throine Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 hoccemama said: sharky said: hoccemama said: yahudilerin gen havuzu dar. Bu yüzden İsrailde o kadarda çok güzel kadın olmadığını tahmin ediyorum. Sıcaktırda zaten, küçücük ülke. israle gelene kadar bin tane ülke var. talihsiz olmuş. sadece tahminde bulundum. çok mu yanlış?? amerika'dan, rusya'dan, avrupa'dan, afrika'dan kısacası dünyanın her yerinden gelen göçlerle oluşmuş bir ülkenin insanları için "gen havuzları dar" demek ne derecede doğru?
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 yav said: Giderdim. Sen giderdin fotoğraf çekmek için malzeme bol ondan, yeme bizi şimdi sfsfs
BlackLabelSociety Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 selam israilde 5 gün kaldım iş için..haifa aşkelon tel avivde bulundum ..bu 3büyük yerden en güzeli tel avivdi ona rağmen sıkıcıydı..istanbulluysan gerçekten bayabilir..haifa daha az gelişmiş bir yerleşim birimi gibiydi.. iş insan eğitim kariyer gibi konular için ise şunları söyleyebilirim bizim dangalaklar gibi politikayla kafayı bozup insana başka sıfatlarla yaklaşan bir millet değil. onlarca kişiyle muhabbetim oldu hiçbiri aksi bir davranışta bulunmadı hatta taksici türk olduğumu öğrenince "oooo ibrahim tatlıses shot shot head" diye kendi çapında derdini anlatıp tatlısesin durumunu sormuştu:) çok net söylüyorum görüştüğüm kişiler "bizler insanız politikanın dediği bizim hayatımızı yönlendiremez biz arap kardeşlerimizle buluşur yemek yer içeriz" mantığındaydılar..illaki herkes bir değil ama genel kanı bu yönde.. öte yandan kariyer için; bizde bir makina mühendisi büyük bir firmada en az 2000euro ile işe başlar (sözleşmeli olarak) ve ilk 6 ay da her ay 600eurodan başlayan primler alır(ekonomik durumunu düzene sokailmesi için)primler alırlar demişti..tel avivde 500 euroya 2+1 ev bulabilirsin demişti..
BlackLabelSociety Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 ayrıca israildeki en güzel hatunlar askerdi atlayasın geliyor ancak eli silahlı
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 hayatta gitmem karı için bi ülkeye mi gidilir lan türkiyede güzel kız geçio önünüzden de hemen tavliosunuz da sanki israeldeki güzel kızları hemen götürceksiniz
hoccemama Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 throine said: hoccemama said: sharky said: hoccemama said: yahudilerin gen havuzu dar. Bu yüzden İsrailde o kadarda çok güzel kadın olmadığını tahmin ediyorum. Sıcaktırda zaten, küçücük ülke. israle gelene kadar bin tane ülke var. talihsiz olmuş. sadece tahminde bulundum. çok mu yanlış?? amerika'dan, rusya'dan, avrupa'dan, afrika'dan kısacası dünyanın her yerinden gelen göçlerle oluşmuş bir ülkenin insanları için "gen havuzları dar" demek ne derecede doğru? Gen havuzları dar dememin sebebi, bildiğin gibi dini sebeplerle her önüne gelenle evlenemiyorlar. Toplam yahudi nüfusu belli. Ama ne kadar dini takarlar onu bilmem. Hem sen gitmiş görmüşsün. Dolayısıyla görmediğim bilmediğim yer için tartışacak değilim. Sağol en azından bir yanlışımdan dönmüş oldum.
BlackLabelSociety Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 hoccemama said: throine said: hoccemama said: sharky said: hoccemama said: yahudilerin gen havuzu dar. Bu yüzden İsrailde o kadarda çok güzel kadın olmadığını tahmin ediyorum. Sıcaktırda zaten, küçücük ülke. israle gelene kadar bin tane ülke var. talihsiz olmuş. sadece tahminde bulundum. çok mu yanlış?? amerika'dan, rusya'dan, avrupa'dan, afrika'dan kısacası dünyanın her yerinden gelen göçlerle oluşmuş bir ülkenin insanları için "gen havuzları dar" demek ne derecede doğru? Gen havuzları dar dememin sebebi, bildiğin gibi dini sebeplerle her önüne gelenle evlenemiyorlar. Toplam yahudi nüfusu belli. Ama ne kadar dini takarlar onu bilmem. Hem sen gitmiş görmüşsün. Dolayısıyla görmediğim bilmediğim yer için tartışacak değilim. Sağol en azından bir yanlışımdan dönmüş oldum. arkadaşlar neden eleştirmiş seni anlamadım ancak bence oldukça haklısın biz ailecek hristiyanız ve abimin sevgilisi yahudi ve evlilik aşamasına gelene kadar pek çok zorlukla karşılaştılar kısacası kolay kolay kız vermiyorlar yahudilerin protokol kitabında açıkça da yazar yahudi kız yahudi erkek almalıdır diye. ayrıca kız konusunda da haklısın güzel kızları var illaki ancak öyle belarusa dediğimiz gibi gidelim de israilli hatunları izleyelim dedirtecek kadar değil.. sıcak konusunda acayip derecede haklısın hele..hem çok sıcak hem de aşırı nemli adamı resmen daraltıyor
throine Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 hoccemama said: Gen havuzları dar dememin sebebi, bildiğin gibi dini sebeplerle her önüne gelenle evlenemiyorlar. Toplam yahudi nüfusu belli. Ama ne kadar dini takarlar onu bilmem. Hem sen gitmiş görmüşsün. Dolayısıyla görmediğim bilmediğim yer için tartışacak değilim. Sağol en azından bir yanlışımdan dönmüş oldum. abi şimdi şöyle. israil'de iskandinav tipli adam popülasyonu bir ortadoğu ülkesinde rastlanmayacak kadar da yüksek gayet kara kaşlı kara gözlü ortadoğulu tipli yahudilerde var. hele rus göçmenlerinin yoğun olduğu yerdeysen kendini bir ortadoğu ülkesinde değil de rusya'da köyde dolanırken bile hissedersin tiplerden ve konuşmalardan. adamın ailesi yüzyıllardır rusya'da yaşamış, bir diğerinin ki macaristan'da, öteki irlanda da, fransa'da doğal olarak bulundukları coğrafyadaki insanlarla da evlenmişler. bir mısır yahudisiyle polonya göçmeni arasında tip olarak dağlar kadar fark var mesela. yan yana getirsen bu birini arap diğerini isveçli sanırsın o derece. gen havuzu değil okyanusu resmen.
BlackLabelSociety Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Murray said: Bildiğim kadarıyla İsrail gençliği, hayatını yaşamaktan çekinmeyen, pek tabusu olmayan bir gençlik. Bunun yanı sıra şahsen iş durumu kesinse vakit bile kaybetmezdim, o tarihsel dokusu yeter. Yine de bölgenin sıcak (politik anlamda) olması da sıkıntı yaratabilir. Ne bileyim, bilmiyorum tabi mümkün mü ama kafaya hamas roketleri inebilir: http://www.youtube.com/watch?v=CIAm7bPJFjg bu videonun fake olduğuna adım gibi eminim ashdod diyorsunsunuz israilin sınırında bile kuş uçurmuyor adamlar sınır hattında bile. atılan füzeleri havada direkt imha ediyorlar..nereden biliyorsun dersen askelonda ditron diye bir fabrikada işe gittim ve 3 gün boyunca belki 33 kez sığınağa koşturdum. oradaki temsilcinin cümlesi de şöyleydi "bir siren ya da radyo anonsu duyarsak yere yüz üstü yatacağız tamam mı? burası hamasla çatışma hattı" konuyla alakasız olarak bir resim eklemek istiyorum hoşgörüyü vurgulamak için..ülkemizde israil bayrağı yakılırken MetaliCone firmasında bana yapılan jest.
yav Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 SeaGle said: yav said: Giderdim. Sen giderdin fotoğraf çekmek için malzeme bol ondan, yeme bizi şimdi sfsfs Doğru :D valla dünya deneyimi en nihayetinde ortadoğuda yaşamayı çok isterdim aslında bir süreliğine israil tam ortadoğu sayılır mı bilmem ama farklı bir vizyon kazandıracağı kesin insana
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Mortis said: türkiyede güzel kız geçio önünüzden de hemen tavliosunuz da sanki israeldeki güzel kızları hemen götürceksiniz israili bilmemde tr de yanından geçen bir kızla konuşmaya çalışsan en iyi ihtimalle " üfff defol git başımdan salak şey" şeklinde tepki alırsın. kasım kasım kasıntılar ya.
Murray Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 @BlackLabelSociety Üniversiteden gidiş koşulları nedir, hazır yeri gelmişken açayım, misal buradaki eğitimi orada devam ettirmek mümkün olabilir mi ekonomi dalında okuyan birisi için. Veya mezun olduğum zaman orada iş bulma ihtimalim var mıdır, zor mudur oralara göçmem.
BlackLabelSociety Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Murray said: @BlackLabelSociety Üniversiteden gidiş koşulları nedir, hazır yeri gelmişken açayım, misal buradaki eğitimi orada devam ettirmek mümkün olabilir mi ekonomi dalında okuyan birisi için. Veya mezun olduğum zaman orada iş bulma ihtimalim var mıdır, zor mudur oralara göçmem. açıkcası bu denli derin bir muhabbet etmedik ordaki elemanla ama tel avivdeki üniversitenin oldukça iyi olduğundan bahsetmişti..bir örnek vermişti mesela bir makina ya da elektronik mühendisi Intel'de asgari 2000e başlar demişti..ama geçişti transferdi inan bilmiyorum
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Mortis said: hayatta gitmem karı için bi ülkeye mi gidilir lan türkiyede güzel kız geçio önünüzden de hemen tavliosunuz da sanki israeldeki güzel kızları hemen götürceksiniz ulan ilgiltereye nedne gitmediğini bilmesek
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 ingiltereye geldim ama almana norveçliye polonyalıya falan takılıorum ingiliz kızlar sarhoş ve aptal ya haha
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 e tamam işte metropolitan sehir diye gittin
Nomak Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Gidilmez he dersen köle gibi çalışırım git o zaman. Ben 4 yıl Electra şirketiyle ortak olarak electro mekanik iş yaptım.Aile firması diyelim kısacası.Ben böyle bir ırk tanımadım kesinlikle iş olurum istanbulda denk gelsem. /judge well.
BlackLabelSociety Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Mortis said: ingiltereye geldim ama almana norveçliye polonyalıya falan takılıorum ingiliz kızlar sarhoş ve aptal ya haha aynen aga hava buz gibi mertliğe b.k sürdürmemek için askılıyla gezerler
Öne çıkan mesajlar