Korax Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Arkadaşlar kullandığım fare seri idi.Yani com1'den bağlı idi :) Sabah(azönce) bişeye sinirlendim ve farenin içindeki çıbıkları tutan yerleri,bizzat masaya vurarak kırılması imkansız gibi olan yerleri kırdım.Elimde PS/2 bi farem vardı onu takayım dedim.Taktım ve çalışmıyor.Bunun sebebi ne?Yedek olan bitane daha var oda PS/2 ama oda çalışmıyor.(Restart at demeyin sakın) Şunları yazabilmek için erişilebilirlikten klaveye fare olayını etkinleştirdim acı çekiyorum yani şuanda :) İmdat imdat ve imdat bunun sebebi nedir?[signature][hline]Korax, 27 Ağustos 2004 15:58 tarihinde Brook'a demiş ki: Dünya ahiret bacım olsun.. Ayda görürsem affetmem. [spo1=Paticik Halay ekibi] _o_ _o_ _o_ _o_ ..|.....|.....|.....| ./ ./ .../ .../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Valla bi çakmak,bi çakı işimi gördü. Eski mouselarıda kırdım buarada :D Kendi mouse'ımın o kırılan yerine plastik damlattım ve plastiği şekle sokarak o zımbırtıyı tutmasını sağladım :) Aman allahım evrim geçiriyorum :) *!Chemical 2 olma yolunda ilerler*[signature][hline]Korax, 27 Ağustos 2004 15:58 tarihinde Brook'a demiş ki: Dünya ahiret bacım olsun.. Ayda görürsem affetmem. [spo1=Paticik Halay ekibi] _o_ _o_ _o_ _o_ ..|.....|.....|.....| ./ ./ .../ .../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 önce seri mouse u kaldır sonra yeni donanım bul yap (xp ise gerek kalma herhalde). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Xp ve dediklerini zaten uygulamıştım. Neyse problemi hallettim zaten.[signature][hline]Korax, 27 Ağustos 2004 15:58 tarihinde Brook'a demiş ki: Dünya ahiret bacım olsun.. Ayda görürsem affetmem. [spo1=Paticik Halay ekibi] _o_ _o_ _o_ _o_ ..|.....|.....|.....| ./ ./ .../ .../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar