Chemical Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 bide monitoruda bağlamayı unutmayın 15dk boyunca karanlık monitor hiçbir halta yaramıyor anca resete basabiliyon dalgalanmayı önleyici şeylerle aynı hesapta bide bunların içinde 3 4 tane mi ne akü vardı sanırım dikkatli olun kolay bozuluyorlar bitince bu aküler kuru akü bide[signature][hline]kişisel silahlanmaya EVET, toplumsal silahlanmaya HAYIR... sadece ben silahlanacam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 evet bi de aküler bozulursa hiiiç akü aramayın çünkü akü ile ups'in yenisi aynı fiyat hatta aküler daha pahalı ^_-[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 hmm bunun önünde pil göstergesi var orada doluyum ben diyor gülüyor şarj ediyormu bir yandan çaktırmadan bilmiyorum... ya etmiyorsa diye geçirdim içimden ama neyse kalsın fişe takılı koz vermemek lazım birşey olursa[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar