Wayne Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Selamlar, Bizimkiler gidip dev bitane televizyon almislar wirelessli interneti falan fismani var. Simdi ben buna adobe kurmaya calisiyorum ama bi turlu beceremiyorum. isletim sistemi: linux 32 safari web tarayicisi: google chrome kurarkene indir diyorum bi cacik cikmiyor. Acaba pc den indirip flash diski takip televizyona falanmi atsam dedim, tam tv ler icin gereken hangi flashi yukleyecem onuda kestiremedim linux 32 yom var linux 32 rpm ve bi tane daha bisey var simdi ismini hatirlamadigim. Amacim tv yi kullanarak internetten film falan izlemek. ayrica 3d muabetindende yararlanmak istiyorum D-smart yok D-smartsiz nasil faydalanabilirim acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 internetten film izlemek sıkıntılı oluyo yani ben wirelessla(8 mbps)baglanıp izleyemiyorum cok kasılıyo yavas kalıyo.ki ztn .mkv formatında indir pcye harici harddiskten izle baya kaliteli oluyo görüntü.adobe olayını bilmiyorum ya tvnin kendisinde yüklüdür flash bence.dsmart'ta arada bi maç fln veriyolar 3d onun dısında denk gelmedim belki baska biseylerde oluyodur bilmiyorum..en iyisi pcden 3d film indirip harici harddiskle tvye baglayıp izlemek.sidebyside gibi bisey olması lazım filmler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 hariciden izliyorum ben. cok rahat alt yazida koyuyorsun bsplayerda nasil izliyorsan tv den de oyle izliyorsun samsung bendeki tv ama aynidir herhalde calistirma olayi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 evet bende oyle dusundum flasha atip falan ama alt yazi muabbetini nasil ayarliyoruz tv de direk goruyormu alt yazi dosyasini ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 evet filmin isminin birebir olmasi gerekiyor bende ; ornek : blade2.avi blade2.srt kucuk buyuk harf duyarli vs. bu sekilde ayni klasorde oluyorlar harici diski takinca ekranda bir ibare cikiyor ona basiyorum sonra harddiskde pc de gezer gibi gidiyorum calistiriyorum film dosyasini subtitles kendi cikiyor. film esnasinda menusune basinca oradan subtitlesi ileri alma geri alma, tukce karakter gosterme, font boyutu gibi seylerde var. kesin senin tv de de buna benzer bir seyler bulunuyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 mkv çalıştırıyor mu sizin televizyonlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 evet ara ara firmware updateleri takip edin. benimkisi bir update ile halletti o sorunu. simdiye kadar calistirmadigi dosya olmadi genel kabul gormuslerden. absurd bir sey cekmemeye de calisiyorum tabii ama mkv calistiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 tammam oldu sagolasin :) baya super oldu hatta altyazi ince ayarida var jilet gibi gosteriyo masallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 hayırlı olsun bu hariciden dosya okutma vs olayında en iyi Samsung TV'ler. LG'lerde baya iyi ancak diğer markaların en büyük eksisi DTS lisansının bir tek Samsung'da olması. Yani DTS Codecli mkv.leri diğer markalar oynatamıyor diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar