Enyalios Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Ürünün daha bir sene daha garantisi bulunmakta çok temiz kullanıldı. Blackwidow aldığımdan dolayı satıyorum shift ve a tuşundaki hafif soyulma dışında kozmetik ve mekanik bir problemi yoktur. Piyasa fiyatı şu an 160 dolaylarında sanırım Fiyat:80 TL Ufacıkta olsa pazarlık sünnettendir. Kargo alıcıya ait Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enyalios Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Ürün forumdan bir arkadaşa gitti. Şimdiden güle güle kullansın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 dün baktım teknosa da bu 180 civarıydı yanlış hatırlamıyorsam. iyimiş hayırlı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 vatanda 120 lira civarı almak isteyen olursa aklında bulunsun, thermaltake'in de klavyesi vardı yine o civar giidp aldım geçen hafta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar