saplashaman Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Suark said: ahaha süpermiş =) ya aileler görmek ister böyle şeyleri, ama düğün illa halaylı zurnalı yemekli olacak değil. Farklı alternatifler denenebilir ya tabiiki yöre yöre değişir,ondanda ziyade kişilerin fikri önemli olan ama bazen büyüklerin önüne geçilemiyor,mesela düğünden 3 gün önce davul zurna çalınmaya başlar lan evin önünde ne demek bu:hacı 3 gün sonra vukuat var çağırın ismail abiyi gibi birşey ahahahhahaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 saplashaman said: abi düğün günü zaten önemli olan,utangaç olmamak,rezil olacaksın,bizim buradaki adetde(çoğu yerde vardır mesela)eşimin amcası kaçırmaya çalıştı beni kavga çıkmıştı birde öyle adet var,kaçırırlarsa mıçtın... en az 500-1000 lira arası para istiyorlar,kardeşimi kaçırdılarda oradan biliyorum ahahahahaha nasıl bir adettir bu lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Saeros said: tinu said: neyse şimdi 6 yaşında, pepee ve wings kızları başıma bela şu an, yok wings in kanadını al, yok çantasını al... ahahahah wings'e benim kardeş de takmış durumda yine bi ara büyüyünce wings olucam diyodu çok küfür ediorum o wings'i icat eden her kimse, birde şimdi pepee çıktı başıma, pepeede şarkısını öğrenmiş, tuturdu ılgaz dağına gidelim diye , bakayım önümüzdeki ay ılgaz dağına gidicez söz verdim. ılgaaaaz anadolunun sen bir yüce dağısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saplashaman Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 pepee mi pff şunun için 120 lira verdikten sonra pepeeye olan bütün saygımı kaybettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Evlenecek birisi olsa hayatımda da tek dert eşyalar cart curt olsa :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saplashaman Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 DRaGoN_SLaYeR said: Evlenecek birisi olsa hayatımda da tek dert eşyalar cart curt olsa :/ diyorsun yani :) ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 vietnam dan ithal karı getittirecem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EmenikeNiangSow Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 kozalak said: abi o ev esyalarinin bi kismini kiz tatafi bi kismini da erkek tarafi alir.yemisler seni galiba cok pis. gecmis olsun oturma grubu, mutfak, yatak odası cart curt halettiler işte onlar. bakalım daha bi sürü iş var ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 tinu said: Saeros said: tinu said: neyse şimdi 6 yaşında, pepee ve wings kızları başıma bela şu an, yok wings in kanadını al, yok çantasını al... ahahahah wings'e benim kardeş de takmış durumda yine bi ara büyüyünce wings olucam diyodu çok küfür ediorum o wings'i icat eden her kimse, birde şimdi pepee çıktı başıma, pepeede şarkısını öğrenmiş, tuturdu ılgaz dağına gidelim diye , bakayım önümüzdeki ay ılgaz dağına gidicez söz verdim. ılgaaaaz anadolunun sen bir yüce dağısın. Sfsfa wings değil winx bir itirafta bulunayım türkiyede winx club i popüler eden bizim firma adffsa özür dilerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 İdeal homoekonomikus toplumda evliliğin tek sebebi tasarruf olmalıyken bizde evlilik demek masraf demek oluyor. Temel mantık kurallarına epey ters bir durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 arkadaş yazın evleniyor garibim bf3 skyrim oynuan eleman beyaz eşya pembe tabak çanak pelinde koşmaktan hürrem izler hale geldi ibretle ve sadistçe izlemekteyim. Evi yapsın damlıcam zaten asdhahsda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 scorch tebrik ettiğimi söyle gayet güzel meşhur etmişler. kalem kutusundan çantasına ayakkabasından yatak örtüsüne varana kadar winx ... ama bak şu an pepee 1 numara onuda belirtiyim, bu pepee yide yaratan kişi şarkıcı kıraç ın karısıymış, resmen oyuncakları felan yok satıyor bulamıyorsun. 8 yıllık evliyim bu arada, evlilik kötü değil, yani evlenin arkadaşlar. masraflar olacak mutlaka ama işte o da işi heyacanı, mmo oynuyor gibi düşünün questler felan var zorlu, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EmenikeNiangSow Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 haha güzel benzetme. gerçi isterken babası biraz sorun çıkardı kızın. ben askere gitmemiş adama kız vermem diye (sddsf tecilliyim hala yaş 26-27) ama yumuşattık ve aldık, ilk questimi orada yapmışım. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 şu topicleri açmayın abicim yaşlandığımı hissediyorum burda ben :( hem yaşlandığıma üzülüyorum hem de evliliğe ne kadar uzak olduğuma şaşırıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 evlenmenin, nikah islemleri disinda bi masrafi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 pff maddi konularmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 bir kadın bir de kilim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 halkı evlilikten soğutma başlığı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 bir sen bir ben bir de bebek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 tinu said: mmo oynuyor gibi düşünün questler felan var zorlu, fasdasd cuk etmiş şu yorum. ben de ekim - kasım gibi terslik çıkmazsa evlenciem param da yok. açılacak bir taraflar bankalarla kredilerle vs sanırım. düğün de şartmış, düğünsüz olmuyormuş o nyese. 1 saatliğine gelinlik mi giyinilirmiş. GİYME LAN OZAMAN EVLENME Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Laorx said: sene 2012 hala evlilik, kiz isteme fln... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EmenikeNiangSow Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 daha dur jeeztro. makyajı, geceliği derken 2-3k da orada bırakıcan. esnaf zaten uyanık. aha damat adayı geldi diyip 50 liralık mala 150 lira fiyat çekiveriyor. para çok kolay kazanılıyor sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EmenikeNiangSow Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 sene 2012 diyenleri de göreceğiz o gün gelince nasıl tıpış tıpış gidiyorsunuz elinizde çiçek ve çükolata ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
idilik Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 gelinlik ve düğün masrafı kadar gereksiz ve enayice masraf yok. tek bir gece için ve yalnızca tek bir gece giyilecek giysi için binler harcamak son derece abes geliyor. o paralara ne geziler yapılır, ne cd ler, kitaplar alınır, yazık yani. tabi israf edecek paranız çoksa buyrun alın yapın, ama paraya sıkışık olup düğün ve gelinliğe tonla para yatırma olayı mantığımla zerrece bağdaşmıyor. mutlulıklar diliyorum bu arada...kolay gelsin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elifg Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Vazgeç madem henüz evlenmemişsin. Sonra kadınının kafasına kakma bunları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar