Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

evlenmeyin

EmenikeNiangSow

Öne çıkan mesajlar

Suark said:

ahaha süpermiş =)

ya aileler görmek ister böyle şeyleri, ama düğün illa halaylı zurnalı yemekli olacak değil. Farklı alternatifler denenebilir

ya tabiiki yöre yöre değişir,ondanda ziyade kişilerin fikri önemli olan ama bazen büyüklerin önüne geçilemiyor,mesela düğünden 3 gün önce davul zurna çalınmaya başlar lan evin önünde ne demek bu:hacı 3 gün sonra vukuat var çağırın ismail abiyi gibi birşey ahahahhahaa
Sosyal ağlarda paylaş

saplashaman said:

abi düğün günü zaten önemli olan,utangaç olmamak,rezil olacaksın,bizim buradaki adetde(çoğu yerde vardır mesela)eşimin amcası kaçırmaya çalıştı beni kavga çıkmıştı birde öyle adet var,kaçırırlarsa mıçtın... en az 500-1000 lira arası para istiyorlar,kardeşimi kaçırdılarda oradan biliyorum ahahahahaha

nasıl bir adettir bu lol
Sosyal ağlarda paylaş

Saeros said:

tinu said:

neyse şimdi 6 yaşında, pepee ve wings kızları başıma bela şu an, yok wings in kanadını al, yok çantasını al...

ahahahah wings'e benim kardeş de takmış durumda
yine bi ara büyüyünce wings olucam diyodu

çok küfür ediorum o wings'i icat eden her kimse,

birde şimdi pepee çıktı başıma, pepeede şarkısını öğrenmiş, tuturdu ılgaz dağına gidelim diye , bakayım önümüzdeki ay ılgaz dağına gidicez söz verdim.

ılgaaaaz anadolunun sen bir yüce dağısın.
Sosyal ağlarda paylaş

tinu said:

Saeros said:

tinu said:

neyse şimdi 6 yaşında, pepee ve wings kızları başıma bela şu an, yok wings in kanadını al, yok çantasını al...

ahahahah wings'e benim kardeş de takmış durumda
yine bi ara büyüyünce wings olucam diyodu

çok küfür ediorum o wings'i icat eden her kimse,

birde şimdi pepee çıktı başıma, pepeede şarkısını öğrenmiş, tuturdu ılgaz dağına gidelim diye , bakayım önümüzdeki ay ılgaz dağına gidicez söz verdim.

ılgaaaaz anadolunun sen bir yüce dağısın.

Sfsfa wings değil winx bir itirafta bulunayım türkiyede winx club i popüler eden bizim firma adffsa özür dilerim
Sosyal ağlarda paylaş

scorch

tebrik ettiğimi söyle gayet güzel meşhur etmişler.

kalem kutusundan çantasına ayakkabasından yatak örtüsüne varana kadar winx ... ama bak şu an pepee 1 numara onuda belirtiyim, bu pepee yide yaratan kişi şarkıcı kıraç ın karısıymış,

resmen oyuncakları felan yok satıyor bulamıyorsun.

8 yıllık evliyim bu arada, evlilik kötü değil, yani evlenin arkadaşlar. masraflar olacak mutlaka ama işte o da işi heyacanı, mmo oynuyor gibi düşünün questler felan var zorlu,
Sosyal ağlarda paylaş

tinu said:

mmo oynuyor gibi düşünün questler felan var zorlu,

fasdasd cuk etmiş şu yorum.

ben de ekim - kasım gibi terslik çıkmazsa evlenciem param da yok. açılacak bir taraflar bankalarla kredilerle vs sanırım. düğün de şartmış, düğünsüz olmuyormuş o nyese. 1 saatliğine gelinlik mi giyinilirmiş. GİYME LAN OZAMAN EVLENME
Sosyal ağlarda paylaş

gelinlik ve düğün masrafı kadar gereksiz ve enayice masraf yok. tek bir gece için ve yalnızca tek bir gece giyilecek giysi için binler harcamak son derece abes geliyor. o paralara ne geziler yapılır, ne cd ler, kitaplar alınır, yazık yani. tabi israf edecek paranız çoksa buyrun alın yapın, ama paraya sıkışık olup düğün ve gelinliğe tonla para yatırma olayı mantığımla zerrece bağdaşmıyor.

mutlulıklar diliyorum bu arada...kolay gelsin...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...