Seele Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 cok basit bir trigger yapmam lazim yanliz hic anlamam database den. örnek olarak "paticik" bir tablomuz olsun Create TRIGGER paticik_trigger ON paticik AFTER INSERT,DELETE,UPDATE BEGIN IF INSERT BEGIN -- insert yap END IF UPDATE BEGIN -- update yap END IF DELETE BEGIN -- delete yap END END hani söyle bir sey dünüyorum ama syntax özürlüyüm. ne yazikki olmuyor. Diger bir sorun ben paticik tablosunu birsey eklenince bu trigger calisacak ve ben yine paticik tablosuna insert edicem. rekursiv bir olaya girip hata vermez mi ??? yardim edin valla cok basit :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 mssql cok salakmis oracle daha iyimis if inserting felan var en azindan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 sqldada var o trigger CREATE TRIGGER ActiveCard ON AccessControl FOR Insert AS UPDATE UniqueCard Set Active = i.Active from UniqueCard uc inner join Inserted i on uc.IDNum = i.IDNum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 delete felan da lazimda sirf insert update degil yani @count int sonra select @count = COUNT(*) from deleted if @count > 0 felan diye yaptim oldu verdim müsteriye. alsin hayrini görsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar