Soimyr Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Eskiden vaktim çokken ayvaşça japonca öğrenmek icin için: çok güzel smart.fm vardı free idi, simdi http://iknow.jp/home olmuşlar paralılar, o arz kalitede yeni bir site arıyorum. Hani şöyle kaliteli step by step baska site varsa açıkçası artık tekrar çok boş vaktim var öğrenmeye tekrar başlayayım diyorum. Onun dışında italyancada aklımda olan diller arasında, hani italyanca icinde hoş bir site yollarsanız ek bonus olur.
kozlowski Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 sıfırdan dil öğrenilirmi bu site ile ?
Seele Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 bende cince ögrenmek istiyorum var mi site.
senko Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 çince bana da acayip lazım da kurssuz öğrenilmez çince.
Seele Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 okulda 3 cinli kiz var hani cok bisi ögrenmeme gerek yok. iste bide cinli olsun dedim bilmiyorum sen ne diyorsun
nedennedenneden Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 siteyle falan zor is dil ogrenmek. madem vaktin var dogru duzgun bir kursa git bence. vaktin varsa para da varsa italyanca icin kalk git italyaya. kesin cozum. guneye git ama soguk sevmiyorsan.
Soimyr Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Şu patideki akıl verme huyuna bayılıyorum ya? Arkadaş sana "siteden dil öğrenilir mi" diyen olmuş mu? Okuduğunuzu anlamak mı istemiyor musunuz, anlayamıyor musunuz merak etmiyor değilim.
zeper Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 bbc inin sitesine bak ben ordan ispanyolca çalışyıorum, dediğin gibi step by step gidiyor,haftalık progress gösterip göstermeme tablosu var mailine geliyor,böyle alıştırmalar,sesli örnekler falan var.Fransızca var başka ama italyanca var mı bilmyrm.BBc learnng language yaz google'a çıkar hemen sanırım.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Seele said: okulda 3 cinli kiz var hani cok bisi ögrenmeme gerek yok. iste bide cinli olsun dedim bilmiyorum sen ne diyorsun hataya bak, o zaman "ya bana çince öğretsene" diye yanaş çince öğrenip de yanaşma hem çince öğreneceğim diye daha fazla zaman geçirirsin arada elenktringlenme olur -??? -profit
senko Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 çinliyle elektriklenme fln olmaz hacı olsaydı raiden gibi geziyordum şimdiye.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 sen yeteri kadar sürttürmemişsin sürttürsen şimdiye masadaki küçük kağıt parçalarını toplamıştın bile ha bir de kehribarsan daha iyi verim alırsın kardeş bünyede kehribarlık var mı?
Phyxinsevgilisi Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 zeper said: bbc inin sitesine bak ben ordan ispanyolca çalışyıorum, dediğin gibi step by step gidiyor,haftalık progress gösterip göstermeme tablosu var mailine geliyor,böyle alıştırmalar,sesli örnekler falan var.Fransızca var başka ama italyanca var mı bilmyrm.BBc learnng language yaz google'a çıkar hemen sanırım. AA ne iyimiş ya, tesekkürler.
senko Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 BabacumMostors said: sen yeteri kadar sürttürmemişsin sürttürsen şimdiye masadaki küçük kağıt parçalarını toplamıştın bile ha bir de kehribarsan daha iyi verim alırsın kardeş bünyede kehribarlık var mı? kehribar değil de ebonit çubuk var.
fenris Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 kozlowski said: sıfırdan dil öğrenilirmi bu site ile ? evet, başlangıç için çok güzel.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 senko said: kehribar değil de ebonit çubuk var. olmamı o da olur
aente Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 adam siteden öğrenilir mi demiş, gelen cevap italya'nın güneyine git, iqlar böyle bazen 250 falan olup sonra yavaşça geri iniyor çok tatlı izlemesi. busuu iyiydi zamanında şu an nasıl bilmiyorum.
Soimyr Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 busuu ile bbc learning tam aradığım kıvamda çıkı, teşekkürler.
Öne çıkan mesajlar