Ren Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 şimdi bu mousepad yanları(bilek konulan yerler) kirlenmişti benim. laptop rengi de gri olunca temizlemek istedim. o yeşil bulaşık süngerlerinin yeşil yeriyle bir iki sildim çok az pril cif versiyonu birşey kullanarak. baktım gitmedi kirler ters birşey de göremedim. biraz bastırarak devam ettim. sonra ayağa kalkıp yandan bir baktım ki dişmacunu sürmüşüm gibi olmuş. beyazlaşmış. neden kolonyalı mendil ile silmedin salak diye kendime kızdım falan ama olan oldu artık. uzaktan ve belli açılardan baya belli oluyor. yapabileceğim birşey var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 kotu olmus, oyle kimyasal madde bulunduran sivilari boyali maddelere surmemek lazim. degisik bir cozum olarak laptop sticker kullanabilirsin uzerilerine bisiler yapistirirsin filan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar