oldun Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 ben simdi avea kullanıyorum her seyin içinde oldugu paketler ne kadar kullanan kim var mı bir de assagıdaki sınırları gecmedigimiz takdirde cidden 44 tl mi geliyor sonra bilmemne eklendi ondan tutar 60-100 olldu demesinler vodafone cok avantajlı ise o da olur ama degiştirmek istemiyorum pek edit: buhepsini birden almak parca parca almaktan daha iyidir diye dusundum ama yanlıs dusunmedim heralde Her yöne 1.000 dakika, her yöne 1.000 SMS ve 2 GB cepten internet içinde, ayda sadece 44 TL! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Arayıp sor adamlara cidden böyle mi diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 acmıyorlar bi keresinde aveaya ulasmak 2-3 gunumu aldı aksam denicem korkuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prondir Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 o tarife sadece hatını taşıyanlara ve yeni avea hattı alanlara var. Aveanın eski faturalı hat sahipleri kesinlikle konuşma+mesaj+data paketi alamıyor. Hepsini ayrı ayrı almak zorunda ve buda 44 liranın 2 katına falan gelebiliyo dsf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 avea interntet sitesi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 @prondir evet öyleymiş adam 80 liralık tarife önerdi utanmadan birde uygun fiyata dedi sonra call centerlara neden küfrediyorlar oluyor lan demin 44 olan simdi 80 oldu nasıl uygun oluyor mecburi istikamet vodafone sonra tekrar dönerim nasılsa gelene indirim varmıs bi gidelim sonra geri geliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saplashaman Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 300 lira gelen turkcelli değiştirdim ki tarife 115 miydi ne lira,vodafone a geçtim,45 lira geliyor rahatım mutluyum,telefonda elimden düşmüyor,1 hafta araştırdım ama en iyisi vodafone 2 aydır sorunsuz 1 kuruş üstüde gelmiyor yani tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar