sarpo Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 serverimiz acilmistir.Adı hıyar sharddır.Serverimiz daha acilmadı.(bu reklam diildir)Herkesi bekliorus.serverimiza gelen ilk 100kisiye hıyar verilecektir.Ama önce staff olmak isteenler varsa napamböleiş[email protected] bu raya mail atsın.unutmaın bu server kalıcıdır.Vazgectim2 hıyar vericem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucas Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 :)[signature][hline]Lucas hele bir ışıklar sönsün hele bir kapansın kapılar sular durulsun bıçak atacağım daha on iki'den kısa devre yapsın kalbim ellerim inatla dökülsün cigaraya dağlar daim büyüsün sular köpürsün sen beni ozaman gör... hele küssün meydanlar dehşetin oğlu ölsün ağır bir köpek karanlığı ve tüm mayınlar patlasın sen beni ozaman gör.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sarpo Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 işte hergun böle shardlar acılıo.sadece isimleri farklı benimki daha cekici dimi.belki biri mail atar ne dersin.ha bu arada 3hıyar vericem.nedeni ise pazarda toplu alana indirim uygulanıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manloth Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Bende bir hıyarın konuşmalarına şahit oluyorum :) Shard açılmış kapanmış size ne? adamların harcayacak paraları varsa sorun onların sorunu yok hıyar diye shard açıyormuşda gelene hıyar veriyormuşta bırakın bu işleri..[signature][hline]//İki İnsanın İyi Geçinmesi Hiç Kusursuz Olmalarıyla Değil, Birbirlerinin Kusurlarını Hoş Görmeleriyle Sağlanır //İnsanın tüm evrende kesin olarak düzeltebileceği tek bir şey vardır KENDİSİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quamor Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 hıyar uo shard . hmm yakışmış konuyu açan kişiye.[signature][hline]app-abi mezara cikma pk lar var lord-iyi ya bende ordan geldim zaten simdi app-sendemi pk sın abi *kaçar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Governor Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Açan ki$i tam hıyar oLur vaLLa :)[signature][hline]- Imaginary UO Shard - http://www.imaginaryuo.com MSN: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 giren de daniskası :p[signature][hline]Düşmanı çok, dostu daha çok ahanda imzamı da kondururum böyle aynı günde 3 çocukla dalaşınca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pozitiff Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 sarpo ya haksızlık yapılıor.. bu forumda hergün 2-3 tane sarpo nun serverinden bile daha beterlerinin reklamlarını görüyoruz onlara "hayırlı olsun" diosak sarponun hıyar uo shard ınada başarılar dilemeliyiz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frasier Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Dünyada Böle İnsanlar Kaldımı Ya. Bişey Diyemiyorum Kendi Haline bırakmak Lazım.[signature][hline]Yemine Gerek Görmeyecek Kadar Sözlerine Sadık Ol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 İpini kıran böyle topic açıyor. ne gerek varki bu konuyu açmaya? Bizde biliyoruz hergün salak salak shardlar açıldığını. Sen bu konuyu açınca duracakmı onlar sanki? Forum kirliliğinden başka bişey değil. Aferim başın göğe ermiştir heralde.[signature][hline]Korax, 27 Ağustos 2004 15:58 tarihinde Brook'a demiş ki: Dünya ahiret bacım olsun.. Ayda görürsem affetmem. [spo1=Paticik Halay ekibi] _o_ _o_ _o_ _o_ ..|.....|.....|.....| ./ ./ .../ .../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kerhuzad Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 bende bi shard açıyorum yaylabostanı.com dan gerekli bilgilere ulaşabilirsiniz.[signature][hline]Her zaman her şey olabilir asla şaşırma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathrack Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 said: sarpo, 16 Ekim 2004 15:13 tarihinde demiş ki: serverimiz acilmistir.Adı hıyar sharddır.Serverimiz daha acilmadı.(bu reklam diildir)Herkesi bekliorus.serverimiza gelen ilk 100kisiye hıyar verilecektir.Ama önce staff olmak isteenler varsa napamböleiş[email protected] bu raya mail atsın.unutmaın bu server kalıcıdır.Vazgectim2 hıyar vericem Senin gibi hıyarlardan züpper cacık olur..[signature][hline]|DeathracK| Bo$h sokaklarda yalnız gezinen, düşüncelerin ile güldürüyorsun beni kimsen, ben giderim hatır kalır dostlar beni hatırlasın.. ------------------------ İtina ile aslan terbiye edilir! Bursa & Fenerbahçe taraftarı.. Forum Reality Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathrack Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 said: Manloth, 16 Ekim 2004 18:17 tarihinde demiş ki: Bende bir hıyarın konuşmalarına şahit oluyorum :) Shard açılmış kapanmış size ne? adamların harcayacak paraları varsa sorun onların sorunu yok hıyar diye shard açıyormuşda gelene hıyar veriyormuşta bırakın bu işleri.. Hll olsun..[signature][hline]|DeathracK| Bo$h sokaklarda yalnız gezinen, düşüncelerin ile güldürüyorsun beni kimsen, ben giderim hatır kalır dostlar beni hatırlasın.. ------------------------ İtina ile aslan terbiye edilir! Bursa & Fenerbahçe taraftarı.. Forum Reality Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genor Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Vallaha aynen boyle,ne eksik ne fazla yazmışsın helal olsun...[signature][hline]Kalbinizle yaptiginiz hersey size geri donucektir... who is genor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Böyle saçmasapan bi konuyu, ancak Sarpo'nun seviye sınıfındaki insanlar açabilir zaten. Kendi varlığın yetmiyomuş gibi,bide saçmasapan konu açarak db'yi kirletme.[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !CHE Xear developer Brook[/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khazab Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Bu konıuı açınca arkadaş, daha bi karzima oldu artık sunucu reklamı yapcak olan arkadaşlar iki kere düşüncek simdi biri gelirde patlıcan uo shard yazar bir de gelene karnıyarık veriyolarmış der bizi rezil eder diye. *!sadece düşünür*[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alain Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Konu kapansın artık.Zaten sapmış.[signature][hline]Always Sad... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Neden fake ?[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !CHE Xear developer Brook[/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alain Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Fake değil kardeşim.Yeni.[signature][hline]Always Sad... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Core Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 oo kimleri goruyorum kimleri goruyoru.. Naber Alain ay pardon sarpo.. Hangisini kullaniodun sen ya.. Neyse.. Sunucu pek tutmadi heralde. Hiyarlarda sana kaldi iyimi.. Artik bir sekilde degerlendir o hiyarlari, bosa gitmesin di mi ama.. [Bu mesaj UnKnownTR tarafından 17 Ekim 2004 12:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alain Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Ya ne sarposu kardeşim.Beni tanıyan tanır kim olduğumu.[signature][hline]Always Sad... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alain Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Neden beni başka biri gibi gösteriyorsun anlamadım.Bu arada sarpoysamda çıkığ söylerdim.Al işte konuyu nereye getiriyorsunuz[signature][hline]Always Sad... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Core Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 said: Alain, 17 Ekim 2004 12:21 tarihinde demiş ki: Ya ne sarposu kardeşim.Beni tanıyan tanır kim olduğumu. Ahuha.. Ya bir insan bu kadar komik olamaz.. Adam yeniyim diyor sonra beni bilen bilir diyor.. Kardes yalan soliceksen destekli soyle bare.. Ya da kabuguna cekil de daha fazla rezil olma.. Artik zaten ne sarpo'yu ne de Alain'i kullanirsin.. Gecmisinde kimse boyle bir kara leke tasimak istemez heralde.. :lol: Neyse ya 1-2 gun girmezsin paticige sonra yeni acc acarsin kimse senin sen oldugunu anlamaz.. Hade arkadasim sana hiyarlarinla mutluluklar diliyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alain Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Kardeşim herhalde bi kıtlık var.Burada Alaini tanıyan tanır dedim.Burada yeniyim uoda diil.İkincisi hakaret etme[signature][hline]Always Sad... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Uzatmayın ama Gereksiz yere.[signature][hline]Korax, 27 Ağustos 2004 15:58 tarihinde Brook'a demiş ki: Dünya ahiret bacım olsun.. Ayda görürsem affetmem. [spo1=Paticik Halay ekibi] _o_ _o_ _o_ _o_ ..|.....|.....|.....| ./ ./ .../ .../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar