Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

imdat acilen dişi kedi aranıyor (ankara)

hailandkill

Öne çıkan mesajlar

uyku bırakmadı işyerindeyim ve kafayı masaya vuran türden bir uykusuzlugum var kedi yüzünden

kedi sarman tekir herneyse aşısı tam 9 aylık akıllı... kapı pencere açar lockpick sağlam fotograf ektedir

http://postimage.org/image/951yygcyl/

amaç : milli olmak , her türlü kamasutraya uymak :)

Attached files
Sosyal ağlarda paylaş

NolaxThensbane said:

kısırlaştırılıyorda sanki kendini işine gücüne veriyor mal gibi yatıp duruyor kedi..kedi ne hakkaten kedi ya teyy hayvan bütün gün yatsın zıbarsın sen işten geleyim dur iki sevem diyorsun tıslayıp pıslıyor...gelişine bir çkacan şöylee..Koala alırım daha iyi lan kedi alacağıma

ne kadar yanlış bir düşünce, okuyup da inanlara yazık olur. kız arkadaşımın 2 tane kedisi var biri dişi biri erkek, birbirlerine hallenmesinler diye kısırlaştırmıştık küçükken. hiç bir uyuşuklukları yok, hatta evi alt üst ediyorlar.
tamamen yanlış bir fikirdesin. kısırlaştırılınca illa da boyle olması gerekmiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

NolaxThensbane said:

kısırlaştırılıyorda sanki kendini işine gücüne veriyor mal gibi yatıp duruyor kedi..kedi ne hakkaten kedi ya teyy hayvan bütün gün yatsın zıbarsın sen işten geleyim dur iki sevem diyorsun tıslayıp pıslıyor...gelişine bir çkacan şöylee..Koala alırım daha iyi lan kedi alacağıma

bu sallama direk. 2 tane kedimiz var, hiç böyle bi sıkıntı yaşamadık.
Sosyal ağlarda paylaş

Deathblade said:

Ben genellemiyorum. Böyle bir olasılık var diyorum.

Olasılık bir şeyin olmasının veya olmamasının matematiksel değeri veya olabilirlik yüzdesi, değeridir.
http://tr.wikipedia.org/wiki/Olasılık

teşekkür ederim, aynı mantalitede ben de mesajımı quoteluyorum
lemuria said:

NolaxThensbane said:

ne kadar yanlış bir düşünce, okuyup da inanlara yazık olur. kız arkadaşımın 2 tane kedisi var biri dişi biri erkek, birbirlerine hallenmesinler diye kısırlaştırmıştık küçükken. hiç bir uyuşuklukları yok, hatta evi alt üst ediyorlar.
tamamen yanlış bir fikirdesin. kısırlaştırılınca illa da boyle olması gerekmiyor.

link olarak da Okumayı Öğreniyorum hediye ediyorum.

Sanırım paticik usulü laf sokmak bu adımları izleyince oluyor. eksik kalmayayım.

not: araya insan girmiş, alıntı yapalım da sonra yine hedef şaşmasın.
Sosyal ağlarda paylaş

kendi kedilerim haricinde başka bi sürü arkadaşımın kedisi var. çoğu da kısırlaştırdı mecburiyetten. hiç birisinde olmadı söyledikleriniz. sen diyetine dikkat etmezsen kilo alır tabi hayvan. bi de tek vs birden fazla kedi durumu baya etkiliyor, birden fazla olunca çok daha fazla hareket ediyorlar çünkü.
Sosyal ağlarda paylaş

NolaxThensbane said:

hiç kedi besledin mi cidden
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...