BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Maaştır zaten. Adamın stabil bir geliri yok ki. Yıllık şirket karını açıklasa bir derece de kişi bazında aylık gelirine ulaşamaz, saçma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EmenikeNiangSow Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 pankart dogru. cemaat galatasaraylı. neden gs yok davada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 nası yahu nerde yaşıyosunuz abi siz gelir beyanı denen şeyi duymadınız mı? bir kişinin assetine girenler çıkanlar bellidir gayet aman neyse saçma bi tartışmaya giremicem şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 EmenikeNiangSow said: pankart dogru. cemaat galatasaraylı. neden gs yok davada? AHAHAHAHAHAHAHAHAHAH abi fenerlilere biraz mantık akıl fikir vs ihsan eyle yarabbim. (cemaatçiyiz ya kabul oluyor dualarımız.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EmenikeNiangSow Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 federasyon bizi düşürmemeli. biz düşersek gs 5 sene arka arkaya cl yapar bütün borçlarını öder, maddi açıdan tek başına takılır. ligimiz portekiz ligi gibi olur. gs arayı açar. amaç da bu. kesinlikle küme düşme olmamalı bu yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 ahaha fener küme düşecek adamın derdine bak, gs çok güçlü olurmuş :D takımın küme düşüyor orada lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 EmenikeNiangSow said: federasyon bizi düşürmemeli. biz düşersek gs 5 sene arka arkaya cl yapar bütün borçlarını öder, maddi açıdan tek başına takılır. ligimiz portekiz ligi gibi olur. gs arayı açar. amaç da bu. kesinlikle küme düşme olmamalı bu yüzden. gerekirse 10 yıl şampiyon olsun bir beşiktaşlı olarak söylüyorum ama aziz artık bıraksın şu pis işlerini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 federasyon türkiye kupasını unuttu arada.kura tarihi bile belli değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 uefadan elenmesini bekliyor takımlardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 DoruK said: ahaha fener küme düşecek adamın derdine bak, gs çok güçlü olurmuş :D takımın küme düşüyor orada lol Hah sonunda sadede gelmiş Herkesin mantığı bu zaten. Federasyon da bunu düşünerek Fenerbahçe'yi düşürmeyecek en önemli sav bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 aziz said: Şunu bilmelisin ki; Holding sahibi olabilirsin, TFF Başkanı olabilirsin hatta bir gün çok daha büyük mevkilerde bile olabilirsin. Ama ASLA Fenerbahçe Başkanı olamayacaksın! Sen ve senin arkandaki zihniyetin buna gücü yetmeyecek. Bizlerin mücadelesi, çektikleri, hep bu yüzdendir; Fenerbahçe’yi senin gibilere teslim etmemek içindir. http://img1.loadtr.com/b-624927-bak_beyim.jpg ahah ehehe zuhaha zaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 beyler aziz maa gelecekte fb başkanı olamasın diye önünü kesmek için şike yapmış aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 EmenikeNiangSow said: federasyon bizi düşürmemeli. biz düşersek gs 5 sene arka arkaya cl yapar bütün borçlarını öder, maddi açıdan tek başına takılır. ligimiz portekiz ligi gibi olur. gs arayı açar. amaç da bu. kesinlikle küme düşme olmamalı bu yüzden. Bu ne kafası.Hakikaten endişelenmen gereken konu Galatasaray'ın ekonomik yönden güçlenmesi mi yoksa holiganlığa giden bir fanatizm ile tuttuğun takımın şikeci olarak damgalanması mı olmalı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Şike yaptıysak da düşürmeyin kafası işte. Adamı neden yargılıyorsunuz ? Çoğunun kafasındaki bu, adam dile getirmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EmenikeNiangSow Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 düşmeyi gerektirecek birşey yok. şike kanıtlandı mı? hayır. sahaya yansıyan birşey yok işte. ha aziz itiraf eder yaptım diye eyvallah ama şu an böyle birşey yok. küme düşmemiz telafisi olmayan birşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 ben bunu anlamıyorum sahaya yansımadı nedir arkadaş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Adamlar fantezi olsun diye mi şike yapıyor, ne demek sahaya yansıyan birşey yok ? Neyse yarın çok sert bir açıklama yapacağım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 BulletRide said: Şike yaptıysak da düşürmeyin kafası işte. Adamı neden yargılıyorsunuz ? Çoğunun kafasındaki bu, adam dile getirmiş.hakkatten açık sözlü title'ı vermek lazım diğerleri gibi kıvırmıyor fenerlilerin asıl düşüncelerini dile getiriyor eleman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Eğer şike varsa bütün fenerli futbolcu teknik heyet hepsinin haberi vardır.Ayrıca rakip takım içinde aynı şey geçerli.Başkan ve yöneticiler şike yapıcak teknik adam ve futbolcu bilmeyecek. Hemde birden fazla maçta yapılmış olacak birde.Bu sebeple resmen pislik içinde türk futbolu.Tiyatro da oyunu iyi oynayanlar, inandırıcı yalan söyleyenler hiçbirşey olmamış gibi yüzsüzlüğe devam edenler kurtaracak bir şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 E bütün Fenerbahçelilerin kafası bu olmalı zaten bir açıdan, Aziz şike yaparken taraftara mı sordu ? Ben şike yapıyorum ama böyle bir risk var beyler ne diyorsunuz ? diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 fenerlilerin diğer takım taraftarlarından farklı olduğunu(kötü yönde) yıllardır düşünüyodum basit bi genelleme yaparak da. bu kadarını düşünemiyodum lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Khelben said: EmenikeNiangSow said: pankart dogru. cemaat galatasaraylı. neden gs yok davada? AHAHAHAHAHAHAHAHAHAH abi fenerlilere biraz mantık akıl fikir vs ihsan eyle yarabbim. (cemaatçiyiz ya kabul oluyor dualarımız.) alıntı yaptığın mesajdaki genelleme ne kadar mantıksız ve saçmaysa senin yaptığın genelleme de bir o kadar yanlış benim ihtiyacım yok mesela almayayım, eksik olma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 fenerliler niye böyle acaba? bilimadamları araştırsın sebebini. çoğunluğu diyeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EmenikeNiangSow Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 BulletRide said: Adamlar fantezi olsun diye mi şike yapıyor, ne demek sahaya yansıyan birşey yok ? Neyse yarın çok sert bir açıklama yapacağım Yarın zaten ben Gs'ye giydiren haklı bir açıklama bekliyorum. Sanane yahu Gs? Çıkarı var işte ondan sürekli ateşi üflüyormuş falan. Fener düşse de at koştursam havası var. Yarın Aziz Başkan gerekeni yapacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 blackrose'un dediği gibi genellemeleri bırakın artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar