Zep Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 DoruK said: nscorp said: Fenerbahce camiasini zirh gibi kullanarak davadan siyrilmayi amacliyorbaşından beri bunu diyoruz sağolsun fb taraftarı, çok sevdikleri kulübe tarihinin en büyük utancını yaşatan başkanlarının kendisine biçtiği rolü çok iyi oynuyor. benim burda 10 tane "camiayı,taraftarları kullanıyor" içerikli mesajım vardır heralde.. şöyle postları okuyunca seviniyoerum bir fenerlinin daha gözleri açıldı diye sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 benjani said: adamlar okumuyor ama nasıl sallıyorlar.nasıl kuyruk acısı varsa. Kuyruk acısına bakmak için: bknz Aziz Yıldırım'ın savunması. Galatasaray'a laf ettiği yerler hariç herhangi bir kanıt ile kendi savunmasını yapmışlığı yok, Galatasaray'a laf atmak hariç tek yaptığı şey, ben 15 senedir başkanım, böyle bir şey yapmadım, aa nası yaparım, bulsunlar kendimi gebertirim, valla bak gibi boş söylemler yapmak. Adam böyle bir tape yok diyor, ama kanıtlarda bir sürü tape var. * Hasta olmadığım halde hastalandığım yazıldı. * Buradan temiz çıkacağımızı ifade etmek isterim. * Fenerbahçe Kuvayı Milliye ruhunun temsilcisi oldu. * Fenerbahçe, Türk olmayı her şeyin üstünde tutan gençler tarafından kurulmuştur. * Bize saldırının temel nedeni, kuruluş yıllarındaki felsesemizdir. * Bugün tarihi bir gün yaşıyoruz, siz hem kişileri hem de kulüpleri yargılıyorsunuz. * Fenerbahçeli olmayı, her zaman herşeyin üzerinde tuttum. * Bu dava bir şahıs davası değil bir Fenerbahçe davasıdır. * Basın, gazete satmak için ailemiz olduğunu düşünmeden yıpratıcı haberler yapılıyor. * İnsanlara Türklük gücü ve yaşama umudu veren Fenerbahçe, halkın sevgilisi olmuştur. * Yıllarca her türlü spor suçuna göz yumanlar, Fenerbahçe ve Fenerbahçeliler üzerinden kendini aklamaya çalışmaktadır. * Bu soruşturmada sadece Türk sporu değil, ülkemiz hukuk tarihi için de çok tuhaf şeyler oldu. ama benim şahsi favorim bu, * Çıkar amaçlı suç örgütü demek, mafya demektir. Kimse Fenerbahçe başkanına, yöneticisine mafya diyemez. diyemezsiniz, ok? Bak bakalım yukarıda Galatasaray ile ilgili olmadığı halde "savunma" denebilecek tek bir cümle var mı? Hepsini yazmadım zaten link var yukarıda, girin gerçekten savunma olan şeyleri kopyalayın biz de öğrenelim varmış diyelim. Ya Galatasaray'a laf sokan, ya laf salatası yapan bir başkanınız varken, keşke istifa etseydi de takım değeri düşmeseydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Bir de; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 sdsa Khelben said: benjani said: adamlar okumuyor ama nasıl sallıyorlar.nasıl kuyruk acısı varsa. Kuyruk acısına bakmak için: bknz Aziz Yıldırım'ın savunması. Galatasaray'a laf ettiği yerler hariç herhangi bir kanıt ile kendi savunmasını yapmışlığı yok, Galatasaray'a laf atmak hariç tek yaptığı şey, ben 15 senedir başkanım, böyle bir şey yapmadım, aa nası yaparım, bulsunlar kendimi gebertirim, valla bak gibi boş söylemler yapmak. Adam böyle bir tape yok diyor, ama kanıtlarda bir sürü tape var. * Hasta olmadığım halde hastalandığım yazıldı. * Buradan temiz çıkacağımızı ifade etmek isterim. * Fenerbahçe Kuvayı Milliye ruhunun temsilcisi oldu. * Fenerbahçe, Türk olmayı her şeyin üstünde tutan gençler tarafından kurulmuştur. * Bize saldırının temel nedeni, kuruluş yıllarındaki felsesemizdir. * Bugün tarihi bir gün yaşıyoruz, siz hem kişileri hem de kulüpleri yargılıyorsunuz. * Fenerbahçeli olmayı, her zaman herşeyin üzerinde tuttum. * Bu dava bir şahıs davası değil bir Fenerbahçe davasıdır. * Basın, gazete satmak için ailemiz olduğunu düşünmeden yıpratıcı haberler yapılıyor. * İnsanlara Türklük gücü ve yaşama umudu veren Fenerbahçe, halkın sevgilisi olmuştur. * Yıllarca her türlü spor suçuna göz yumanlar, Fenerbahçe ve Fenerbahçeliler üzerinden kendini aklamaya çalışmaktadır. * Bu soruşturmada sadece Türk sporu değil, ülkemiz hukuk tarihi için de çok tuhaf şeyler oldu. ama benim şahsi favorim bu, * Çıkar amaçlı suç örgütü demek, mafya demektir. Kimse Fenerbahçe başkanına, yöneticisine mafya diyemez. diyemezsiniz, ok? Bak bakalım yukarıda Galatasaray ile ilgili olmadığı halde "savunma" denebilecek tek bir cümle var mı? Hepsini yazmadım zaten link var yukarıda, girin gerçekten savunma olan şeyleri kopyalayın biz de öğrenelim varmış diyelim. Ya Galatasaray'a laf sokan, ya laf salatası yapan bir başkanınız varken, keşke istifa etseydi de takım değeri düşmeseydi. laf salatası sensin burda. bütün savunmadan işine gelen yerleri kopyalayan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Aziz Yıldırım:"Emniyette bana Kasımpaşa kalecisi Firat Kocaoğlu ile şike yaptığım soruldu.İddianamede ise Fırat yerine Murat Şahin konulmuş" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Hangi FB başkanının suçları arasında Atatürke suikast girişimi vardı da idam edilmişti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 sürekli gs'nin konuşulduğu filan yok artık ne kadar güncel bilemiyorum http://www.ntvspor.net/haber/futbol/59185/yildirimin-savunmasi-canli-olarak-ntv-spor-nette sadece 3 kez gs adı geçmiş.burada gelip BOTTHÖRT VÖR,gs'ye çarpıtıyor diye uydurup mastürbasyon yapmayın. ha tabi siz koca savunmada sadece gs'nin adı geçen yerleri alıntılayıp kendinizi tatmin edebilirsiniz tabii ama burayı batırmayın bari. telefon konuşmalarında işçiler,inşaat vs geçen yerleri aziz açıklamış sorulduğunda veya yeri geldiğinde tarla muhabbetini de anlatır veya anlatamayabilir tabii ama sanki bütün sorular sorulmuş ve cevap verilememiş gibi FORMVOLL FORMVOLL diye ergenleşmenin gereği yok.yapış yapış yaptınız her tarafı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 benjani said: Aziz Yıldırım:"Emniyette bana Kasımpaşa kalecisi Firat Kocaoğlu ile şike yaptığım soruldu.İddianamede ise Fırat yerine Murat Şahin konulmuş" Şaka heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Aziz Yıldırım: "Alaaddin Yıldırım, İstanbul Emniyeti tarafından usülsüzce dinlenmiştir. Bu tarihlerden açıkça bellidir." Aziz Yıldırım: "Sadece bu bile operasyonun usülsüzlüğünü ortaya koymuştur." