Elros Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Ben Ayşeyim... Elimde kendi ellerim, gözümde kendi yansımam var Aynanın karşısına geçince karşımda olması gerekenler; Ayşe var. Ve seni öpünce; Dudakların soğuk, ellerin ellerimi tutamıyor aynanın karşısından.... Aynayı yumruklayınca ellerim ayşe kırmızısı. Ayşe akıyor damarlarımdan. Ben ayşeyim Gözlerim kapalı, ellerim vücudumda Seni hissetmeye çalışıyorum... Ağlıyorum akan senin gözyaşların Akan Sensin Ben Ayşeyim Yaşanan Sensin Ben Ayşeyim Kalan Sensin Ölen Benim[signature][hline]Saeros&Elros Luinwé Her zaman saf sandığımız güneş doğarken bazen bizi kirletmemek uzaklaşır... Her uzaklaştığında yediğimiz darbeler saf olmayan bir ışıkla bizleri aydınlatır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elros Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Bir yıldızın bile parlamadığı gece Ama sen varsın herşeyinle sadece İnanılan bütün yolların ihtişamıyla parlayan Sen varsın hayalimde, İçimde Parladığın her yerimde hatıran var Seni çıkarıp atamıyorum... Seni hayallerimde oluşturmak bile kolay diil Düşünemezken bile kaçamıyorum... Karanlığın İçinden bir anda gelen aydınlığın Ama bildiğimse gözümün ışığa alışacağı Lakin ışıktan sonra karanlığın dönmek en büyük korkum... İşte bu yüzden gözlerimi sana açamıyorum[signature][hline]Saeros&Elros Luinwé Her zaman saf sandığımız güneş doğarken bazen bizi kirletmemek uzaklaşır... Her uzaklaştığında yediğimiz darbeler saf olmayan bir ışıkla bizleri aydınlatır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elros Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Elime kalemi ne zaman alsam Seni anlatamayacağımı bile bile Bir melaankoli çöker üstüme Çünkü bilirim seni ne zaman düşünsem Kalemi bırakır ağlarım seni resmedemeyişime...[signature][hline]Saeros&Elros Luinwé Her zaman saf sandığımız güneş doğarken bazen bizi kirletmemek uzaklaşır... Her uzaklaştığında yediğimiz darbeler saf olmayan bir ışıkla bizleri aydınlatır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elros Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Senden uzağım... Kollarının arasından uzanıyorum karanlığa, Ait olduğum yer hiç bir zaman olmadı senin yanından başka... Tek hatırladığım gözümü kamaştıran parlaklığın Ve anlamsız haykırışlarım... Kendi içimde çığlıklarım duyulmuyor, Yerin altındaki denizlerde yüzüyorum ulaşamıyorum sana... Ve tek yapabildiğimse boğulmak duygularımla. Mezar olur denizin toprağı bana sonra...[signature][hline]Saeros&Elros Luinwé Her zaman saf sandığımız güneş doğarken bazen bizi kirletmemek uzaklaşır... Her uzaklaştığında yediğimiz darbeler saf olmayan bir ışıkla bizleri aydınlatır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elros Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Bir uçurumun kenarındayız, Elele beraber... Buraya gelmeden mesafe anlamsızdı bizler için. Şimdiyse düşmemek için kayalara tutunuyorum, Ellerin beni yukarı çekmeye çalışıyor... Ellerimi bırakmak ölümüm Seni yukarda görmek umudum Anlamıosun ki sevgilim!! Ben umutlarla yaşıyorum Seni hala seviorum...[signature][hline]Saeros&Elros Luinwé Her zaman saf sandığımız güneş doğarken bazen bizi kirletmemek uzaklaşır... Her uzaklaştığında yediğimiz darbeler saf olmayan bir ışıkla bizleri aydınlatır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 aşk dediğin bu değil midir zaten?[signature][hline]Proxa, 23 Ağustos 2004 17:49 tarihinde demiş ki: kısırlaştırcam ben kendimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elros Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Ayşe adında bi kıza hitap edilmiş anlaşıldığı gibi, eleştri almak ve sizlere göstermek istedim[signature][hline]Saeros&Elros Luinwé Her zaman saf sandığımız güneş doğarken bazen bizi kirletmemek uzaklaşır... Her uzaklaştığında yediğimiz darbeler saf olmayan bir ışıkla bizleri aydınlatır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quamor Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Ben bi ayteni bilirim , saatler bile onu gosterir ahmet ilkanın mısralarında sorarsın saati soyler sana ; Aytene 5 var.... =p bole bi şiiri varya onun züper işte eheheh yani ben o şiire itafen karaladım =p[signature][hline]Ölümden neden korkayim ki? Ben varken o yok o varkende ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n0body Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 bu şiirler gerçekten seninmi? ben ce herbiri mükemmel gerçekten tebrik ederim :) sen yazdıysan tabi... hele ayşe :) süper[signature][hline]Yukarıdaki yazıların yarısı yalandır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
insight_13 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 yürüyün be saf aşıklar :D:[signature][hline]Bu imza 0.031 saniyede yaratıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar