Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Burnout 3 (oyun alındı, yarım saat oynandı)

Kendercik

Öne çıkan mesajlar

Grafikler mükemmel

Değişik sistemler var oyunda. Hepsine tam olarak göz gezdiremedim fakat. Yarışlarda toplam 5 tane rakibimiz var. Yarış cinslerinden bir tanesinde bu 5 tane elemanı yolun dışına uçurmaya çalışıyoruz. Burnout'umuzu doldurmak için yeni yöntemler: Rakiplerimize sağdan, soldan, yandan girişmek, havalarda uçuşan arabaların arasından sağ salim geçmek...

Crashlerde değişiklik: 100 tane crash pisti var. Araba kaza yaptıktan sonra arabayı yönlendirebliyoruz. Bu yönlendirmeyi direksiyondan olarak düşünmeyin! Arabanız havada uçarken yön verebiliyorsunuz (bu olay normal yarışlarda da geçerli) Her pistte kendine özgü bir "enkaz puanı" var... Mesela ilk crash pistinde 6 tane araba kazaya karıştığı zaman bir tuşa basıp arabayı patlatabiliyorsunuz! Araba patlıyor, havalanıyor, hem etrafındakiler dağılıyor hem de havalandıktan sonra başka yerlere konduruyorsunuz.

Müzikler punk ağrılıklı. Ama tekrarlıyorum: Grafikler muhteşem

Fazla laf salatası yapmayacağım, sadece gidin, alın ve oynayın diyeceğim. Vın vın vın[signature][hline]AFS'den nefret ediyorum. Sevdiğim geri dönene kadar da nefret etmeye devam edeceğim.
Sosyal ağlarda paylaş

Durduğun hata! Herkes edinsin bu oyunu! Grafikleri falan mükemmel. (xbox'ta oynadım ben).

Yılın oyunu derim ben! Bol aksiyon, burnout 2'den nasıl sıkılmıyordum diye kendime sorup durdum.[signature][hline]AFS'den nefret ediyorum. Sevdiğim geri dönene kadar da nefret etmeye devam edeceğim.
Sosyal ağlarda paylaş

Burnout 2 sevilmez mi ya :) Ben araba manyağı olarak simulasyon tercih edecek olsam da her zaman için Burnout 2'yi çok kaliteli bir oyun olduğu için konsolda tüm diğer oyunlara tercih ederdim.

Bu arada Burnout 3'ü en iyi devam oyunu ilan ediyorum.[signature][hline]AFS'den nefret ediyorum. Sevdiğim geri dönene kadar da nefret etmeye devam edeceğim.
Sosyal ağlarda paylaş

ps2 mi aldigim gece saat 11 buçuk gibi burnout 2 yi açıp saat sabah yediyekadar arkadaşla crash oynadıgımızı cok iyi biliyorum (işin en dandik yanı crach ın yetenek istememesi 6 5 yaşındaki kız kardeşim nitro ve gaza basarak yon vermeden altın madalya almisti :))[signature][hline][b]Bu posttaki içerik, yazarın kişisel görüşlerini belirtmektedir. lord_elvyn burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir.[b]
Sosyal ağlarda paylaş

crash mode burnout 3'te çok daha eğlenceli

şöyle ki;

[li]İki kişi aynı anda fılayıp beraber kaos yaratabiliyorsunuz[/li]
[li]Bu beraber kaos yaratma olayını; misal; 8 kişi ile oynayabiliyorsunuz 4 takım yapıp.[/li]
[li]İki kişi aynı anda fırlayıp ayrı ayrı toplayacağınız puanlar için yarışıyorsunuz[/li]

Ayrıca crash sistemindeki nice değişiklikler de cabası. Alın alın... Oyunu kesin edinin! Crash oynarsınız işte!
[signature][hline]AFS'den nefret ediyorum. Sevdiğim geri dönene kadar da nefret etmeye devam edeceğim.

[Bu mesaj Kendercik tarafından 22 Eylül 2004 19:48 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ya delirmek uzereyim ilk internetten indirdim dvd ye yazdim ilk denedigimde acildi guzel guzel menuyu gorduk ilk yarisa girdim loadingde kaldi daha sonra surekli ilk loadingde mavi mavi orda kaldi tekrar dvd ye yazdim olmadi daha sonra gittim satin aldim gene ayni sey ya bu kadar bekledigim bi oyunda bu yapilirmi bana ya off delircem[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii....
Sosyal ağlarda paylaş

eğer sorun xbox'ta oluyorsa load ve save sırasında takılmaların sebebi genellikle msdashboard'ın ayarlanmamış saati oluyor.

Chip taktıktan sonra fişten çekince hemen saat kaybolmasa bile uzun süre öyle kalınca saat ayarı kendini resetliyor ve sapık bi tarihe ayarlıyor. 20.05.20140 gibi mesela. O şekildeyken bazı oyunlar sorun çıkartıyor. Ama ayarlayınca sorun olmuyor. Dilerim sorununa çözüm getirebilir bu açıklama.[signature][hline]AFS'den nefret ediyorum. Sevdiğim geri dönene kadar da nefret etmeye devam edeceğim.
Sosyal ağlarda paylaş

Hahaa!!! (Zalimliğim tuttu)

Öyleyse crash mode üzerine birşeyler daha söyleyeyim:

Şu anda itfaiye arabası, tır, çöp kamyonu gibi araçlar da kullanabiliyorum crash mode'da... :) Gerçekten mükemmel birşey :)
Bence direk tamir ettirmeye Endem'e götür aleti de iflah olsun.[signature][hline]AFS'den nefret ediyorum. Sevdiğim geri dönene kadar da nefret etmeye devam edeceğim.
Sosyal ağlarda paylaş

amanın alet elinde kalmasın da... Dikkatli ol. Diğer oyunlar sorunsuz çalışıyor mu? Bi de chip markası yazarsan belki oyunu ps2'de oynamış birilerinin hangi chiple oynadığını falan görür, olası bir yargıya varırsınız...[signature][hline]AFS'den nefret ediyorum. Sevdiğim geri dönene kadar da nefret etmeye devam edeceğim.
Sosyal ağlarda paylaş

Kötü şans...
Ben de geçen cuma çok büyük hevesle Larry 8 aldım. Eve geldim ve yıkıldım. İLk defa Endem'den bozuk dvd almıştım ve bu oyun maalesef şu ana kadar en büyük aşkla sarıldığım oyundu... Neyse ama üşenmeyip tekrar gidersem alacam çalışanını. Senin işinse biraz karışık. Valla aklıma tavsiye gelmiyor. Acaba ps2'de başka kimler Burnout 3 oynadı? Oyunun genel bir gıcığı mı var ps2 sahiplerine?

Eğer sorunu çözemezsen önümüzdeki hafta gel bana oynarız çatır çatır burnout...[signature][hline]AFS'den nefret ediyorum. Sevdiğim geri dönene kadar da nefret etmeye devam edeceğim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...