Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

UEFA 2. Tur | Braga - Beşiktaş JK | 14 Şubat - 19.30

Llama

Öne çıkan mesajlar

şu kadro gol yememek için çıkmış kadro kalabalık koşan orta saha ile kapatacak, işte ilerde q7 e top gelirse gol atması beklenecek, bence yine q7 nin bolca eleştirileceği maç olacak, çünkü bu adam tek forvet oynayacak adam deil bu adam kanatda çizgi adamı vericen geçip içeri girecek bu adamı orta sahada yada forvet oynattınmı sahada gezinmekten başka bir şey yapmaz bence.

neyse umarım yanılırım.
Sosyal ağlarda paylaş

S-H said:

tinu said:

bence almeida ile başlaması lazımdı,

veliyi solda simao sağda oynatacak

almeidayı beğenen bjkli var mı ?

bjk'nin lig maçlarını takip etmiyorum fakat hangi avrupa maçını izlesem sıçıyor bu herif

edu mu oynasın forvette? pektemek var bir tek ama o da heyacanlanıyor, top ındıremıyor yanı sırtı donuk oynayacak bir forvet değil pektemek, yanında mutlaka bir tane daha adam lazım, bak pektemek in oynadığı maçlara attığı gollere hepside sahada almeida vardı, ne zaman tek forvet oynasa sıcıyor pektemek, yanında almeida gibi sırtı donuk top ındırebilen bir adam olacak ki o boşta kalsın ve gol atsın.
Sosyal ağlarda paylaş

DarKRideR said:

herşey eşit şartta olsaydı gömerdik sahaya braga'yı da so 4 haftadır takım o kadar rezil ki, zerre güvenim yok. gollü beraberlik falan olsa bari en azından da sdfa

Beşiktaş formda da olsa braga öyle kolay sahaya gömülecek takım değil.Orta sahası çok iyi, ek olarak hala lig başındanberi söylüyorum beşiktaş orta sahası hala göz markajı yapıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

tinu said:

şu kadro gol yememek için çıkmış kadro kalabalık koşan orta saha ile kapatacak, işte ilerde q7 e top gelirse gol atması beklenecek, bence yine q7 nin bolca eleştirileceği maç olacak, çünkü bu adam tek forvet oynayacak adam deil bu adam kanatda çizgi adamı vericen geçip içeri girecek bu adamı orta sahada yada forvet oynattınmı sahada gezinmekten başka bir şey yapmaz bence.

neyse umarım yanılırım.

carvalhalın simao ve q7 için çok güzel tespiti vardı, ikisi 4-4-2 nin kanat oyuncularından ziyade 4-3-3 un ileri üçlüdeki sağ ve sol elemanları diye çok doğru bi tespit
Sosyal ağlarda paylaş

S-H said:

yani kötü buluyorsunuz ve alternatifsiz oluşundan mı oyunda ?
benim soruma cevap olmamış bu,ben almeida beğeniliyor mu beğenilmiyor mu genel olarak onu merak ediyorum.

almeida gol vuruşlarında gerilemiş yoksa ideal TEK santrafor adam, kafayla indirmeleri falan muthiş fakat santrafor gol atacak bizimki atamıyor işte sdf
Sosyal ağlarda paylaş

@S-H
ben begeniyorum gayet attıgı gol sayısı ile yarattıgı pozisyonlar gayet iyi bence pivot forvet bir adamın her mac gol atmasını beklemek abartılı bir istek fazla posizyon harcıyor gibi gelebilir ama o pozisyonlara giremeyen nice adamlar var 190 boyunda olup bu pozisyonlara girebiliyorsa iş var demektir
ha bseiktaslı olusa gelecek olursak besiktastan su 3-4 aylık sürecte asırı sogudum dunya kadar borcu olmus bir takım olduk neyse tmm dedim ama oyuncularının hemen hepsine borcu olan sacma sapan politik oyunlar yapan bir takıma dönüsüyoruz bragaya 5 ceksek umrumda degil yönetim böyle sacmaladıkca hatta yönetimi gectim taraftar grupları bile sacmalamaya basladı. ligin bitimine haftalar kala havlu attıgı sezonlar bile maclarını izliyordum simdi içinden hiç izlemek gelmiyor
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...