Bolubeyi Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 efet arkadaşlar açmaya çalıştım serveri böle bi dosya eksik hatası verdi.bu dosyayı her yerde aradım diğer makinelerde aratıorum yok.eğer elinde mevcut olan varsa link koyarsa çok sevinirim.[signature][hline]Strahd Zarovich[Bolubeyi] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Revenant- Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 sen , ben avatarland da hc ken irc serverinda benim nicki taklit eden deilmiydin :) neyse neyi kurmaya calistigini yani hangi version u kurmaya calistin ne yaptinda neresinde hata verdi yazarsan yardim ci olmaya calisirim EDIT : Imla hatasi [Bu mesaj -Revenant- tarafından 17 Ekim 2004 14:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bolubeyi Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 o ben deildim başkasıylan karıştırmışsın.50 tane strahd var memlekette.olsun ya ben başka bir server kurmaya çalışıorum.adı bende kalsın ama makineyi çökeltti.cp_857.nls die bi dosyanın eksik oldugunu belirtişor bu dosya lazım bana.[signature][hline]Strahd Zarovich[Bolubeyi] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Strahd ney ya? Birde makinen nasıl çökeldi :) Arkadaşın dediği gibi,ne kullanıyon versiyon ney,ne yapıyonda bu hata çıkıyo onlarıda bi yazsan.[signature][hline]Korax, 27 Ağustos 2004 15:58 tarihinde Brook'a demiş ki: Dünya ahiret bacım olsun.. Ayda görürsem affetmem. [spo1=Paticik Halay ekibi] _o_ _o_ _o_ _o_ ..|.....|.....|.....| ./ ./ .../ .../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar