Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yabancı dil kursu tavsiye

Asgard

Öne çıkan mesajlar

bu dil öğrenmeyi çok kolay bir şey sanıyor ya insanlar komiğime gidiyor. Hayır, ben de çok sık yapıyorum ulan fransızcayı mı geliştirsem ispanyolca mı kassam almanca mı kassam modundaydım da 1 senedir fransızca kitap bile okumadım =)

Kurslara pek takılma, hepsi hemen hemen aynı eğitimi veriyor. Önemli olan kurs saatleri dışında sana neler veriyor? Speaking clubları falan var mı bunlar çok önemli kurs'ta ne kadar vakit geçiriyorsan 2 katını o kulüplerde geçirmelisin ki çok rahat öğrenebilesin. Öncelikle tabi ki ingilizce öğrenmek zorundasın.
Sosyal ağlarda paylaş

Kendi açtığım konuda da benzer bir şey olduğundan yazıyorum, nasıl atarlı insanlar ya bugünlerde, sanki burası paralı danışmanlık şirketi de bekledikleri hizmeti alamamışlar gibi kızıyorlar...

Konu hakkında, demek istediğim dil dile değmeden dil öğrenilmez değil elbette, hiç temelin yoksa bir kursa gidebilirsin ama 87. kura da gelsen kursla adam edemezsin dili, çılgınlar gibi okuman, o dilde bir şeyler seyretmen, mümkünse o dili konuşan birileriyle online oyun vb. filan üzerinden muhabbet etmen gerekiyor. Bundan dolayı, kurs tercihi anlamsız, eğer seçtiğin kurs:

değilse, ortalama üstü hepsi seni kendi çabanı göstermeye başlayacağın noktaya getirir.

Sosyal ağlarda paylaş

benimde demek istediğim bunları öğrenecem değil bunları düşünüyorum sadece ama sizden ne öğreniyim tavsiyesi deilde temeli iyi olan ingilizce kursu veya diğer yabancı dil kursları için tavsiye istedim..saol sonradan yazmıssın..Fransızca icin a dil okulu ingilizce icin b dil okulunu tavsiye ederim gibi bişiler bekliyodum ama adamlar cok cool ve trollvari oldukları için 2 cümle kelimeyi okumadan cevap vermeleri hele hele buna tw lerden birininde dahil olması paticiğe 2005 te üye olan biri olarak paticiğin neye dönüştüğünü görmek üzüntü vermedi desem yalan olur herhalde.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...