Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şöyle bi hayata ne yapmalıyım?

Maxwell1

Öne çıkan mesajlar

yaşın isterse kırk olsun eğer üni son sınıftaysan kaygılanacak hiçbir şeyin yok. cidden yok. ünideki sınıfınla yaşının arasındaki orantısızlığı [üni son sınıfta olup yirmi iki yaşında (dört yıllık bölüm okuduğunu varsayıyorum.) olmaman gibi.] kesinlikle kafana takmamalısın. bu sene afla gelenlerin türkiye'deki üniversitelerde yarattıkları tabloyu görsen... hallerinden memnunlar çünkü yıllar önce başladıkları ama gerek kendi eşeklikleri gerek talihsizlikleri yüzünden bitiremedikleri bir işi bitirmek için ellerine bir fırsat geçti. onları görünce ben onlar için mutlu oluyorum. hayatta çoğu zaman ikinci bir şans elde edilemiyor. sen 85'li olup hala üniversitede okuyor olmanı düşüneceğine üniversiteyi bitirdiğinde lisans mezunu olmanın sana sağlayacağı faydalara odaklan.

güç seninle olsun.
Sosyal ağlarda paylaş

bende 86 lıyım.evliyim 1 kızım var.liseden sonra napcam olm üniyi dedim.şimdi keşke okusaydım lan diyorum..bi yola çıkmışsın ardına bakma devam et.bitir okulunu bi şekilde tutunursun hayata geçte olsa.okudugun mesleği yapmasanda altın bileziğin olarak yastık altında dursun diploman gün olur işine yarar.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Merhaba tekrar =) vize işlemleri sınavlar falan filan derken tekrar avusturyadayım.

Çıktım yine bi yola bilmiyorum bakalım ne olacak. Biraz korkuyorum açıkcası. Aslında benim en büyük sorunum Turizm okumak. Linkedin'e bakıyorum sektörde önemli pozisyonlarda bulunan adamlar 2 yıllık mezun ya da liseden mezun deli dehşet tecrübe yapmışlar en alt kademeden başlamış tipler.

Benim cv'min en güçlü olduğu sektör turizm. E yaşımda geldi 27 ne yapabilirim diye soruyorum sürekli kendime. Bu yüzden acaba yurtdışında 2.dönem gerekli mi gereksiz mi modundayım.
Daha askerlik var vs.

Aöf'ten iktisat bitiyor ama ne yarar bilmem.

İçimde eksik hissettiğim bir şeyler var, yanlış yoldaymışım gibi bir kanı var. Bu yüzden bütün kararsızlığım :(
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...