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Aziz Yildirim:Bursaspor macinda tesvik vermisiz.Iddiaya gore Tapede Ali Yildirim, Samet Guzeli pazar gunu tesvik gorusmesi yapmak icin.Wederson ve sercan yildirimi cagirdigi goruluyor. Tarih 17.04.2011 ! Ne ilginctir ki o gun Trabzonda Trabzon-Bursa maci var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Ah ah. Şu s-h postu nasıl bir kafadır? Üç kere geçiyormuş Gs adı. Neden geçiyor birader? Her zamanki gibi başkalarına saldırarak kendini savunduğunu sanmış. Savcıya, polise, hakime, galatasaraya, strum graza, küfürde çığır açtığı erman toroğluna, spor yazarlarına... Daha da genişletirsin listeyi. Ama sadece bu bundan dolayı böyledir dememiş. Herşeyin üzerinde yazmalı zaten şike parası falan diye... Nasıl hala anlamıyorsunuz? Adam hala kullanıyor sizi. Bu kadar mı göremiyorsunuz? Açıklama diye zırvaladığı herşey saldırı, hedef saptırma, oyalama. Ama hakim yemez. Anında koymuş cevabı. Daha da alır cevabını aziz. Siz hala butthurt demeye devam edin. Kullandığınızı idrak etmeniz için ses kayıtlarının yüzlerine dinlenilmesini bekleyeceğiz artık. Bizle alakalı değil di mı Şekip? Yok başkan rahat ol sen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 sturm graz maçını 12 yıl sonra dile getirmesi, galatasaray'ın aldığı uefa kupasını bu kadar yıldır hala sindirememiş olduğunu kanıtlar nitelikte. hayır gsliler söz etmiyor artık uefa kupasından, ama aziz yıldırım sturm graz maçında şike yapıldı gs uefa kupasını haksız yere aldı demeye getirecek nerdeyse savunmasında bile lol. yazık adama ya, bi de gs bunun başkanlığı süresince fener'den daha mı çok şampiyon olmuştu ne? her türlü içine oturmuştur tabii adamın sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 "Samet Güzel" said: Sivasspor macina gelindiginde durusmayi bitirdi Hakim :) persembe devam. Durusma bitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 vaperon said: Ah ah. Şu s-h postu nasıl bir kafadır? Üç kere geçiyormuş Gs adı. Neden geçiyor birader? Her zamanki gibi başkalarına saldırarak kendini savunduğunu sanmış. Savcıya, polise, hakime, galatasaraya, strum graza, küfürde çığır açtığı erman toroğluna, spor yazarlarına... Daha da genişletirsin listeyi. ben gs'nin adı geçmiyor demedim,yada gs'nin adının geçmesini de savunmadım.sadece azizin savunması gs'ye suç atmaktan oluştuğunu iddia eden kitleye yazdım,formanı çıkar öyle oku. azizin savcıya,polise saydırması da gayet doğal yapılan usulsüzlükler ve iddianamenin bir bir ortaya çıkan saçmalıkları göz önünde. DoruK said: hayır gsliler söz etmiyor artık uefa kupasından sesli güldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 DoruK said: sturm graz maçını 12 yıl sonra dile getirmesi, galatasaray'ın aldığı uefa kupasını bu kadar yıldır hala sindirememiş olduğunu kanıtlar nitelikte. hayır gsliler söz etmiyor artık uefa kupasından, ama aziz yıldırım sturm graz maçında şike yapıldı gs uefa kupasını haksız yere aldı demeye getirecek nerdeyse savunmasında bile lol. yazık adama ya, bi de gs bunun başkanlığı süresince fener'den daha mı çok şampiyon olmuştu ne? her türlü içine oturmuştur tabii adamın sdfds boş adamsın vesselam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 salyaları kimin saçtığı belli ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 gençler sakin olun ne birbirinize ne de yargılanan kişilere hakaret etmeyin hakaret imasında bile bulunmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Çok başarısızsınız ya gerçekten. Kendi küçük dünyanızda size iyi eğlenceler, şikeci olarak kalacaksınız, çünkü başkanınız bir halt beceremiyor, taraftarınızın bir kısmı hala onun arkasında, ve açıkcası Avrupa'ya gitmemize engel olmadığı sürece, gerçekten pek umrumuzda değilsiniz, leke sizin lekeniz, biz en fazla dalga geçeriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Khelben said: leke sizin lekeniz, biz en fazla dalga geçeriz. ankaragucunu unutturma yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Hangi Ankaragücü? Beşiktaş'ın 4-0 6-0 yendiği, hani biz 1-0 bile yensek aslında şampiyon olduğumuz Ankaragücü mü? Komiksiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Khelben said: ve açıkcası Avrupa'ya gitmemize engel olmadığı sürece, gerçekten pek umrumuzda değilsiniz, leke sizin lekeniz, biz en fazla dalga geçeriz. gereksiz saldırı olan kısımları çıkardıktan sonra kalan kısma yorum yapayım zaten sıradan bir gs'linin düşünmesi gerekenler bunlar fakat şu forumda yazdıklarınızla oluşturduğunuz profil leş yemek için bekleyen bir akbabadan veya bir çakaldan farksız o yüzden alıntıladığım kısmı çok samimiyetsiz yazmışsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 S-H said: vaperon said: Ah ah. Şu s-h postu nasıl bir kafadır? Üç kere geçiyormuş Gs adı. Neden geçiyor birader? Her zamanki gibi başkalarına saldırarak kendini savunduğunu sanmış. Savcıya, polise, hakime, galatasaraya, strum graza, küfürde çığır açtığı erman toroğluna, spor yazarlarına... Daha da genişletirsin listeyi. ben gs'nin adı geçmiyor demedim,yada gs'nin adının geçmesini de savunmadım.sadece azizin savunması gs'ye suç atmaktan oluştuğunu iddia eden kitleye yazdım,formanı çıkar öyle oku. azizin savcıya,polise saydırması da gayet doğal yapılan usulsüzlükler ve iddianamenin bir bir ortaya çıkan saçmalıkları göz önünde. Değil mi? Youtube videosuyla kendini negzel savunuyor başkanınız. Sadece komik bu... Bence sen bana demeden önce kendi formanı bir çıkar da bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 anlatamadım galiba ben zaten doğru bulmuyorum o şekildeki savunmayı,dava sonuçlanınca işe yarayıp yaramadığını görürüz artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 vaperon said: Ah ah. Şu s-h postu nasıl bir kafadır? Üç kere geçiyormuş Gs adı. Neden geçiyor birader? Her zamanki gibi başkalarına saldırarak kendini savunduğunu sanmış. Savcıya, polise, hakime, galatasaraya, strum graza, küfürde çığır açtığı erman toroğluna, spor yazarlarına... Daha da genişletirsin listeyi. abi adamin ozel telefon konusmalari, istedigine kufur eder. kimi ne ilgilendirir? şikeyle alakasi ne? telefon konusma kayitlarini basina kim sizdiriyor? sığ mısın arkadaş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 kertenkel said: vaperon said: Ah ah. Şu s-h postu nasıl bir kafadır? Üç kere geçiyormuş Gs adı. Neden geçiyor birader? Her zamanki gibi başkalarına saldırarak kendini savunduğunu sanmış. Savcıya, polise, hakime, galatasaraya, strum graza, küfürde çığır açtığı erman toroğluna, spor yazarlarına... Daha da genişletirsin listeyi. abi adamin ozel telefon konusmalari, istedigine kufur eder. kimi ne ilgilendirir? şikeyle alakasi ne? telefon konusma kayitlarini basina kim sizdiriyor? sığ mısın arkadaş? cımbızla ayıklayıp kendi aralarında paslaşıp eğleniyorlar,biri gelip siz ne saçmalıyorsunuz yazınca FÖBÖ KOFOSU,ŞÖKÖCÖLÖR vs yazıp gidiyorlar. birazdan yine gelirler şimdi güçlerini topluyorlardır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar