sonra komutlari gondrmeye basliyorum, ilk komutla cmd ekranindan telnet ile bi makineye baglanma komutu girdim diyelim.simdi ekranda benden username istedi.ben username i giremiyorum cunku streanwriter tum komutlari cat diye giriyor usste ve ekran oylece beklemede kaliyor. bu sorunu nasil asabilirim? ilk telnet komutunu girsin sonra bi iki sajiye beklesin ki username isteme ekrani gelsin, sonra kalan komutlari girsin. olay tam teknet degil telnete benzeyen bir sey,ilk komutta user name password veremiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Sorunu tam anlamadim ama sorun komutlarin cok hizli gitmesinden cok, telnet'in thread'ini kitleyerek cevap bekliyor olmasi gibi. Input'lari okumak ve diger islemleri yapman icin farkli thread'ler kullanman gerecek muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 thread.sleep ile cozdum olayi.3sn bekletiyorum, o zamana kadar ilgili satirlar geliyor, sonra gerekli komutlari giriyilorum.oh be kafayi yedirmisti. farkli threadler ile nasi yapicam onu anlamadim.sonucta tek bi processin icindeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 farketmez, thread processin alti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Neyse ben sorunu yanlış anlamışım o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 telnet thred i kitlemiyor. sadece thred geç kalıyor. yani komutlar önceden girilmiş oluyor ve telnet ekranı sonra gelmiş oluyor. böyle olunca da telnet login kısmında bekliyor öyle girdi için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar