Sly-One Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 forza lezbiyenlik mi diyosun o zaman :p[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AngeLinFirE Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 ilk mesajda anlatılan kadından heryerde warsa forza lezbiyenlik olabilir:)..Erkeklerde sadece göz banyosu yaparlar:D[signature][hline]BurN BabY BurN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norton_Antor Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 böyle bir varlık olamaz.[signature][hline]administrator error -oo saçını mı kestirdin çok yakışmış. -salak salak konuşma ikimizde iğrenç göründüğümü biliyoruz... progresifim progresifsin progresif :rock::rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batilc Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 bu abartı; kadın resmen sen yaparsan kabul edicek şekline benzer bi yargı var... kadının kesin istekleri de olmalı.. şuraya sen istersen giderim yerine gidicem sen istersen gel demeli... ama böle bi varlıkla zaten birlikte olmayıp napcan? yakalayabilrsen bikere, kaçırmak hayatının aptallıgı olur...[signature][hline]Bahçelerde Maydonoz; Gel Bize Bazı Bazı... Delirtmeyin Beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 kadın dediğin ben olucak..başka bişi istemıyorum[signature][hline]Gitmem gerek bu şehirden Bir rüya oldun sevdamın gergefinde Neden çocuklar beni gösteriyor Yağmur yağsa güneşin yerine Ha gayret güzelim gayret Biter elbet bu yağmur sabret Düş sokağı sakinleri tartışma topiki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar136 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 böyle bir kadın istemezdim.. ama yazı güzel[signature][hline]Biz Sultanî için "Öl!" deseler, ölürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NiKe Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 yok böle bişi..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
insight_13 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 haber ver bizde bilelim..[signature][hline]Entelde Para Olmaz Para Olsa EnteL oLmaZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Aradığınız kişiye şu anda ulaşılamıyor lütfen daha sonra yeniden deneyiniz..[signature][hline]| Mail | Lominadze | ME | | News | Sheref | Msn | | GB Moderator | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Eğer varsa gerçekten öyle biri cidden helal olsun.[signature][hline]Let's sing the Bards song Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 ön siperişte ise bende 1 adet sipariş etmek istiyorum ...[signature][hline]Sen bunu BU YÜZDEN hakettin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 uzun süredir kız arkadaşım olmadığı zamanlar böyle bir kadın arıyorum, olduğunda ise onları bu kılıfa sokmaya çalışıyorum. galiba bu yüzden olmuyor :D[signature][hline]en ince yerim bileğim.. Syphex [CoH:Justice] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaMoNJuK Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 hatunlarla ilgili düşünceleri bukadar nasıl kastında bu yazıyı yazdın :D[signature][hline]a lot of people ask me... dont leave me a heart beat away...|mmm fucker.. Adamı keep inden alırım.Haberi olmaz ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 bunlar seri uretime gecerse haber verin bi kac tane alicam :P zamaninda bu arsalardan alicaktik simdi zengindik![signature][hline]Silence in the studio! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 said: -Mix-, 06 Ekim 2004 18:26 tarihinde demiş ki: said: RamsesII, 06 Ekim 2004 17:32 tarihinde demiş ki: Böyle bir kadın var mı? boşver senin için sadece kadın olmasıda yeter yanılıyor muyum :) hocam zaten çok fenayım,dokunsan patlayacağım yani...[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Aramıza sizde katılın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Ne yazık ki bu model kadınları üretim aşamasına geçmeden kaldırmışlar. Eldeki tek prototipin de dünyanın yaradılışı sırasında kullanıldığı ve Adem tarafından bozulduğu iddia ediliyor. Topumuza geçmiş olsun. Fedaykin yine döktürmüş ayrı. Bir de bu tartışmalara bir atasözüyle dokundurmak istiyorum pati kardeşlerim, "Gönül kimi severse güzel odur." Demek ki neymiş, severseniz doğru dürüst bu listedekileri aramanız gerekmiyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 perfect woman...[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 DÜRÜST,Anlayışlı,Zeki,Düşünceli,Yerine göre hüzünlü,Güçlü Kuvvetli,hastalandığın yada hasta kaldığın zaman yatağına çorba getirebilip sana bakabilecek ve seni bırakmayacak,Tuttuğunu koparacak[tamam bu olmasada olur],Kavga ederken iyi bir yumruk çakmayı bilecek,Zor sinirlenip,Harbi olacak.... Sonuç mu? Nah...Şahısen,Halen böyle bir hatunla tanışmadım...Gelecek binyıl içinde bir tane varsa lütfen beni bulsun ümidimi kaybettikten sonra... "Ümit" yaz 2222'ye gönder,Yüreğine Ümit gelsin.... "Seni Seviyorum!" yaz 2222'ye gönder,Çekilişe katılıp,kaybet....[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! Yarışa Gittim Gelicem!10 Ekim Alanya,14:00 Enough of this Sunday stroll,Lets Hurt a Little Bit! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 said: Halfmumi, 07 Ekim 2004 02:14 tarihinde demiş ki: Tuttuğunu koparacak Nası ya? Ehueuhuehuehueh :-)[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 abi bu ne cyborg filan olmasi lazim yoksa olmaz yani :-p[signature][hline]Borbag, 25 Eylül 2004 21:55 tarihinde hakli olarak demiş ki: yeteri kadar seksi ve/veya güzel bir kız her adama her istediğini yaptırır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 said: Halfmumi, 07 Ekim 2004 02:14 tarihinde demiş ki: Tuttuğunu koparacak :D bence de koparmasın :D[signature][hline]en ince yerim bileğim.. Syphex [CoH:Justice] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Morgana Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 fedaykincim ya az ye de bi hizmetçi tut güzelim ya... bana yazdırma şimdi ADAM GİBİ ADAM NASIL OLUR? die yazı... hadi bakiiim görmiiim bi daaa[signature][hline]W.M. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Güzel rüya.[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mave Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Zaten ancak yazıda bahsediLen gibi bir kadın yazdırabiLir bu cümLeLeri bir adama , ancak öyLe bir kadın yaşatabiLir adam bu duygu yoğunLuğunu... Sonuç ; Demek ki böyLe bir kadın varmış.[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. Kızılderili Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 said: RamsesII, 06 Ekim 2004 17:32 tarihinde demiş ki: Böyle bir kadın var mı? en az bir tane var, 7 senedir hastasıyım ;] said: Estel_Anorien, 06 Ekim 2004 17:49 tarihinde demiş ki: Fazla erkek despotizmi ve egosu hissettim yazıda. .yanlış noktalar da var.. eğer böyle bir kadın istiyorsanız siz kadın değil, kişi değil, köle isahura istiyorsunuz... hiç alakası yok bence, kadını ve kadınları bırak aşağılamayı, kalıba sokmaya bile çalışmıyor yazı. son derece mantıklı, "ideal olan, olması gereken budur" tadında bir yazı ve erkek egemen değil bence. bunların birçoğu "erkek gibi erkek" için de olması gereken özellikler elbette; ama yazının konusu erkek değil ki onu da ekleyelim. hatta bence günümüz erkeğini aşağıladığından bahsedilebilir yazının; kadına duyduğu ihtiyacın yoğunluğu ve çeşitliliği nedeniyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar