mokoko Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 http://www.yazihaneden.com/ sitenin ana kadrosu: Kaan Kural, Caner Eler, İsmail Şenol, Ali Murat Hamarat, Onur Erdem, Emre Yazıcıoğlu, Çetin Cem Yılmaz, Orkun Çolakoğlu basketbol ve nba'den bu kadar çok tanıdık isim var diye buraya açtım konusunu. yoksa sadece basketbol, eurolig veya nba yazmicaklarmış. ben takibe başladım. gerçekten çok güzel yazılar var. ztn şöle bi kadrodan daha az bişi beklenmez sanki. ayrıca orkun çolakoğlu ve kaan kural'ın potacast'lerinin arşivide sitede varmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Orkunla 5-6 sene hemen hemen her ilkbaharda hergün aynı sahada basket oynadık herif bir kere böyle böyle dıye anlatmadı inanılmaz alçakgönüllü adammış. Sordugumda 'abi sen neymişsin ya' diyerek sormuştum da yok canım diye sanki yaptıgı işi herkes yaparmış edasıyla gayet sıradanlaştırmıştı oyle böbürlene böbürlene anlatmamıştı. O gün bugündür o herif gözümde bir başka ilahlaştı bu kadar çok kaan kuralla işler yaptıktan sonra umarım ilerde onun yerini alabilecek veya kendi bir yer yapıp basketbol otoritesi olabilecek biri olur. Site tabii yalan olur bir yerden sonra ama orda yazan isimlerin tamamı yeri olan adamlar hepsını daha yıllarca takip ederiz ama böyle tek noktadan takip edebilmek bize kolaylık olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novichok Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 orkun çolakoğlu galatasaray üniversitesinde öğrenciymiş ama okula bile uğramıyormuş, değişik lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar