Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kadın Gibi Kadın

fedaykin

Öne çıkan mesajlar

bu abartı; kadın resmen sen yaparsan kabul edicek şekline benzer bi yargı var... kadının kesin istekleri de olmalı.. şuraya sen istersen giderim yerine gidicem sen istersen gel demeli...

ama böle bi varlıkla zaten birlikte olmayıp napcan? yakalayabilrsen bikere, kaçırmak hayatının aptallıgı olur...[signature][hline]Bahçelerde Maydonoz; Gel Bize Bazı Bazı...

Delirtmeyin Beni
Sosyal ağlarda paylaş

said:
-Mix-, 06 Ekim 2004 18:26 tarihinde demiş ki:
said:
RamsesII, 06 Ekim 2004 17:32 tarihinde demiş ki:
Böyle bir kadın var mı?

boşver senin için sadece kadın olmasıda yeter yanılıyor muyum :)

hocam zaten çok fenayım,dokunsan patlayacağım yani...[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır.
Aramıza sizde katılın!
Sosyal ağlarda paylaş

Ne yazık ki bu model kadınları üretim aşamasına geçmeden kaldırmışlar. Eldeki tek prototipin de dünyanın yaradılışı sırasında kullanıldığı ve Adem tarafından bozulduğu iddia ediliyor.
Topumuza geçmiş olsun.
Fedaykin yine döktürmüş ayrı.
Bir de bu tartışmalara bir atasözüyle dokundurmak istiyorum pati kardeşlerim, "Gönül kimi severse güzel odur." Demek ki neymiş, severseniz doğru dürüst bu listedekileri aramanız gerekmiyormuş.
Sosyal ağlarda paylaş

DÜRÜST,Anlayışlı,Zeki,Düşünceli,Yerine göre hüzünlü,Güçlü Kuvvetli,hastalandığın yada hasta kaldığın zaman yatağına çorba getirebilip sana bakabilecek ve seni bırakmayacak,Tuttuğunu koparacak[tamam bu olmasada olur],Kavga ederken iyi bir yumruk çakmayı bilecek,Zor sinirlenip,Harbi olacak....

Sonuç mu?

Nah...Şahısen,Halen böyle bir hatunla tanışmadım...Gelecek binyıl içinde bir tane varsa lütfen beni bulsun ümidimi kaybettikten sonra...

"Ümit" yaz 2222'ye gönder,Yüreğine Ümit gelsin....
"Seni Seviyorum!" yaz 2222'ye gönder,Çekilişe katılıp,kaybet....[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow
Always remember;death is only a Begining

UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir!
Yarışa Gittim Gelicem!10 Ekim Alanya,14:00
Enough of this Sunday stroll,Lets Hurt a Little Bit!
Sosyal ağlarda paylaş

Zaten ancak yazıda bahsediLen gibi bir kadın yazdırabiLir bu cümLeLeri bir adama , ancak öyLe bir kadın yaşatabiLir adam bu duygu yoğunLuğunu...

Sonuç ; Demek ki böyLe bir kadın varmış.[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.

Kızılderili Atasözü
Sosyal ağlarda paylaş

said:
RamsesII, 06 Ekim 2004 17:32 tarihinde demiş ki:
Böyle bir kadın var mı?

en az bir tane var, 7 senedir hastasıyım ;]

said:
Estel_Anorien, 06 Ekim 2004 17:49 tarihinde demiş ki:
Fazla erkek despotizmi ve egosu hissettim yazıda. .yanlış noktalar da var.. eğer böyle bir kadın istiyorsanız siz kadın değil, kişi değil, köle isahura istiyorsunuz...

hiç alakası yok bence, kadını ve kadınları bırak aşağılamayı, kalıba sokmaya bile çalışmıyor yazı. son derece mantıklı, "ideal olan, olması gereken budur" tadında bir yazı ve erkek egemen değil bence. bunların birçoğu "erkek gibi erkek" için de olması gereken özellikler elbette; ama yazının konusu erkek değil ki onu da ekleyelim.

hatta bence günümüz erkeğini aşağıladığından bahsedilebilir yazının; kadına duyduğu ihtiyacın yoğunluğu ve çeşitliliği nedeniyle.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...