Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

LG 3D Televizyon

Wayne

Öne çıkan mesajlar

Selamlar,

Bizimkiler gidip dev bitane televizyon almislar wirelessli interneti falan fismani var.

Simdi ben buna adobe kurmaya calisiyorum ama bi turlu beceremiyorum.

isletim sistemi: linux 32 safari
web tarayicisi: google chrome

kurarkene indir diyorum bi cacik cikmiyor. Acaba pc den indirip flash diski takip televizyona falanmi atsam dedim, tam tv ler icin gereken hangi flashi yukleyecem onuda kestiremedim linux 32 yom var linux 32 rpm ve bi tane daha bisey var simdi ismini hatirlamadigim.

Amacim tv yi kullanarak internetten film falan izlemek.

ayrica 3d muabetindende yararlanmak istiyorum D-smart yok D-smartsiz nasil faydalanabilirim acaba ?
Sosyal ağlarda paylaş

internetten film izlemek sıkıntılı oluyo yani ben wirelessla(8 mbps)baglanıp izleyemiyorum cok kasılıyo yavas kalıyo.ki ztn .mkv formatında indir pcye harici harddiskten izle baya kaliteli oluyo görüntü.adobe olayını bilmiyorum ya tvnin kendisinde yüklüdür flash bence.dsmart'ta arada bi maç fln veriyolar 3d onun dısında denk gelmedim belki baska biseylerde oluyodur bilmiyorum..en iyisi pcden 3d film indirip harici harddiskle tvye baglayıp izlemek.sidebyside gibi bisey olması lazım filmler.
Sosyal ağlarda paylaş

evet filmin isminin birebir olmasi gerekiyor bende ; ornek :

blade2.avi
blade2.srt

kucuk buyuk harf duyarli vs.

bu sekilde ayni klasorde oluyorlar harici diski takinca ekranda bir ibare cikiyor ona basiyorum sonra harddiskde pc de gezer gibi gidiyorum calistiriyorum film dosyasini subtitles kendi cikiyor. film esnasinda menusune basinca oradan subtitlesi ileri alma geri alma, tukce karakter gosterme, font boyutu gibi seylerde var.

kesin senin tv de de buna benzer bir seyler bulunuyordur.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...