Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şike Soruşturması 4: Aziz Yıldırım Strikes Back

EmenikeNiangSow

Öne çıkan mesajlar

EmenikeNiangSow said:

federasyon bizi düşürmemeli.
biz düşersek gs 5 sene arka arkaya cl yapar bütün borçlarını öder, maddi açıdan tek başına takılır. ligimiz portekiz ligi gibi olur. gs arayı açar.
amaç da bu. kesinlikle küme düşme olmamalı bu yüzden.

gerekirse 10 yıl şampiyon olsun bir beşiktaşlı olarak söylüyorum
ama aziz artık bıraksın şu pis işlerini
Sosyal ağlarda paylaş

aziz said:

Şunu bilmelisin ki; Holding sahibi olabilirsin, TFF Başkanı olabilirsin hatta bir gün çok daha büyük mevkilerde bile olabilirsin. Ama ASLA Fenerbahçe Başkanı olamayacaksın! Sen ve senin arkandaki zihniyetin buna gücü yetmeyecek. Bizlerin mücadelesi, çektikleri, hep bu yüzdendir; Fenerbahçe’yi senin gibilere teslim etmemek içindir.

http://img1.loadtr.com/b-624927-bak_beyim.jpg

ahah ehehe zuhaha zaaa
Sosyal ağlarda paylaş

EmenikeNiangSow said:

federasyon bizi düşürmemeli.
biz düşersek gs 5 sene arka arkaya cl yapar bütün borçlarını öder, maddi açıdan tek başına takılır. ligimiz portekiz ligi gibi olur. gs arayı açar.
amaç da bu. kesinlikle küme düşme olmamalı bu yüzden.

Bu ne kafası.Hakikaten endişelenmen gereken konu Galatasaray'ın ekonomik yönden güçlenmesi mi yoksa holiganlığa giden bir fanatizm ile tuttuğun takımın şikeci olarak damgalanması mı olmalı ?
Sosyal ağlarda paylaş

Eğer şike varsa bütün fenerli futbolcu teknik heyet hepsinin haberi vardır.Ayrıca rakip takım içinde aynı şey geçerli.Başkan ve yöneticiler şike yapıcak teknik adam ve futbolcu bilmeyecek. Hemde birden fazla maçta yapılmış olacak birde.Bu sebeple resmen pislik içinde türk futbolu.Tiyatro da oyunu iyi oynayanlar, inandırıcı yalan söyleyenler hiçbirşey olmamış gibi yüzsüzlüğe devam edenler kurtaracak bir şekilde.
Sosyal ağlarda paylaş

Khelben said:

EmenikeNiangSow said:

pankart dogru.
cemaat galatasaraylı. neden gs yok davada?

AHAHAHAHAHAHAHAHAHAH

abi fenerlilere biraz mantık akıl fikir vs ihsan eyle yarabbim. (cemaatçiyiz ya kabul oluyor dualarımız.)

alıntı yaptığın mesajdaki genelleme ne kadar mantıksız ve saçmaysa senin yaptığın genelleme de bir o kadar yanlış

benim ihtiyacım yok mesela almayayım, eksik olma
Sosyal ağlarda paylaş

BulletRide said:

Adamlar fantezi olsun diye mi şike yapıyor, ne demek sahaya yansıyan birşey yok ?

Neyse yarın çok sert bir açıklama yapacağım

Yarın zaten ben Gs'ye giydiren haklı bir açıklama bekliyorum.
Sanane yahu Gs? Çıkarı var işte ondan sürekli ateşi üflüyormuş falan. Fener düşse de at koştursam havası var. Yarın Aziz Başkan gerekeni yapacaktır.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...