Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Alınık içinde Sc 2 olan WoW accunt

K_arslan

Öne çıkan mesajlar

selamlar
Arkadaşlar birazdaha detaylibi post açayım dedim nasıl birşey aradıgımı daha net ortaya koymus olurum

World Of Warcraft: Battlechest (WORLD OF WARCRAFT+WORLD OF WARCRAFT THE BURNING CRUSADE)
20 tl Aral game
World Of Warcraft: Wrath Of The Lich King
25 tl Aral game
World Of Warcraft Cataclysm
40 tl Aral game
Starcraft II: Wings Of Liberty
60 tl Aral game
gidipde sıfır hepsını almak ısdedıgımde harcadıgım para
145 tl sevıyesınde
bu fiyatın asasında bir fiyatla almayı hedeflıyorum öncelıkle
Acoountun ici dolu olması olmaması okadar önemlidedegıl benım ilk etapda hedefım sc oynamak ılerkı yıllardada wow u acıp devam etmek oyuzden wow un acık olmamasıda problem degıl.
ici dolu bir cok accunt var hepsıde emek harcanmıs harıka accuntlar ama ben daha cok kendım kasmayı eglenerek gelısdırmeyı yeglıyorum ama genede ihtiyacı olan elınden cıkartmak ısdeyen varsa 145 tl nın altında bir teklif verın göruselım
Sosyal ağlarda paylaş

abicim oyunları zamanında orjinal ve kutulu alan adamın şimdi bu fiyatlarla kıyaslanması saçma.

Ben alırken 80tlden aşşa olmayan tbc şimdi cd key'i 20 lira.
sen de 145 diyosun falan.

al o zaman içindeki 1 ayını da bedavaya oyna. hem boş olsa olur diyosun, hem 100 liraya acc istiyosun hem de scli wowlu. meh.
Sosyal ağlarda paylaş

arkadasım ben hıc bırseyı kıyaslamaya girmiyorum
suan benım bır accunta yane wow ıle sc2 lı bı accunta sıfır kac lıraya ulasa bılecegımın malıyetını yazıyorum
ve gıdıp almadan öncede elınde zamanında kasmıs ama bırakmıs bırdaha oynamayacak bırı varsa bı fırsat dıye degerlendırır bende daha az malıyetle oyun sahıbı olurum dıyorum..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...