hailandkill Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 uyku bırakmadı işyerindeyim ve kafayı masaya vuran türden bir uykusuzlugum var kedi yüzünden kedi sarman tekir herneyse aşısı tam 9 aylık akıllı... kapı pencere açar lockpick sağlam fotograf ektedir http://postimage.org/image/951yygcyl/ amaç : milli olmak , her türlü kamasutraya uymak :) Attached files Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 9 aylık biraz erken değil mi azması için? Bir de keşke derdini daha düzgün yazsaydın yani tam olarak neyi neden niçin istiyorsun anlayamadım desem yalan olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Kendi kedisiyle önce birşeyler yemeye sonra sinema, sonrada evine akşam kahve içmeye gelecek dişi kedi arıyor sanırsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Çek bir köşeye önüne takvimi koy daha bir ayı oldugunu hatırlat. Tipe bakılırsa aşırı hareketli bişi allah sabır versin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 lisede ünide duvarlara tırmanan insanlar napsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 sal dışarı? erkek değil mi kedi? görsün işini gelsin kerata heh. aşıları falan tamsa sorun olmaz. kısırlaştırabilirsin aslında, en kesin çözüm. hayvan da rahat eder sen de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 kısırlaştırılıyorda sanki kendini işine gücüne veriyor mal gibi yatıp duruyor kedi..kedi ne hakkaten kedi ya teyy hayvan bütün gün yatsın zıbarsın sen işten geleyim dur iki sevem diyorsun tıslayıp pıslıyor...gelişine bir çkacan şöylee..Koala alırım daha iyi lan kedi alacağıma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hailandkill Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 geri gelmez ve üstü başı pislenir diye dusunmekteyım dışarı salınca ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 üstü başı pislenir diye sokağa salmamak... nefes alamıyorum oy oyyyy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 oha kedi lockpick kasıyor edit: konuda yazıyomus ztn xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hailandkill Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 ahahah yok mu beyler bir hatuncuk :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 NolaxThensbane said: kısırlaştırılıyorda sanki kendini işine gücüne veriyor mal gibi yatıp duruyor kedi..kedi ne hakkaten kedi ya teyy hayvan bütün gün yatsın zıbarsın sen işten geleyim dur iki sevem diyorsun tıslayıp pıslıyor...gelişine bir çkacan şöylee..Koala alırım daha iyi lan kedi alacağıma ne kadar yanlış bir düşünce, okuyup da inanlara yazık olur. kız arkadaşımın 2 tane kedisi var biri dişi biri erkek, birbirlerine hallenmesinler diye kısırlaştırmıştık küçükken. hiç bir uyuşuklukları yok, hatta evi alt üst ediyorlar. tamamen yanlış bir fikirdesin. kısırlaştırılınca illa da boyle olması gerekmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 salma dışarı. götür veterinere kısırlaştırsınlar. sen de rahat et hayvanda rahat etsin. erkekse mamasına dikkat etmen gerekecek ameliyat sonrası sadece, başka da bi sıkıntı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 NolaxThensbane said: kısırlaştırılıyorda sanki kendini işine gücüne veriyor mal gibi yatıp duruyor kedi..kedi ne hakkaten kedi ya teyy hayvan bütün gün yatsın zıbarsın sen işten geleyim dur iki sevem diyorsun tıslayıp pıslıyor...gelişine bir çkacan şöylee..Koala alırım daha iyi lan kedi alacağıma bu sallama direk. 2 tane kedimiz var, hiç böyle bi sıkıntı yaşamadık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Toplam 4 kediyle tüm kedi familyasının genellemesine vurmakta iyiymiş. Sallama falan değil. Bazı kedilerde öyle durumlar ortaya çıkıyor. Kedi ne kadar yaşça büyükse o ihtimalde artıyor zannımca. Bizim kedide de öyle olmuştu mesala. Hayata küsmüştü kısırlaştırmadan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 yani diyorsun ki, senin 1 kedinle genelleyebiliriz ama? daha 1 yaşına gelmemiş, kısırlaştırılmak için gayet uygun bir yaşta. 7 aylıkken yapmıştık, iyi ki yapmışız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Ben genellemiyorum. Böyle bir olasılık var diyorum. Olasılık bir şeyin olmasının veya olmamasının matematiksel değeri veya olabilirlik yüzdesi, değeridir. http://tr.wikipedia.org/wiki/Olasılık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 o olasılığı minimuma indirmek için veteriner hekimin vereceği diyeti uygularsan .kısırlaştırma sonrası kedin çok kilo almamış olur ve hantallaşmamış olur. bir süre psikolojisi değişiyor hayvancağızın ama düzeliyor zamanla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 sizi mi kısırlaştırıyoruz ne bu celallenme...veteriner tanıdıklarımın alayı yazık lan kısırlastırmayın üresin havancağız demekten dilinde tüy bitti (ev hayvanları için) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Deathblade said: Ben genellemiyorum. Böyle bir olasılık var diyorum. Olasılık bir şeyin olmasının veya olmamasının matematiksel değeri veya olabilirlik yüzdesi, değeridir. http://tr.wikipedia.org/wiki/Olasılık teşekkür ederim, aynı mantalitede ben de mesajımı quoteluyorum lemuria said: NolaxThensbane said: kısırlaştırılıyorda sanki kendini işine gücüne veriyor mal gibi yatıp duruyor kedi..kedi ne hakkaten kedi ya teyy hayvan bütün gün yatsın zıbarsın sen işten geleyim dur iki sevem diyorsun tıslayıp pıslıyor...gelişine bir çkacan şöylee..Koala alırım daha iyi lan kedi alacağıma ne kadar yanlış bir düşünce, okuyup da inanlara yazık olur. kız arkadaşımın 2 tane kedisi var biri dişi biri erkek, birbirlerine hallenmesinler diye kısırlaştırmıştık küçükken. hiç bir uyuşuklukları yok, hatta evi alt üst ediyorlar. tamamen yanlış bir fikirdesin. kısırlaştırılınca illa da boyle olması gerekmiyor. link olarak da Okumayı Öğreniyorum hediye ediyorum. Sanırım paticik usulü laf sokmak bu adımları izleyince oluyor. eksik kalmayayım. not: araya insan girmiş, alıntı yapalım da sonra yine hedef şaşmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 kendi kedilerim haricinde başka bi sürü arkadaşımın kedisi var. çoğu da kısırlaştırdı mecburiyetten. hiç birisinde olmadı söyledikleriniz. sen diyetine dikkat etmezsen kilo alır tabi hayvan. bi de tek vs birden fazla kedi durumu baya etkiliyor, birden fazla olunca çok daha fazla hareket ediyorlar çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 sal dışarı işini görür gelir o ya, hemde geniş takılır gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 nereye salıyorsun ya her taraf araba kaynıyor. milletimiz de sağ olsun öküzlükte çığır açan cinsten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 NolaxThensbane said: kısırlaştırılıyorda sanki kendini işine gücüne veriyor mal gibi yatıp duruyor kedi..kedi ne hakkaten kedi ya teyy hayvan bütün gün yatsın zıbarsın sen işten geleyim dur iki sevem diyorsun tıslayıp pıslıyor...gelişine bir çkacan şöylee..Koala alırım daha iyi lan kedi alacağıma hiç kedi besledin mi cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 NeoStyle said: sal dışarı işini görür gelir o ya, hemde geniş takılır gelir benimki işini gördü geri gelmedi aman diyim salmasın :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar