K_arslan Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 selamlar içinde sc 2 si bulunan ve tercihen isim degişikligine uygun(sc2 icin) wow accunt aramakdayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 http://forum.paticik.com/read.php?27,6058800 ilgilenirsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
K_arslan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 günceldir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 öm attım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyourmind Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Bir arkadaşım adına yazıyorum... Lvl 85 Warrior Tank server EU-Ravencrest 359 ilvl en son çıkan expansion'da yapıp bırakmış guild dağıldığı için.İçinde starcraft II hesabı da varmış karakter isim değiştirme hakkı ile.Fiyat olarak kendisi 300 TL istiyor.Pazarlık payı yokmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
K_arslan Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 selamlar Arkadaşlar birazdaha detaylibi post açayım dedim nasıl birşey aradıgımı daha net ortaya koymus olurum World Of Warcraft: Battlechest (WORLD OF WARCRAFT+WORLD OF WARCRAFT THE BURNING CRUSADE) 20 tl Aral game World Of Warcraft: Wrath Of The Lich King 25 tl Aral game World Of Warcraft Cataclysm 40 tl Aral game Starcraft II: Wings Of Liberty 60 tl Aral game gidipde sıfır hepsını almak ısdedıgımde harcadıgım para 145 tl sevıyesınde bu fiyatın asasında bir fiyatla almayı hedeflıyorum öncelıkle Acoountun ici dolu olması olmaması okadar önemlidedegıl benım ilk etapda hedefım sc oynamak ılerkı yıllardada wow u acıp devam etmek oyuzden wow un acık olmamasıda problem degıl. ici dolu bir cok accunt var hepsıde emek harcanmıs harıka accuntlar ama ben daha cok kendım kasmayı eglenerek gelısdırmeyı yeglıyorum ama genede ihtiyacı olan elınden cıkartmak ısdeyen varsa 145 tl nın altında bir teklif verın göruselım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 abicim oyunları zamanında orjinal ve kutulu alan adamın şimdi bu fiyatlarla kıyaslanması saçma. Ben alırken 80tlden aşşa olmayan tbc şimdi cd key'i 20 lira. sen de 145 diyosun falan. al o zaman içindeki 1 ayını da bedavaya oyna. hem boş olsa olur diyosun, hem 100 liraya acc istiyosun hem de scli wowlu. meh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 e sc alıver şimdilik ilerde alırsın wow'u Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 ben vanillia cd yi 100 liraya almıştım lannn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
K_arslan Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 arkadasım ben hıc bırseyı kıyaslamaya girmiyorum suan benım bır accunta yane wow ıle sc2 lı bı accunta sıfır kac lıraya ulasa bılecegımın malıyetını yazıyorum ve gıdıp almadan öncede elınde zamanında kasmıs ama bırakmıs bırdaha oynamayacak bırı varsa bı fırsat dıye degerlendırır bende daha az malıyetle oyun sahıbı olurum dıyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creative Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 aral bu hafta indirime gitti normal fiyatlarına onun %33 daha ekle. 200 den aşağı gitmez sc ve wow lu hesap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 hem sc hem wow lu boş hesap çıkmaz ki 3-5 tane 85 vardır en kötü acc da güzel fantazi olmuş ama, içinde diablo betası olan scli wow lu boş hesap bulursam bende alayım bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 ben de diablo betası ve corrupted ashbringerlı warrioru olan hesaba 200 lira veririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
K_arslan Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Bir arkadas ile wow accunt için anlasmıs bulunuyoruz hayırlı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Sparkcaster said: öm attım ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
msirvan Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Snake said: ben de diablo betası ve corrupted ashbringerlı warrioru olan hesaba 200 lira veririm. ben corrupted ashbringerlı dk ya 10000 avro veririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar