EmenikeNiangSow Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 DAVA BAŞLIYOR SİLİVRİ'DE. Binlerce taraftar sabah 06.00'da toplanmaya başladı mahkeme önünde. YÖNETİM DE DESTEK İÇİN EKSİKSİZ SİLİVRİ'DE. HERŞEYİN FARKINDAYIZ, SONUNA KADAR YANINDAYIZ BAŞKAN! http://fotogaleri.haberler.com/galeri-resimleri/55/aziz-yildirim-in-13-yillik-baskanlik-hikayesi_23489_b.jpg Edit: Anket eklendi /-Rew Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Simdi gelir bir kac kisi `adama bak sikeci ama taraftar adama peygamber gibi tapiyor qq` diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Aziz Yıldırım Strikes Back yerine başka bişey yazsan güzel olur sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EmenikeNiangSow Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 diğerinde iddianamenin dönüşü diyordu ben de SW fanı olarak böyle yazdım. güzel bence. söz savunmanın hem artık. dışardakiler sussun azıcık. ibretlik http://herseyspor.com/haber-detay/20541-faik-isik-telegol-e-konustu-haberi.aspx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 4 gün boyunca iddaname okuncakmış.. tırt 4 gün daha sakiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 sleepingdeath said: adama bak sikeci ama taraftar adama peygamber gibi tapiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Adam onca sayfa yazı döktürmüş ama demediği tek şey var. Biz birşey yapmadık... Yine hedef saptırma, başkalarına sataşma... Hiç öğrenemeyecek bu adam... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esrk Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 yav said: sleepingdeath said: adama bak sikeci ama taraftar adama peygamber gibi tapiyor Birine tecavüz etse Aziz Başkan ne yapsa doğrudur deyip onu da destekleyecekler bu sığlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Esrk said: Birine tecavüz etse Aziz Başkan ne yapsa doğrudur deyip onu da destekleyecekler bu sığlar. etmiş zaten Talip Dogan Karlibel, cok iddiali bir tape ve yorum koydu twittera +18 Aziz Yildirim ile Lube Ayar'in konusmalarini acikladi. 2 sene icinde 40 defa cakmis Aziz bu Lube'ye soylenene gore. Lube gelemez mahkemeye metresi diyor falan, ilginc.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EmenikeNiangSow Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 TDK ya mi inaniyorsunuz lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Llama said: Esrk said: Birine tecavüz etse Aziz Başkan ne yapsa doğrudur deyip onu da destekleyecekler bu sığlar. etmiş zaten Talip Dogan Karlibel, cok iddiali bir tape ve yorum koydu twittera +18 Aziz Yildirim ile Lube Ayar'in konusmalarini acikladi. 2 sene icinde 40 defa cakmis Aziz bu Lube'ye soylenene gore. Lube gelemez mahkemeye metresi diyor falan, ilginc.. Oh my fawcking god... So moist... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EmenikeNiangSow Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 22 ila 72 yil arasi hapis isteniyormus. hani azizi kurtarmak icin degismisti yasa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Daha önce lim X->sonsuz a giderken diye hesaplanıyordu aziz yıldırım'ın cezası... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Mısırımı aldım tiyatroyu izliyorum. Sonuç belli aslında Fener puan cezası alacak, Aziz hapse girecek ama genede izletiyor insana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Şike Soruşturması 4: Ben Yaptım Ama Onlar da Yaptı! olmalıydı başlık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Bence başlık gayet güzel olmuş sadece sonraki içerik tamamen taraflı olduğundan başarısız havası olmuş. Yoksa aylardır beklenen Aziz beyin savunmaları en sonunda günyüzü görecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Absolut said: Mısırımı aldım tiyatroyu izliyorum. Pamuk Aziz ve 25 Milyon Cücük. Sonuç belli aslında Fener puan cezası alacak, Aziz hapse girecek ama genede izletiyor insana. abi dörtgün bi heycan yok şimdi sadece iddaname okuncak ama aziz amca kalkıp bağırır çağırırsa o zaman işte supriz olur güzel olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Mahkemede yemez o bağırma eylemi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 14 Şubatta Fener şike davası başlangıcı, Beşiktaş-Braga maçı... http://thelaughingmarcus.files.wordpress.com/2009/08/so-much-win.jpg?w=445 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Cemaat fenerle başa çıkamaz diye pankart açmışlar :) İnşallah biraz daha ileri giderler cemaata sataşmada. Sonrasında alemi cihan gelse kurtaramaz feneri nuhaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Hakim cemaatci damgası yememek için beraat verecek hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 5 gün boyunca iddianame okunucak zaten, Aziz gaza gelmezse çok bayık 5 gün yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 kimlik tespitleri bitmiş 1 saatte iyi bi hız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EmenikeNiangSow Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 dışarda binlerce kişi var şimdi gördüm tv'de zaplarken. heyt be. sarı lacileri giymişler, desteğe koşmuşlar. bu hafta full iddianame okunacakmış. haftaya savunmalar başlar. "Aziz Yıldırım'ın avukatı mahkeme başlamadan Yıldırım'a bilgisayardan geçen senenin maç özetlerini izletti..." başkan maçları tek tek tvden anlatacakmış pozisyon pozisyon. efsane savunma geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 seneye bank asya'dayız o kesin ya. aziz isterse 500 yıl yesin umrumda bile değil. ama eğer suçsuz bulunur salıverilirse (ki baya zor yani) kimse tutamaz ozmn aziz'i. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar