orkun97 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 aranızda eski eddition larını satmak isteyen varsa toptan alabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pestilence Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Eski kart var... nerde oturuosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 evet bendede var bayaa ne istiyorsun? ilgini çeken bir şeyler var mı yoksa kopmle kelepir fiyata mı almak istiyorsun?[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Kapattık dükkanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erchivist Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Ben de satarım neler istiyosun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orkun97 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 abi çok özel aradıgım bi kart yok artık koleksiyon bazında bakıyorum yeni serileri takip edemiyorum artık deckim eski kaldı. mesela forth, ice age, mirage, weatherlight serilerinden kart arıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orkun97 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 ankaradayım ama istanbula da geliyorum ayda bir fln valla toptan kelepir fiyata bırakan olursa alırım hepsini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erchivist Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Bende var Mirage lar falan ama kelepir kelimesi hosuma gitmedi : ) Sonucta kartlarin belli degeri var onun uzerinden bi indirim dusunulur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erchivist Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Eğer Istanbul daysan pazar günü Gerekli Şeyler de draft a katılıcam gelirsen klasörleri de getiricem bakarsın ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orkun97 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 pazara istanbulda olabilirmiyim bilmiyorum her pazarmı yapılıyo bu draft Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 bir süredir gerekli şeyler de her cuma mirrodin block, her pazar kamigawa draftları yapılıyor.[signature][hline]Azmo demiş ki: olm beckhama cok gulduk ondan oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erchivist Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Gerekli seyler: Kalipci sok. No:111/1 Tesvikiye Tel: 212 291 06 89 Katilim icin kayit yaptirmak gerekiyor:(0212) 281 96 23 numaradan Yusuf la gorusup adinzi yazdiriyosunuz... Turnuva 2 de basliycak biliyorum ben.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orkun97 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 ee yokmu ankarada kimse elinden kart çıkartmak isteyen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obi_Wan Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Homelands veya Arabian Nights serisinden çokça kartı olan varsa beni haberdar etsin..[signature][hline]May the Force be with You!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orkun97 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 başkan kaçırmasana müşterilerimi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Biri kartmı istedi Fazlasiyla het cesitten en hit kartlar bulunur :) :)[signature][hline]i am Na! God Protect me from allies! i destroy my enemy! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 said: erchivist, 15 Ekim 2004 09:52 tarihinde demiş ki: Gerekli seyler: Kalipci sok. No:111/1 Tesvikiye Tel: 212 291 06 89 Katilim icin kayit yaptirmak gerekiyor:(0212) 281 96 23 numaradan Yusuf la gorusup adinzi yazdiriyosunuz... Turnuva 2 de basliycak biliyorum ben.... Bu Yusuf kapanan Sakli Kent in sahibi Yusuf mu ?[signature][hline]----Cennet'te Cehenennemde kendi içinde----- Wicked Nefhir Darv'el Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erchivist Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Obi Wan bende Homelands kartlari var... ; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erchivist Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Ewet o Yusuf... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar